Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

"Носорога" е предвиден за главен "наденичкотранспортер" и "бироносец" , пък от квартал Стрелбище ще има двама пасажери за него, така че хич не си помисляй да си пешаходец .
    А и условията надали ще са по-сложни от зимното ни ходен до Плана.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Е тва е думата на шефа..
      Идвам, идвам (с носорога)..

Коментар

с УБАВИ гуми и баба знае!
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Яро, Винаги има място за теб в "Хънтъра", но аз на твое място бих поразходил "носорога"

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
            Яро, Винаги има място за теб в "Хънтъра", но аз на твое място бих поразходил "носорога"
            Саше, ех този твой Хънтър.. Дето се казва, заради него I get ideas all the time , накрая ще изложа членството си в LREB на риск..

Коментар

може ли да дойде някои в последния момент

може ли да дойде някои в последния момент
              и ще се минава ли през гара Лакатник както беше идеята в началото

Коментар

Приготвил съм 20 комплекта карти и наденички и бира за 40 души. Първите двайсет дошли джипа получават картите. Естествено, няма да връщаме никой, но е хубаво поне да знаем горе-долу колко са желаещите.
                А през гара Лакатник ще минем някъде по средата на маршрута и непосредствено преди обяда. Ако някой иска, може да се присъедини към нас от там, но от 11-11,30 ще трябва да ни чака на място, че не знам колко бързо ще се движим и кога ще стигнем.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

картите не можеш ли да ги качиш тук, та всеки който иска да си ги принтне. по лесно е!
                  Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                  0884837709
                  0878383528

Коментар

обедих вранглера от списанието да дойде и то управляван не от кой да е а от самите близнаци

дано не се откажат до неделя
                    drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от ves1
                      картите не можеш ли да ги качиш тук, та всеки който иска да си ги принтне. по лесно е!
                      като качваш, качи и биричкаа и наденици
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

осигурил съм скара за около 50кебапчета(джиперски наденички).трябват ли въглища и др.атрибути?zzlatev самурая за който писах ще дойде,ако това не е проблем от организационна гледна точка.
                        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Накратко, идеята е да могат да дойдат повече хора, ентусиасти като Емо или човека с "буса", които да се изкефят на пътуване, събразено с възможностите на машините им и да стигнат "на ръба".
                          Злати ще дойде и още един ентусиаст с Gкласа, а аз с Витарата съм с пълен екипаж.Вземете си и децата

Коментар

Айде бе, buldog!?
                            Чаках да потвърдиш..
                            Ще гризнем по няколко от наденичката на Злати / дано не е в преносния смисъл! /

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                              Айде бе, buldog!?
                              Чаках да потвърдиш..
                              Ще гризнем по няколко от наденичката на Злати / дано не е в преносния смисъл! /
                              То и от тъмната бира ще пием .Вземи и сина.

Коментар

хахахахаха

срещата май трябваше да е на летището на божурище, паркинга на бриколаж може да се окаже тесен

това е супер, все си мислех, че сме малко
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X