Приятели, с оглед на успешния опит от първото мероприятие, клуб Land Rover Enthusiasts Bulgaria смята да организира нов поход. За разнообразие този път ще е еднодневен, но при зимни условия. Засега набелязания район е Искърския пролом около Лакатник. Проекто датата е 11 декември, неделя. Тъй кото основната идея е да се разходим на сняг, ако пущината вземе, че се стопи, ще променим датата. Засега е това. Чакам мнения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005
Свий
X
-
Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005
LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.comТагове: Няма
-
Лакатник е на 60 килоемтра от София по асфалт( 1 час път). Там е най-красивата част от Искърския пролом с много интересни скални стени. Идеята ми е от гара Лакатник да се качим до село Лакатник и оттам по черен път да достигнем хижа Тръстена. Там да си направим разходка по околните ливади и черни горски пътища. Да обядваме със скромно барбекю около огън. От хижа Тръстена да слезем до село Бов и оттам през гара Бов и Своге да се приберем. Лятото целия маршрут се преминава с обикновен автомобил, но зимата е интересно. А и в района е имало много рудници и в гората има много черни пътища, по коита можем да направим интересен кръгов маршрут.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Брой ме и мен само да оправя Самурая че малко го пообърнах
по гръб ,но се надявам дотогава да го оправяВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от nasovТрябва да си оправя печката, зимата дойде...
аз се чудя зимата може ли с МТ/Р гуми или трябва зимни?
С МТ/Р на лед и утъпкан сняг ще се хързулкаш малко (според моя скромен опит)..
Коментар
-
Volk ауспуха е заварен трябва само здрав таван и нов пепелникВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от AntoniyОт хижата до с.Бов ако има много сняг може да стане тежко!С нормални зимни гуми ще става ли?А ако тръгнем с АТВ-та ще коченясаме май!
За гумите не съм специалист, ако времето е по-меко, ще се сблъскаме със сняг и кал, ако е мразовита със сняг и лед. Дълбочината на снега още е неясна, надявам се на поне 8-10 сантиметра. Та при тия условия съвет за гумите могат да дадат по-опитните колеги.
А вкочанясването зависи от темперятурата и мразоустойчивоста на моториста, той преценява.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Колеги, ако искате, аз ще организирам и нещата за барбекюто, имам близък приятел, който работи в месарски цех. И ще осигуря тъмна бира. Предполагам, че ако купим достатъчно, ще излезе, по 5-10 лева на човек. Пишете, ако сте съгласни, ще поръчам да ни направят специални "джиперски" наденички.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от VolkЗлати, аз съм на линия, ще запазя мястото до мен за тебе, въпреки че можеше да бъде някоя блондинка....но друго си е геолог-организатор!
Колеги вие наистина ли смятате да правите Барбекю на открито на връх Стара планина? Не мислите ли че ще е хладничко?
А за снега ако е над главините на колелата (и не е пръхкав а слегнал - това ме подсети че Ескимосите имат 14-15 думи за сняг) нашите нещастни возила ще станат недвижима собственост
, Но надеждата умира последна
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар