Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Приятели, с оглед на успешния опит от първото мероприятие, клуб Land Rover Enthusiasts Bulgaria смята да организира нов поход. За разнообразие този път ще е еднодневен, но при зимни условия. Засега набелязания район е Искърския пролом около Лакатник. Проекто датата е 11 декември, неделя. Тъй кото основната идея е да се разходим на сняг, ако пущината вземе, че се стопи, ще променим датата. Засега е това. Чакам мнения.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Не е ли много далече Лакатник? Пък и какво интересно има там?
    Не се заяждам просто питам, може да имате нещо в предвид.
    Успех

Коментар

Лакатник е на 60 килоемтра от София по асфалт( 1 час път). Там е най-красивата част от Искърския пролом с много интересни скални стени. Идеята ми е от гара Лакатник да се качим до село Лакатник и оттам по черен път да достигнем хижа Тръстена. Там да си направим разходка по околните ливади и черни горски пътища. Да обядваме със скромно барбекю около огън. От хижа Тръстена да слезем до село Бов и оттам през гара Бов и Своге да се приберем. Лятото целия маршрут се преминава с обикновен автомобил, но зимата е интересно. А и в района е имало много рудници и в гората има много черни пътища, по коита можем да направим интересен кръгов маршрут.
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Брой ме и мен само да оправя Самурая че малко го пообърнах
        по гръб ,но се надявам дотогава да го оправя
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

От хижата до с.Бов ако има много сняг може да стане тежко!С нормални зимни гуми ще става ли?А ако тръгнем с АТВ-та ще коченясаме май!

Коментар

Звучи Добре

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
              Брой ме и мен само да оправя Самурая че малко го пообърнах
              по гръб ,но се надявам дотогава да го оправя
              И завари ауспуха... Иначе твойте хора ще си направят харакири, ако няма мощност...

Коментар

Злати, аз съм на линия, ще запазя мястото до мен за тебе, въпреки че можеше да бъде някоя блондинка ....но друго си е геолог-организатор!

Коментар

Трябва да си оправя печката, зимата дойде...

аз се чудя зимата може ли с МТ/Р гуми или трябва зимни?

Коментар

Първоначално публикуван от nasov
                    Трябва да си оправя печката, зимата дойде...

аз се чудя зимата може ли с МТ/Р гуми или трябва зимни?
                    Действай, щото без печка е кофти..
                    С МТ/Р на лед и утъпкан сняг ще се хързулкаш малко (според моя скромен опит)..

Коментар

Volk ауспуха е заварен трябва само здрав таван и нов пепелник
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Т'ва, тя печката работи, но много пуши, че и под капака

Няма да се хързулирам, пепел ти на езика

Коментар

Първоначално публикуван от Antoniy
                          От хижата до с.Бов ако има много сняг може да стане тежко!С нормални зимни гуми ще става ли?А ако тръгнем с АТВ-та ще коченясаме май!
                          Честно казано, точно тази част от маршрута е около билото на Стара планина в този район, близо до върховете Издремец и Бакъра. Но надморската височина не е голяма, а и по Искърския пролом и неговите околности има особен микроклимат и снега никога не е повече от този в София.
                          За гумите не съм специалист, ако времето е по-меко, ще се сблъскаме със сняг и кал, ако е мразовита със сняг и лед. Дълбочината на снега още е неясна, надявам се на поне 8-10 сантиметра. Та при тия условия съвет за гумите могат да дадат по-опитните колеги.
                          А вкочанясването зависи от темперятурата и мразоустойчивоста на моториста, той преценява.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колеги, ако искате, аз ще организирам и нещата за барбекюто, имам близък приятел, който работи в месарски цех. И ще осигуря тъмна бира. Предполагам, че ако купим достатъчно, ще излезе, по 5-10 лева на човек. Пишете, ако сте съгласни, ще поръчам да ни направят специални "джиперски" наденички.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                              Злати, аз съм на линия, ще запазя мястото до мен за тебе, въпреки че можеше да бъде някоя блондинка ....но друго си е геолог-организатор!
                              Той Злати може и да се боядиса

Колеги вие наистина ли смятате да правите Барбекю на открито на връх Стара планина? Не мислите ли че ще е хладничко?

А за снега ако е над главините на колелата (и не е пръхкав а слегнал - това ме подсети че Ескимосите имат 14-15 думи за сняг) нашите нещастни возила ще станат недвижима собственост , Но надеждата умира последна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X