Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Къде ще е сборня пункт, че искам да разходя и жената, щото напоследък имам няколко номинации за изгонване от къщата ?!
    Тя искаше Париж, но ще се задоволи с Лакатник.

Коментар

Във Витарата поне ще можеш да спиш като те изхвърлят. А я пробай да спиш на мотора .
      Старта е в 9 часа на 11 декември от паркинга на магазин Мосю Бриколаж в Люлин. Това е на кръстовището на бул. Европа и околовръстното. Тъй като денят вече е доста къс, ще тръгнем не по-късно от 9 и 30, който дошъл, дошъл.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
        ... А я пробай да спиш на мотора
        Има и такива случаи. Един познат с мотор(не член на клуба - пояснявам, че Митков ще ми изтрие съобщението) заспал на една бензиностанция на него след като спрял да зарежда
        Пилицаите с голям зор го събудили, толкова му било удобно. Имал малко кръв в алкохола!

Коментар

Един приятел от преумора заспа докато чакаше светофара на варадерото си...
          то поне си е като тролей
          LZ1RED

Коментар

Злати и аз ще участвам За скарата ако се побере във Витарата ще я взема.

Коментар

zlatev след като оправих машината може да ме пишеш и мен.трима човека сме.един самурай може да се присъедини до дни,но малко се притеснява дали ще се справи.ще доладвам за него съвсем скоро.доколкото разбрах пари трябват в деня на похода,ако е друга процедурата само пиши или лс.
              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

мойта кола не е готова за шуменското състезание, амортисьорите са замнали и разни други неща, обаче много ми се кара. дали ще имате нещо против още едно попълнение

да взема ли моторна резачка, котва ?

горе долу колко км ще е офроуда
                drive alive

Коментар

Колеги, целия маршрут е лек оффроуд без екстремни елементи, ако всичко е О.К., маршрута ще е по-лесен от рилския. Но за мераклиите можем за кеф да направим някакво кръгово маршрутче около мястото за обяд. Да им се качи адреналина и апетита.
                  Ей и да донесете скара на всяка цена, че тия десетки килограми наденички как ще ги печем?
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

котвата ще я взема за всеки случай ако недай си боже дотрябва, а за резачката питам защото нали ще трябва да се пали огън, но ако има организация по въпроса няма да я нося

за дължината на маршрута питам зада си направя сметка за бензина, вранглера похарчва и да неби да нестигне
                    drive alive

Коментар

Предполагам, че ще горим въглища, а няма да режем гората с резачки..
                      Твоя Вранглер да не е с двигател на Миг 29?

Коментар

недей така, само ЗАЗ-а е с пусков самолетен двигател

Коментар

аз затова питам, ако организаторите ще носят дървени въглища няма да има нужда
                          drive alive

Коментар

пишете и мойта наденица... пардон! пишете ме и мен за 1 порция наденички...
                            между другото една скара ще е малко, ако наденичките наистина са толкова много
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Наденичките, а и бирата няма да са малко, но..
                              Все пак който (смята че) има подходяща скара, моля, да я вземе.. Повече няма да е излишно.. Въглища ще вземем със Злати.

В крайна сметка на Бриколаж също има..

Важно също е (IMHO де ) да си вземете радиостанции (който има).

Go go go, не те ли е срам да идваш със Вранглер-а?.. Вярно, че твоя е уникален, но с оглед на това, че разходката се организира от Ленд Ровър клуб, пък Вие разполагате с три Дифендър-а (от който един къс ), си мислех че...

Коментар

Ами да Го-го-го!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X