Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абе Жоро, ти си навсякъде . Кога вадихте G-то, кога там в снега с ученичките, ... пък сега и на това мероприятие.
    Ама то, който го може, го може. Евала.
    Браво, страхотно сте си прекарали. И на мен ми се идваше , ама не мога да смогна.

Коментар

• Поздравления за Злати и компания. Съжалявам че нямах възможност да присъствам, но се радвам че всичко е ОК и съм сигурен че Злати скоро пак ще има нова идея...
      VPetrov.photography

Коментар

• Дявол Коледа

Първоначално публикуван от alex_markov
        За тези от вас с бърз интернет едно Филмче от днес:
        http://htftp.offroad-bulgaria.com/al.../lakatnik2.wmv
        Внимание 343МБ
        Браво на оператора и монтажиста екстра филмче
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

• Ех, приятели, както го е казал поета "Боже, колко мъка има на тоя свят", пък аз ще допълня "... и колко неизядени наденички и неизпита бира". Как не Ви беше грях, 24 джипа, 60 възрастни, 4 деца и 3 кучета и пак не изпихме и изядохме всичко. .
          Сега сериозно, искам да благодаря на всички участници, бяхме супер компания. По мое мнение сътворихме най-масовото несъстезателно офроуд мероприятие в България до момента. Успяхме да погазим сняг и кал, да ни понадухат зимни ветрове. Мъглата малко ни попречи, но смятам, че въпреки нея е било приятно. Надявам се, че и по-екстремно настроените от нас успяха поне малко да повъртят гуми около мястото за обяда. Отново моля да ни простите пропуските по организацията, все пак ни е едвам второ официално мероприятие.
          Вече ми се върти в главата една идея за напролет, за два дни, спане на палатки, кратък, но сложен траял в изоставена кариера, чеверме привечер, абе скромни джиперски удоволствия. И колеги, само да уточня, траял за желаещите, но без измерване на време и класиране, просто така, за кеф, да тестваме джиповете.
          Клуб Land Rover Enthusiasts изказва официална благодарност на Емо (Булдог), за безупречната подготовка и изпълнение на процеса " печене на наденички" . За тръгналите си по-рано (хората с Мицубишито и Жоро Хаджиев) се пазят специално по половин кило наденички и бутилка тъмна бира, като се видим, ще им ги връча, да си ги пекат, пък ще им помогнем в яденето .
          Още веднъж, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Ние хората с Митцубишито-прякора му е КРАВАТА (а и останалите съм убеден) искаме още и ОЩЕ от същият Вид ЗАБАВЛЕНИЯ.С нетърпение в очакване на следващите.А може и да пробваме с Ровъра,ако че е без гумета за таз работа!

Коментар

• Искам да Изкажа Благодарността си към Организаторите за подготовката и Огромният труд, Браво и продължаваите в същия дух

Коментар

• Благодарим за страхотния поход. Злати и LR клуба доказаха, че могат и знаят как да се организират и веселят

Коментар

• Сега видях, че сме били само на 8км от Милано.
                  Т'ва е off road-a, да предпочетеш чукарите пред Милано!
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

• Браво Злати организацията беше супер, само кой беше минал преди нас да асвалтира пътя
                    Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                    0884837709
                    0878383528

Коментар

• ето и моите снимкиhttp://htftp.offroad-bulgaria.com/ve...0%d2%cd%c8%ca/
                      Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                      0884837709
                      0878383528

Коментар

• Жоро, Страхотни снимки! И за Милано - набито око имаш
                        Вярно че асфалта беше повечко, но нали такъв е повика за "умерен" OffRoad

Коментар

• С всяко следващо излизане, компанията ще става все по-интересна..
                          Ние от първото излизане вече се познаваме, от сегашното все още не, намирисва ми, че Злати готви нещо с преспиване, така че колкото по-отрано се опознаем, толкова по-спокойно ще спим във въпросната нощ ,че човек знае ли кой ще му се вмъкне в палатката..
                          Аз съм Вальо Добрев, занимавам се с разнасяне на хартии и драскане върху тях, цял ден от стая в стая, в останалото време съм Volk...
                          Ще се радвам да разбера кой екип /с коя машина / кой е ..

Коментар

• Първоначално публикуван от Volk
                            ...Аз съм Вальо Добрев, занимавам се с разнасяне на хартии и драскане върху тях, цял ден от стая в стая, в останалото време съм Volk...
                            Ще се радвам да разбера кой екип /с коя машина / кой е ..
                            Така както си тръгнал ще влезнеш в "ониа" списък (раздела само за избрани)аз за съжаление не мога да влизам там

Коментар

• доста умерен

Хубаво ще е за в бъдеще да се правят по-малки "групи по интереси", които да се събират в крайния пункт за да не се затормозява движението... че се получи малко като каране из центъра в час-пик
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• Алекс, филма е много готин, ще ти връчим "Златна лебедка" или нещо подобно, за най-добра режисура и т.н., абе откъде намери първото музикално парче от клипа, помислих че ABBA отново са на линия..

P.S. Близнаците ме черпиха едно кръгче с техния SUV, казвам ви това няма обръщане, центъра на тежестта явно му е много ниско, и с тия кокили просто губиш интерес защото върви без проблем навсякъде... почти като Land Rover!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X