Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Всичко е много добре , ама това с гумите ...
    Аз останах /след срязването на единия GOOD YEAR/ с гуми " за мъгла " , но ... да сме живи и здрави до неделя , пък дори и така може да дойда

Коментар

Митко, ела на всяка цена. И без това миналия път блестеше с отсъствието си . Пък и да затънеш, имаш лебедка, ще изпълзиш.
      Ако времето е твърде лошо, може и да изменим маршрута в движение. Все пак няма да се отдалечаваме на повече от 60 километра от София, дори и снежна буря да се извие, ще се приберем бързо.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
        Митко, ела на всяка цена. И без това миналия път блестеше с отсъствието си . Пък и да затънеш, имаш лебедка, ще изпълзиш.
        Ако времето е твърде лошо, може и да изменим маршрута в движение. Все пак няма да се отдалечаваме на повече от 60 километра от София, дори и снежна буря да се извие, ще се приберем бързо.
        ха-ха! не се заричай предварително, че да не нощуваме по джипките!
        Той и колегата с Черокито сигурво е мислил, че отива за 20 минути да поджитка из ливадите
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

вранглера на бош е полу сглобен като моя но ще го поканя, не съм сигурен дали ще дойде но ще пробвам. сашо от тояга имаше проблем с раздатъчната кутия и ще се опитам да го накарам да я оправи до неделя но нищо не се знае. с баща ми още съм в преговори
          drive alive

Коментар

qo qo qo от каде да си купя чистачки ? в скорпиона ми казаха че сега ниамали...а нестава да си сменя перата/гумените/ защото нямам оригинални..сложил сам от уаз но за нищо нестават..само мажат
            ------------------------------------
            тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

иди в балкан стар може да имат на склад, не са скъпи и са истински, може и да си поръчаш но незнам дали ще дойдат до петък

ако там няма иди в бош те имат заместител на оригиналните, но не са толкова хубави
              drive alive

Коментар

в балкан стар вече ходих..само с поръчка..а каде в бош..да ме упътиш някаде? може и на лс да не е като реклама
                ------------------------------------
                тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

бош е на главния булевард в люлин, този с метрото, иначе има и на симеон и на хладилника и сигурно още някаде
                  drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev

Хорица някой искат да е интересно!Да има местенца по който се минава трудно!Нали затова отиват джипове с ВИСОКА ПРОХОДИМОСТ!
                    Не помня каде беше на състезание или поход когато в от неизвестноста дойде някакъв с жигула!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел
                      Хорица някой искат да е интересно!Да има местенца по който се минава трудно!Нали затова отиват джипове с ВИСОКА ПРОХОДИМОСТ!...
                      Давеле,

Не виждам какво в думите на Злати те накара да мислиш, че няма да е интересно?

На похода до 7те рилски езера беше доста интересно на места. Вярвам, че и този път ще е така.

А все пак за интересните места - идеята на клуба е ясна за организиране на походи с несъзтезателни цели и лайт елементи извън пътя. Това е и възможност да се приобщят и да е весело с повече хора, с не толкова подготвени и дай-хард машини.

За всякакви по-сериозни начинания има различни други инициативи, два шампионата, експедициите организирани от offroad-bulgaria.com и т.н.

Изразявам лично мнение, а не на клубът организатор

Коментар

не бе яро, дай да хвърлим джиповете от лакатнишкоте скали .на мен тоя джип ми е за делник и празник,който ги копае парите да ходи на места без жигули(те па са навсякаде ).
                        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

ако има желаещи за нещо "по - интересно" или именно за едно траялче мисля че ще може да си го организираме близо до наденичките, който ииска да се пробва, който иска да гледа. такова нещо практически може да се направи навсякаде, даже и в центъра на софия, пред НДК. важно е само желание да има

това разбирасе ако организаторите не възразят
                          drive alive

Коментар

това е чудесна идея.така всички ще са доволни.по този начин за по начинаещи като мен, ще има и какво да се научи.похода ще има и образователен елемент.дано и организаторите да мислят така
                            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Колеги, още в първоначалната идея за похода е залегнала и идеята мераклиите да могат да направят едно траялче. Вижте по-ранните ми съобщения, там съм писал по този въпрос.
                              Що касае типа походи, организирани от нашия клуб, има отделен форум по тая тема. Накратко, идеята е да могат да дойдат повече хора, ентусиасти като Емо или човека с "буса", които да се изкефят на пътуване, събразено с възможностите на машините им и да стигнат "на ръба". И със сигурност, от там където ще минаваме, Жигула няма да може да мине. И сега, както и на Рилските езера, за по-големите мераклии със сериозни джипове ще има някои опции. Сашо(Алекс Марков), GoGoGo, Митко, Volk ще има къде да се развихрят, а и всички останали мераклии. Естествено, който не харесва нашите походи, нека организира нещо различно. Както и друг път съм казвал, ще е чудесно ако има повече и разнообразни "прояви".
                              Може да прозвучи малко "тоталитарно" , но нашата организация е такава и поне засега не виждаме нужда да я променяма. На който му харесва, е винаги добре дошъл. Естествено, приемаме предложения за подорение, но нека наистина да са конструктивни.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз като гледам прогнозите са за сняг, а аз няма да сваря да си взема гуми и тази седмица.. Честно казано се чудя дали да идвам с носорога или да съм пасажер при някой.. Ще видим..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X