Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Легален уиндоус - какъв ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Легален уиндоус - какъв ?

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
    Хора, по отношение на лицензирането на софтуера на държавната администрация говорите наизуст! За съжаление някакви писания, които са строго тенденциозни ви харесват за истина и ги приемате ей така, на доверие. Не са така нещата. Коя е фирмата посредник, че не се сещам? Има само 2 такива, станаха 3 всъщност... Не се сещам да е някоя от тях....
    В регистъра за общ. заръчки има тва инфо, но не то е важното.

MS са публична компания на NASDQ (MSFT мисля им е кода) .
    Всяка публична компания е задължена да обявява договорите си над милион долара примерно . E като договарят пряко, айде дай ми линка с обема на БГ договора обявен на NASDAQ (в българия е секретен )
    И като го няма, какво имаме ?
    Плащане към MS незначително за техните обеми,
    или MS са се "навили" да скрият договора от борсата ( за таквоз нещо директорите там влизат в затвора )
    или нямаме договор пряко с MS ?

Тия доставки са хранилка за Избрани, калчев и сие ги светнаха как да Цоцат и се почна...
    бяха сметнали навремето че даже нямат физически толокоз компове (отделно при доставка комповете си имат OEM виндовси )

добре ли рецитирам наизустеното
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

• От: Легален уиндоус - какъв ?

Надявах се от темата да разбера къде мога да си купя легален продукт, а научавам колко се краде в администрацията. Добро утро.

Нека не си повтаряме едно и също. Всички знаеме, че се краде и колкото повече, толкова повече, както е казал Мечо Пух.
      Отстрняването на един посредник се прави само и единствено за да дойде на негово място друг.
      Да знаете някой да е заключен за подобни далавери? Това би било новина.
      Когато се говори за големи пари, обикновенните хора трябва да мълчат.
      В България сме все пак.
      Вятъра който прави ББ е наистина прохладен, ама само толкова. Още никого не е отнесъл.
      Царя си е цар, Сокола сокол.
      Жално е. За децата ми е жал, ама какво да се прави. Родина.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X