От: Легален уиндоус - какъв ?
Няма причина да е незаконен, все пак са оторизирани от чичко Били.
Няма причина да е незаконен, все пак са оторизирани от чичко Били.

? Щото сичките им ъпдейти и вградени файъруоли, всъщност са по- опасни и от вируси. Ко прайм тогава? Е, може би съм единичен случай- не знам. Просто смятам, че да ги искаш тия пари, означава и да си в крак с развитието на врага. Ма те, враговете били много, пък бедните момчета от Майкрософт не можели да им наваксат... Истината е, че не ти предлагат комплексен продукт (сигурен и надежден), а трябва да похарчиш още толкова пари за антивирус, за да знаеш, че си си турил на вратата поне резе тип "перка". И не е вярно, че проблемите със сигурността се дължат на нелегалните копия. От Майкрософт реагират на атаките след половин до една година.
? Щото сичките им ъпдейти и вградени файъруоли, всъщност са по- опасни и от вируси. Ко прайм тогава? Е, може би съм единичен случай- не знам. Просто смятам, че да ги искаш тия пари, означава и да си в крак с развитието на врага. Ма те, враговете били много, пък бедните момчета от Майкрософт не можели да им наваксат... Истината е, че не ти предлагат комплексен продукт (сигурен и надежден), а трябва да похарчиш още толкова пари за антивирус, за да знаеш, че си си турил на вратата поне резе тип "перка". И не е вярно, че проблемите със сигурността се дължат на нелегалните копия. От Майкрософт реагират на атаките след половин до една година.
? Щото сичките им ъпдейти и вградени файъруоли, всъщност са по- опасни и от вируси. Ко прайм тогава? Е, може би съм единичен случай- не знам. Просто смятам, че да ги искаш тия пари, означава и да си в крак с развитието на врага. Ма те, враговете били много, пък бедните момчета от Майкрософт не можели да им наваксат... Истината е, че не ти предлагат комплексен продукт (сигурен и надежден), а трябва да похарчиш още толкова пари за антивирус, за да знаеш, че си си турил на вратата поне резе тип "перка". И не е вярно, че проблемите със сигурността се дължат на нелегалните копия. От Майкрософт реагират на атаките след половин до една година.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар