Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв рутер?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв рутер?

Пробва ли въстановяване през tftp ?
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Не съм ,ама вече няма значение, защото не иска да влезе и във failsafe.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Какво имаш предвид под failsafe ?

Коментар

https://wiki.openwrt.org/doc/howto/g..._openwrt_webui

Коментар

https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr7500 Виж секция TFTP Recovery (De-Bricking)

Коментар

Това го гледах, ама последно даже не изгряваше мрежовия интерфейс. Добре, че видях, че в началото вярно го вдига за 2-3 секунди. Както е написано, наистина тогава търси въпросното IP и с малко повечко зор проработи. Имам да черпя!

Коментар

Между другото, ако някой има хардуер за надин, ще се радвам вместо да го засилва към кръглата папка, да ми го прати

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                  Това го гледах, ама последно даже не изгряваше мрежовия интерфейс. Добре, че видях, че в началото вярно го вдига за 2-3 секунди. Както е написано, наистина тогава търси въпросното IP и с малко повечко зор проработи. Имам да черпя!
                  Много си се шашнал. Пак почерпи де ама който се заглавиква с рутери рано или късно чете раздела за "дебрикване".

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Много си се шашнал. Пак почерпи де ама който се заглавиква с рутери рано или късно чете раздела за "дебрикване".
                    Аз много пъти съм го чел, ама тоя път верно реших, че е качествено утрепването и го заебах, защото изобщо не изгряваше мрежата на никой порт. Първоначалният момент го бях пропуснал, защото рутерът е в коридора и като го пусна, докато се върна до компютъра и вече виждах липсата на мрежа.

Коментар

Имам WiFi-рутер, направо за ,,без пари" - ,,китайски": http://www.totolink.net/sub/product/list.asp?code1=1

Вече трети месец работи добре, въпреки уверението на Internet-доставчика, че ,,не струва" и трябва да си взема един от техния магазин...

Наблюдавам обаче следния ,,феномен" - непостоянна сила на мрежата.

Какво имам предвид.

В редки моменти покритието в съседните помещения се губи напълно.

Отивам към стаята, където е разположен - връща се

Чудех се дали не се касае за някакво автоматично регулиране на мощността на предавателя

Ще съм благодарен за вашите мнения и съвети
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

TPLink 3600. Стоков фърмуер. Не ми се пипа за сега.
                        Има ли как със стоковия фърмуеър да блокирам входящия трафик от към wan-a за дадени ip адреси, че едни украинци са ме налазили и ме пробват?
                        WG 2.7 CRD

Коментар

Първо си ги добавяш тук:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Clipboard02.jpg
Прегледи:1
Размер:53.3 КБ
ID:5694517

После тук слагаш отметката да разрешиш Internet Access Control, като отдолу си седи на Deny.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Clipboard04.jpg
Прегледи:1
Размер:63.3 КБ
ID:5694518

Това е на моя. Би трябвало да ги имаш същите.

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                            Имам WiFi-рутер, направо за ,,без пари" - ,,китайски": http://www.totolink.net/sub/product/list.asp?code1=1

Вече трети месец работи добре, въпреки уверението на Internet-доставчика, че ,,не струва" и трябва да си взема един от техния магазин...

Наблюдавам обаче следния ,,феномен" - непостоянна сила на мрежата.

Какво имам предвид.

В редки моменти покритието в съседните помещения се губи напълно.

Отивам към стаята, където е разположен - връща се

Чудех се дали не се касае за някакво автоматично регулиране на мощността на предавателя

Ще съм благодарен за вашите мнения и съвети
                            Няма такова нещо като авто регулиране на мощността. По вероятно е някои да те 'заглушава'. Трябва да се аканират мрежите и да се види какво има до теб...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              ... Лично аз приключих с всякакви custom firmwares.
                              В някои случаи си принуден да ползваш такива, поради неграмотно написания официален фирмуер - отсъствие на важни функции... Или по-точно отсъствие на пазара на рутер в дадения разумен ценови диапазон с дадените функции...
                              При мен ми трябваше QOS (деца ученици успяват да натоварят всяка мрежа до предела, и затова трябваше да им се отпусне конкретен канал, а не само балансиране ), възможност за часови график на конкретни потребители, и да работи като обикновен мрежови принт-сървър...
                              Оригиналния фирмуер на TL1043 нямаше част от тези параметри. DDWRT ги имаше, обаче пък рутера нещо не работи много стабилно с него
                              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Точно 1043 би трябвало да няма никакви проблеми с DD-WRT. Идеален пример за евтин железен хардуер с изпозлване на всички предимства на DD-WRT.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X