От: Как ченето ми падна на пода с покупката на нов лаптоп...
Той е предвиден да се отваря - капак с 2 болтчета се маха. Няма гаранционни лепенки.
Той е предвиден да се отваря - капак с 2 болтчета се маха. Няма гаранционни лепенки.
Ама има и хора, на които лаптопи със 17" и нагоре им вършат идеална работа като заместител на десктоп машината, който при необходимост може да бъде достатъчно лесно и бързо пренесен там, където е необходимо.
Ама има и хора, на които лаптопи със 17" и нагоре им вършат идеална работа като заместител на десктоп машината, който при необходимост може да бъде достатъчно лесно и бързо пренесен там, където е необходимо.
колко геймъри ще ти завиждат и ще искат го пипнат не е истина после, и съвсем съм сериозен, ССД разбира се предполага, че ще имаш адекватен архив, защото когато ССД умират, рядко дават симптоми преди да е станало фатално късно!
. Ше трее лепи процесора и видеото всеки два дена. То ако беше толко елементарно Елиънуер, Панасоник, Интел ( да, има нетбуци под марката интел
) и други с по-добро охлаждане от дизелово чероки да са изчезнали. Заиграй се с един панасоник и виж при ниски на хартия данни как мачка средно висок клас ширпотреби лаптоп с гръмки процесори, видео и рам. То малко като музиките станаха и лаптопите - нема нищо под 1000 вата на предната лепенка.
.
)
. Ше трее лепи процесора и видеото всеки два дена. То ако беше толко елементарно Елиънуер, Панасоник, Интел ( да, има нетбуци под марката интел
) и други с по-добро охлаждане от дизелово чероки да са изчезнали. Заиграй се с един панасоник и виж при ниски на хартия данни как мачка средно висок клас ширпотреби лаптоп с гръмки процесори, видео и рам. То малко като музиките станаха и лаптопите - нема нищо под 1000 вата на предната лепенка.
.
)
Стигнал съм до там че на 15 инчовия ми лаптоп освен да броузвам за 2 стотинки работа не мога да свърша- на втория час съм свършил толкова, колкото на големия върша за половин, и съм полуиздивял че нямам място по екрана за нищо. 
- Тогава нямах избор трябваше ми място - сега не ми е толкова нележащо - пак съм на 2 монитора и пак нямам място 

. Ама май ги оъркахме малко нещата - говорехме за лаптопи дето клавиатурата си е на тех. Не за десктопи и кой колко голем го вадел. Може пък и да има нещо общо с кой как вижда знам ли. Аз категорично отказвам да се съглася ,че над 14 инча е нормално за лаптоп, (въпреки, че и аз имам по-голям де). Може би заораваме наистина. Ама то верно, че 90 процента от хората с лаптопи ги ползват с външна мишка де.... Ама ства една объркана тема на кой какво му е наистина необходимо или взема ,че е модерно.
Щото по дефиниция трябва да го мъкнеш наляво-надясно, иначе се обезсмисля като концепция. Привсе това, следващия ми ще е поне 17-ка.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар