Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Е-75........ vk 3601имам най- много битки и победи,днес с лтп от една игра даде 80000 точки....почти нямаше противник дето да не бях го пробил
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Тия дни има нещо нередно в играта - в неделя направих 80% победи, вчера 85%.

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
      Кажете сега, кой танк на всеки от вас е фаворит? За мен еднозначно любимец ми е КВ-2 със 152 мм М-10 оръдие.
      До скоро беше VK28.01, но откакто взех AMX 12t май ми харесва повече от VK-то.
      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
      Walter Rohrl
      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
        Тия дни има нещо нередно в играта - в неделя направих 80% победи, вчера 85%.

До скоро беше VK28.01, но откакто взех AMX 12t май ми харесва повече от VK-то.
        Мене пък така ме къртят че направо ми се плаче.
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Какво ми се случи днес:
          Взех "Камикадзе" с АМХ 12т
          Артилериста ми изскочи, точно докато презареждах барабана и нямаше какво да се прави.

Ето и replay, да ми се посмеете...
          http://wotreplays.com/site/554088
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Ето ви един скриин от един гол танк без нищо добавено по него.Даже и мрежа си няма.
            Прикачени файлове

Коментар

Браво, браво

Винаги може и по-добре, де...
              Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
              Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

На осмо и девето ниво играта става много тъпа.За да вървиш напред трябва да влагаш пари. Ремонта на танка струва повече отколкото ти дават при евентуална загуба,а и един снаряд на тежките танкове е около 1000 ,че и повече единици. Глупаво е.Всъщност за тези ,които държат играта е добре ,защото разни малолетки хвърлят щури пари за бронебойни снаряди и всякакви подобрения.

Коментар

На осмо и девето ниво играта става много тъпа.За да вървиш напред трябва да влагаш пари. Ремонта на танка струва повече отколкото ти дават при евентуална загуба,а и един снаряд на тежките танкове е около 1000 ,че и повече единици. Глупаво е.Всъщност за тези ,които държат играта е добре ,защото разни малолетки хвърлят щури пари за бронебойни снаряди и всякакви подобрения.
                  Не мисля,че си прав вече има толкова много евенти,че се чудя за какво да си харча кредитите отделно преди хващах няколко пъти по 1000 голд от евенти...Вече нямам време за игра но като чета темата почна да ми се цъка
                  Фаворита на мен ми е т54 2-3 игри правих по над 6000 дмг.Също така т71 е много забавен за игра.

Поздрави
                  Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Имам ис 3 на осмо ниво ,не знам как се ловят тези голдове ,не ми се е случвало досега,та за да го ъпдейтна примерно купола ми трябват 14000 единици опит,оръдието е 122 бт ,средно на третия истрел ми унищожават танка и при загуба дават опит по 150-200 и 7000 единици пари.З да го въстановя ми трябват 12000 единици.Т 44 същата работа ,само че е по бърз ,но със 85 д5ш най често ми казва ,че даже не съм го и одраскал.А аз не мога да стоя както някои в засада и да бягам от тежките танкове. Газ и напред.Затова ми харесво Адската котка.С малко бронезащита ,но мощно оръдие е и много бърза.

Коментар

На мен най-голям кеф ми прави да играя със Т29 и Тигър2. Играта с тези две машини изисква коренно противоположни тактики!
                      Трети в списъка е КВ3 - много носи на бой,стига да го позиционираш правилно.
                      Играя със стандартен акаунт-няма злата и други екстри!
                      Поздрави!
                      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Аз пак си купих chaffe-то и го бях позабравил какви базици става с него особенно във взвод с някоя артилерия.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:shot_001.jpg
Прегледи:1
Размер:138.0 КБ
ID:5556144

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
                          Не е тъпа, а става сложна. Просто по-голямата част от играчите, които са достигнали тези нива, са се научили да играят. И не, не е необходимо да влагаш пари. От година насам не съм си купувал премиум акаунт. А с машините осмо ниво - много, много рядко съм на загуба. Кралски тигър, ИС-3, Т-44, Пантера 2.

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
                          Имам ис 3 на осмо ниво ,не знам как се ловят тези голдове ,не ми се е случвало досега,та за да го ъпдейтна примерно купола ми трябват 14000 единици опит,оръдието е 122 бт ,средно на третия истрел ми унищожават танка и при загуба дават опит по 150-200 и 7000 единици пари.З да го въстановя ми трябват 12000 единици.Т 44 същата работа ,само че е по бърз ,но със 85 д5ш най често ми казва ,че даже не съм го и одраскал.А аз не мога да стоя както някои в засада и да бягам от тежките танкове. Газ и напред.Затова ми харесво Адската котка.С малко бронезащита ,но мощно оръдие е и много бърза.
                          Ако не си ъпгрейднеш танка, ставаш само за скрап. ИС-3 без ъпгрейднат купол и последното оръдие е тежест за отбора си, не помощ. Същото важи и за Т-44. 85мм оръдието е неадекватно за битките, в които влиза.

Газ и напред - любимата рецепта на противника. Хващат те сам, без подкрепата на отбора ти.

Позволих си да погледна статистиката ти - средният процент на попадения е 50%, което е крайно недостатъчно.
                          Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                          Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

За съжаление си прав но играя без да влагам много мисъл ,почна ли да се замислям ми отива удоволствието на кино.Трупам злато от битките с ниските нива ,там поне за ремонта на танка не отива много и ъпдейтвам каквото мога. с Т44 и с ИС а гледам да оцелея в битката. А с ниските нива поне не се ядосвам ,че са ме убили твърде рано.В интерес на истината с Т 43 беше по лесно.Това все пак е игра за удоволствие. LВсе пак това е отборна игра и до голяма степен победата в една битка зависи от останалите играчи и от някои други фактори.Така че да влага чувства за нещо ,което не зависи от него просто не си струва.
                            Благодаря за съвета.
                            Последно редактирано от Георги Крумов; 23-01-14, 12:06.

Коментар

Другия варянт е свормирате отбор от 3 или 7 машини от 9-мо ниво за турнири в ESL. Биете печелите злато и пари не влагаш, но трябва да сте добър отбор.

Коментар

Ами Кв-1С ми доставя повече удоволствие, отколкото не ъпгрейдван Ис-1, с това мизерно оръжие на Ис-1, направо ми се плаче..... А с Кв-1с, съм много зъл При добро разгъване на тийма причинявам главоболия, дори и с по 2 тиъра над мен
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X