Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
    ЕЕЕЕ толкова лесно да се откажеш,не бива! Ако знаеш каква патаклама пада!
    Има нещо което бъркаш, при влизането във сайта натискаш "играй безплатно", после ти казва че си от България и не можеш да играеш във предишният Хамерикански сървър и трябва да избереш Европският който е Немски май.
    Там има едно бутонче което казва да го натиснеш ако имаш регистрация за да изтеглиш окончателният вариянт на играта. И готово-теглиш един час,инсталира се и газ на пушкалото!
    Не се отказвай интересна е!
    Нещо като Батълфиилд онлайн ама е на друга планета!
    Поздрави!
    Абе не се отказвам лесно ама SC ми е в кръвчицата , и понеже ми забавиха бета ключа , си изтеглих новата игрица , както предположи имал съм бетата и затова не ме е пускало .. ма както и да е .. действам
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Аз дръпнах Халф-а, също така хамачито и чакам желаещи да поиграем Half?!

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
        Момчета, дайте да се организираме 5 човека.....
        Имаме време до 5ти Януари....
        Има турнир по Цс, 5вс5
        Все 5 човека ще се съберем....
        Ето четете:
        http://gamehost.bg/news/vajno-turnir...t-last-dreams/

Едно време бяхме добри/поне клана ОФР/, таксата е 60 кинта за 5мата играча...
        Задължително ли е да сме професионалисти ? Ако не- брой ме!

п.с.- Ако има такса- не ме брой!
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ако искате и довечера може да поиграем, че ми се до игра.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Бобчо Аз съм навит....... но ме е страх че като се явя и ме видят старите играчи Ще ме спукат от ебавки 10/15ч Ми трябват и съм аз човека с бялото пистолетче
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
              Бобчо Аз съм навит....... но ме е страх че като се явя и ме видят старите играчи Ще ме спукат от ебавки 10/15ч Ми трябват и съм аз човека с бялото пистолетче
              До тук сме 2ма... Людмил ако иска и той 3ма, още двама и сме готови..... Награден фонд 500кинта + Людмил е в някакъв клан, г/д стават, отделен въпрос е дали искат, де
              До сега има записани 2 отбора

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
              Ако искате и довечера може да поиграем, че ми се до игра.
              Има такса, по 12 лева на човек от тийма..
              След малко влизам тук: 78.83.27.37:27016
              Ако някой влезне да пише, че много не гледам
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

До тук сме 2ма... Людмил ако иска и той 3ма, още двама и сме готови..... Награден фонд 500кинта + Людмил е в някакъв клан, г/д стават, отделен въпрос е дали искат, де
                До сега има записани 2 отбора

Има такса, по 12 лева на човек от тийма..
                След малко влизам тук: 78.83.27.37:27016
                Ако някой влезне да пише, че много не гледам
                Борко в тоя клан сме с колегите от офиса .Офисно предимно War3Respawn се цъка и тийм играта е много куца шот всеки тича за фрагче да вдигне левъл.Шеф ми(член на форума) и един колега имат дарбата та утре ще ги питам дали искат.
                Аз не се чувствам добър за да играя на турнири но пък един отбор без тренер и мениджър не мож
                Естествено проблема ще е с разходите ................ .Има много хора във форума на които бизнеса им е в IT бранша и може да има интерес от към спонсори ...........
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                  Борко в тоя клан сме с колегите от офиса .Офисно предимно War3Respawn се цъка и тийм играта е много куца шот всеки тича за фрагче да вдигне левъл.Шеф ми(член на форума) и един колега имат дарбата та утре ще ги питам дали искат.
                  Аз не се чувствам добър за да играя на турнири но пък един отбор без тренер и мениджър не мож
                  Естествено проблема ще е с разходите ................ .Има много хора във форума на които бизнеса им е в IT бранша и може да има интерес от към спонсори ...........
                  Ехеее и спонсори ако намерим Има време, ако пуснеш сървърите, ще трябва да поиграем 5в5 малко
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

От 2-3 седмици през свободното си време в студа, играя Cs, а от 2 дена какво и стана не знам... Постоянно ми засича, деинсталирах я, инсталирах друга която свалих от замунда и тя забива, а преди нямах никакви проблеми. Когато влезна в някой сървър да играя и блокира...А има варианти в които ме пуска и засича. Някой има ли си на идея, що е тъй?

Коментар

• Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
                      От 2-3 седмици през свободното си време в студа, играя Cs, а от 2 дена какво и стана не знам... Постоянно ми засича, деинсталирах я, инсталирах друга която свалих от замунда и тя забива, а преди нямах никакви проблеми. Когато влезна в някой сървър да играя и блокира...А има варианти в които ме пуска и засича. Някой има ли си на идея, що е тъй?
                      На мен го прави същия проблем, засича и забива играта и трябва да гася лаптопа и като съм 1ви на мапа и ми идва да я изтрия
                      Виж си интернета, да не ти насича и да я крашва, понеже съм почти сигурен, че "спря да работи", поне при мен...
                      Пробва ли да инсталираш нов пач ??

Изпуснахме турнир 2вс2.. Свършили са местата
                      Русанов, освен да ги чакаме другия
                      Последно редактирано от Preslav Peychev; 28-11-12, 14:54. Причина: сливане на мнения
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ехеее и спонсори ако намерим Има време, ако пуснеш сървърите, ще трябва да поиграем 5в5 малко
                        Преди 3-4 дена убих лаптопа ми ..... а на него бяха разработките за сървърите
                        Компютър за сървърите също липсва ...............
                        Намира ми се едно дъно,процесор,хард но трябва 2ГБ рамец и читаво захранване !
                        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                          Преди 3-4 дена убих лаптопа ми ..... а на него бяха разработките за сървърите
                          Компютър за сървърите също липсва ...............
                          Намира ми се едно дъно,процесор,хард но трябва 2ГБ рамец и читаво захранване !
                          Казвай с к'во да помагам, ако мога с нещо...... Рекламата мога малко да помогна, турнир задължително трябва да направим, за да има посетители... Регламента ще го уточним като тръгнат сървърите....
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Момчета аз незнам какво правя но грам не ми остава време да стрелна поне за 10мин Но ако има нещо интересно Люси ми има кординатите.
                            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

А в тази игричка играе ли някой - http://worldoftanks.ru/ ?

Коментар

Аз.Много ми харесва,колко много танкове история,тактика..Ако иска някой да играем заедно да ми пише.Аз даже съм в клана на България Първа Българска танкова бригада .Играя в Американския сървър понеже в европеския пишат на всякакви езици и не мога да ги разбера само съвсем малко руснаците,а в North America всичко е на английски и е разбираемо.
                                Поздрави
                                Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X