Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Има ли геймъри ?

88.87.8.50:27019 Ей го, аз влазям.
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

• От: Има ли геймъри ?

Пълна трагедия днеска, лаг до гушата, не че и преди не съм бил трагедия, ама се играеше...
      Вземете си адд-нете Айпито на сървъра в Фаворити..... Или в едно текс файлче...
      Оглеждайте се за Турнири, мерак ми е да изиграем един, не съм играл не помня от кога..... Пък имаме "лек" потенциал
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Сори че неиграх но съм много смазан и докато разбера кво става ме гърмят
        Лудак

Коментар

Играта е много далеч от турнири
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Торозов далеч е но с малко повече игра и не в такива касапници става Но вече минах давнос за петици и турнири сега е просто за кефа. Иначе И аз днес не съм доволен от ИП-то Поналагваше си доста първите 5патрона на Ак не убия ли човек после не ме търси..... дано утре да е по добре.За сега Лека.
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Абе турнири-мурнири.... Важно е кефа да си правим.
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо

Коментар

Ясно е, че по турнири няма да отидем, нито турнири има.... Има де, ама са малко вече, да не кажа почти няма... Вместо да се гърмим като ненормални, слагаме една туба Кока Кола и който вземе мапа, отнася и Колата, така играем Волейбол и доста оспорвано става... Поне има смисъл от играта
                Това ако се видим на Събора, в някоя зала има как да направим един Life Cs
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Тая вечер нещо ? 21:30ч 88.87.8.50:27019 - пак е Death Match временно беше зомби.....
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо

Коментар

Може..
                    Ducati Monster 600
                    O888795575

Коментар

Не съм писал скоро ,не съм и играл скоро....... деба и работата !

Ще се правят някои и други промени по сървърите като за експеримент се пусна една глупост на мястото на Деадмач сървъра която много бързо се разкара и върна хубавия си Деадмач
                      След няколко часово обсъждане и преговори стиснах ръце със собственика на сървърите .Ще има генерална промяна по сървърите като идеята е да направим сървъри такива каквито истинските играчи и любители на играта биха играли .Като идеята ми е не само да съберем феновете на играта само от форума но и всички фенове в България ,че и чужбина .
                      Искам да направим едни сървъри развити от потребители за потребители !
                      Давайте идеи и предложения ,споделяйте до тук какво не Ви харесва във сървърите ,какво бихте желали да има и каквото се сетите .И от най-малките неща сетил се човек и споделил стават чудеса !

Сървърите в момента са :

88.87.8.50:27019 - BG-Mania #[DeathMatch]
                      de_dust2 0 / 16
                      88.87.8.50:27020 - BG-Mania #[Dust2 Only]
                      de_dust2 0 / 27
                      109.199.130.246:27021 - BG-Mania #[WarCraft3FT 22lvl]
                      de_cbble 0 / 16
                      [DeathMatch] Мисля ,че трябва да се намали на 14 човека максимум защото стават ужасни мелета и на моменти никой не може да разбере кой от къде го напада ?Важното е наистина да подберем подходящите сървъри за този тип игра ?В [DeathMatch] е ясно ,че предпочитана карта си остава de_dust2 .Ако се модне една карта по тази на de_dust2 наречена de_dust2yard ?Доста често играем по ярда на de_dust2 а много често има такива дето не минават през ярда и влизат на противника изодзадзе .На мен de_dust2yard ми се вижда много потенциална ,какво ще кажете ?
                      Другото ниво което сериозно се играе в [DeathMatch] e de_inferno ,аз съм пристрастен към това ниво и не мога да кажа имали бъгове и неща които биха дразнили ,идеи ?
                      Казвайте какви нива да се сложат още !В [DeathMatch] няма да има карти които два отбора да имат директен обстрел един срещу друг като : de_snipe_it5 ,cs_noname ,fy_snow и др. подобни (за такива карти ще има друг сървър )

[Dust2 Only] В момента е за 27 играча което 100% няма да остане така .За 4-ри минути при пълен сървър е ъпсурдно да се унищожи противниковия отбор .Какво ще кажете да е 8 vs 8 ?

[WarCraft3FT 22lvl]Този тип сървър аз грам не го понасям защото е пълна глупост в очите ми .Посещава се предимно от деца ,харесващи да подскачат до небето , да стават невидими и други всякакви идиотщини....... типична детска радост-шарени бонбонки .Тук ще е интересно какво ще се измисли.......

[FragArena]
                      -НОВО ! 8 vs 8 ,малки карти с директно нападение :cs_noname ,fy_snow ,awp_map и д.р .Върти ми се в главата да подберем 7-те най-добри карти от този стил игра .Като на някои от картите времето на рунда ще е секунди .Идеята е не някой от отборите да изтича 30 метра по диагонала и да разтреля половината друг отбор който е влезнал в битка от далеч с противниците...... Ще има интересни неща като всяка карта от 7-те които харесаме ще бъде измерена ,обвързана с бързо изтичащо време на рунда ,естествено на някои карти всички оръжия с оптично приближаване ще бъдат премахнати .Сещам се за една карта която 100% ще бъде из 7-те избрани а там 70% от играчи клечат на картата с оптиките..... там ще има бонус ! 1 AWP и за двата отбора ,как ще се разпределя между двата отбора и играчите си остава в главата ми има и още много интересни нещица но ще останат изненада а и нека има леко напрежение .Нивото ще е изцяло по моя идея и досега такова нещо не е правено .Това е картата която ще покаже на съвсем друго ниво отборната игра ,много нахъсан мап ще е. НО това че аз съм го направил не значи ,че нося отговорност за евентуално счупени клавиатури,мишки,монитори и който до каквото се докопал да изкара ядът си .

Окей до тук имаме 3-те стари сървъри вдигнати на съвсем друго ниво и един нов сървър който е любопитен.Общо взето тези сървъри на модерни но нали не мислите ,че ще са само тези ?

Моля Ви коментирайте чисто ,спретнато .Когато някой коментира определен сървър нека слага най отпред името на сървъра с удебелени букви както аз съм го направил .Не пишете един въз друг ,спама предполагам знаете ,че ще е прекаленно излишен .Идеята е да си разбираме един друг писането и споделим идеите
                      Лудак

Коментар

[DeathMatch] според мен не трябва да има повече от 18 места.Иначе става гъчканица.

Аз съм твърдо за един сървър в който да се играе 10в10 Класик Сървър Където важат следнитите плавила като в 5в5 (CT пазят бомбите А T се мъчат са сложат C4) Нещо от този род ми се играе че да има малко повече напън от към мисленето.
                        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                          [DeathMatch] според мен не трябва да има повече от 18 места.Иначе става гъчканица.
                          Затова се спрях на 14

Аз съм твърдо за един сървър в който да се играе 10в10 Класик Сървър Където важат следнитите плавила като в 5в5 (CT пазят бомбите А T се мъчат са сложат C4) Нещо от този род ми се играе че да има малко повече напън от към мисленето.
                          Нека обърнем внимание на тези сървъри който съм изброил и първо за тях да се вземе решение защото са един вид модерни и се посещават.Знам какво искаш точно !Защото и мен ми се играе същото но най-сладкото винаги остава за десерт .Само ще ти загатна че ще има интересно 7 vs 7 , 5в5 и понеже знам че ще те човърка докато не стане страхотно 3в3 което специално на теб толкова ще ти опъне нервичките .Не е сега момента иначе ще го коментираме !!На теб,на Светлио ,Торозоф знам че ще им хареса много 3в3-то .Почвай да мислиш и тормозиш защо точно 3в3 ще е ,защо ще се хареса на олдскуул играчите и въпреки че ти харесва ти опъват нервите до край .... напрежението не коментирам .Стига ти толкоз , мисли по другите неща !
                          Лудак

Коментар

Вторият сървър, май си е класик??? Мен ми е все едно как играем, на какво и в какъв сървър
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

То и аз искам такава игра.
                              +1
                              Ducati Monster 600
                              O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                                То и аз искам такава игра.
                                +1
                                ЩЕ има кънтър като едно време и мен ми липсва играта с тактика и мен ми се играе !
                                Обаче изброени сървъри в пост 295 са активни и имат посещаемост ,трябва да се спрат ,преправят и активират за минимално време ....... ще има и носене на машини от Горна Оряховица до София и т.н .
                                7в7 ,5в5,3в3 ще бъдат на изцяло нова машина и направена под правилната платформа но пак казвам в момента не са приоритет !
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X