Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Ако някой иска наистина да се забавлява да заповяда MASSACRE SERVERS '' http://WWW.Q3NIGHTMARE.COM '' има различни IP адреси за играта QUAKE III ARENA като например FFA , MASSACRE FREEZER , CTF , 1VS1 , rAz3r>>FreeZe , BigDogs Повярвайте ми смях не липсва,а и нещо друго щях да забравя,от там може да си свалите пълната версия на играта!!!! Have a nice day

Коментар

Още 2 дена само и се почваме ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! !
      Лудак

Коментар

Айде де???? Бъхта се 2 дена да си оправя Цс-а, навъртях 20 лева сметка с тия от Виваком, та накрая проверка на линията и смяна на рутер, та нета се оправи, а какво установявам.... Бг-манията, йок работа..... Пишещи и навити----> Йок работа... Е това е провал за тйима...
        Айде казвайте къде ше порем тая вечер??
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ейййй го на поне Дребния е жив И нахъсан но>>>> Уви Аз вече станах като робот немога да оцеля нищо И не съм иГрал От доста време.
          Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
          КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
            Ейййй го на поне Дребния е жив И нахъсан но>>>> Уви Аз вече станах като робот немога да оцеля нищо И не съм иГрал От доста време.
            Аз да не мислиш, че съм добър.... С АвП-то зорлем взимам 5 човека..... Трагедия....
            Людмил го няма никакъв, звъннах му, ама нещо зает....
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ееее колеги и аз искам да цъкам с вас, но винаги когато се събирате съм в София на кофти комп дори нямам цс.....а като се прибера в нас вие не се събирате но се надявам скоро да сменя компа

Коментар

Темата е позаспала, викам да я съживя

Planetside 2

Съвсем нова MMOFPS игра. Текущо е в режим затворена бета. Безплатна, засега.
                На 20 ноември играта ще мине в отворена бета - т.е. за игра няма да се иска регистрационен код, както сега.

MMOFPS - Massive multiplayer online - First person shooter.

Сайт : http://www.planetside2.com/
                SOE :Sony Online Entertainment
                Филмче: http://www.youtube.com/watch?v=reXlFXVsjAU

Масова, та масова. И адски мащабна.

Действие: 3 фракции (Terran Republic (TR) , New Conglomerate (NC) , Vanu Sovereignty (VS)) се бият за контрол върху мащабен континент.

6 класа пехота, 11 вида наземна и летяща техника + специфични машини за всяка фракция.

Масовите битки са правило, не изключение.

Пример - организирана ударна Теранска група щурмувахме позиция на New Conglomerate.
                Състав - пехота - 60+, наземна техника - 6 или 7 тежки танка, отделно транспортни машини за пехотата, носещи до 12 пехотинци.
                Въздушна поддръжка - десетина щурмови кораба, отделно 4-5 летящи десантни машини, всяка от които носи до 6 пехотинци.

Срещу нас имаше неизвестен брой противници, но определено бяха по-малко от нас.

Битката продължи около три часа... Накрая спечелихме, доста кърваво. Поради слаба организация около 1/3 от жертвите бяха от приятелски огън.

Колеги споменават за битки по 12 часа с по 200+ души от страна...

Играчите се организират в отделения по 12 души, 3 отделения - взвод. Командващите взводове имат отделен voice комуникационен канал.

Относно мащабността на континента - с личното ми АТВ, което се движи с около 60 км/ч (по километраж) се разхождах над час в произволни посоки... оказа се, че съм навлязъл дълбоко в противникова територия, без да разбера. Накрая май съм се доближил прекалено много до някаква инсталация на NC, разстреляха ме три танка и поне 5-6 пехотинци едновременно, беше отвъд планината Майнатаси, в долината Балия

Графика - на моята машина (Core2Duo на 2.75 ghz, 4 gb RAM, NVidia 9600 с 512 mb RAM) съм сложил всички настройки на Medium, играта върви без засичане.
                Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
                  Темата е позаспала, викам да я съживя

Planetside 2

Съвсем нова MMOFPS игра. Текущо е в режим затворена бета. Безплатна, засега.
                  На 20 ноември играта ще мине в отворена бета - т.е. за игра няма да се иска регистрационен код, както сега.

MMOFPS - Massive multiplayer online - First person shooter.

Сайт : http://www.planetside2.com/
                  SOE :Sony Online Entertainment
                  Филмче: http://www.youtube.com/watch?v=reXlFXVsjAU

Масова, та масова. И адски мащабна.

Действие: 3 фракции (Terran Republic (TR) , New Conglomerate (NC) , Vanu Sovereignty (VS)) се бият за контрол върху мащабен континент.

6 класа пехота, 11 вида наземна и летяща техника + специфични машини за всяка фракция.

Масовите битки са правило, не изключение.

Пример - организирана ударна Теранска група щурмувахме позиция на New Conglomerate.
                  Състав - пехота - 60+, наземна техника - 6 или 7 тежки танка, отделно транспортни машини за пехотата, носещи до 12 пехотинци.
                  Въздушна поддръжка - десетина щурмови кораба, отделно 4-5 летящи десантни машини, всяка от които носи до 6 пехотинци.

Срещу нас имаше неизвестен брой противници, но определено бяха по-малко от нас.

Битката продължи около три часа... Накрая спечелихме, доста кърваво. Поради слаба организация около 1/3 от жертвите бяха от приятелски огън.

Колеги споменават за битки по 12 часа с по 200+ души от страна...

Играчите се организират в отделения по 12 души, 3 отделения - взвод. Командващите взводове имат отделен voice комуникационен канал.

Относно мащабността на континента - с личното ми АТВ, което се движи с около 60 км/ч (по километраж) се разхождах над час в произволни посоки... оказа се, че съм навлязъл дълбоко в противникова територия, без да разбера. Накрая май съм се доближил прекалено много до някаква инсталация на NC, разстреляха ме три танка и поне 5-6 пехотинци едновременно, беше отвъд планината Майнатаси, в долината Балия

Графика - на моята машина (Core2Duo на 2.75 ghz, 4 gb RAM, NVidia 9600 с 512 mb RAM) съм сложил всички настройки на Medium, играта върви без засичане.
                  На битките, играеш нещо като Цс или ??/оръжията сменяш, и картината е като Цс ?/ Или Стратегически го местиш героя?
                  Иначе ми хвана окото... Бих се включил, но да се съберем няколко човека, да направим нещо като клан ли, знам ли....
                  Сега ще погледна дали я има в Замунда, ако я има ще я дръпна, дай някакви кординати, Нейм на героя, няква връзка, може и на Лс
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Нещо CS-че да удариме тия дни викам аз
                    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                      Нещо CS-че да удариме тия дни викам аз
                      Охоо, казваш и се почваме, не съм играл от панти Век, ама ....

Абе колега feersum търсих, квото търсих, пА не намерих нищо, дай някаква информация, от къде да се изтегли, регистрации едно друго ?
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

78.83.27.37:27018 аре там съм
                        Лудак

Коментар

ай и аз малко ще се включа, да пораздвижа мишока.

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                            На битките, играеш нещо като Цс или ??/оръжията сменяш, и картината е като Цс ?/ Или Стратегически го местиш героя?
                            Иначе ми хвана окото... Бих се включил, но да се съберем няколко човека, да направим нещо като клан ли, знам ли....
                            Сега ще погледна дали я има в Замунда, ако я има ще я дръпна, дай някакви кординати, Нейм на героя, няква връзка, може и на Лс
                            Почти като CS, само дето няма рундове, а играта тече безкрайно

Оръжията ги сменяш като в CS. Примерно моят герой го играя предимно Support, носи пищов, картечница със 100 патрона пълнител и противотанкови ракетки. Като го поразвия - ще може да раздава патрони на другите играчи като екстра.

Имаш глобална карта, избираш в кой регион да се spawn-неш и там се стреляш с лошите докато ти писне. Като те убият - след 10 секунди се раждаш пак и отиваш да трепеш
                            Местиш се в друг регион по желание, стига твоята фракция да контролира там spawn точка
                            В Замунда я няма, щото е безплатна

Героя си го кръстих Usheff

Абе колега feersum търсих, квото търсих, пА не намерих нищо, дай някаква информация, от къде да се изтегли, регистрации едно друго ?
                            Регистрираш се тук:
                            www.PlanetSide2.com

От тука я теглиш:
                            www.PlanetSide2.com/download

Засега регистрацията е с едни кодове, които разработчиците пращат от време на време, от 20 ноември нататък е свободен достъп. Няма да се плаща за игра.

Ето няколко ключа, може и да не са ползвани още:

6DNDM6ANDAPD977DGRGN
                            HAF7GEHDDC2J496NJX9A
                            R9M6FAF29DJPFZHNZ2KH
                            4742HNNGFCJGGMR7XRFE
                            HT64DD3DGH9HTANZZTMJ
                            Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
                              Почти като CS, само дето няма рундове, а играта тече безкрайно

Оръжията ги сменяш като в CS. Примерно моят герой го играя предимно Support, носи пищов, картечница със 100 патрона пълнител и противотанкови ракетки. Като го поразвия - ще може да раздава патрони на другите играчи като екстра.

Имаш глобална карта, избираш в кой регион да се spawn-неш и там се стреляш с лошите докато ти писне. Като те убият - след 10 секунди се раждаш пак и отиваш да трепеш
                              Местиш се в друг регион по желание, стига твоята фракция да контролира там spawn точка
                              В Замунда я няма, щото е безплатна

Героя си го кръстих Usheff

Регистрираш се тук:
                              www.PlanetSide2.com

От тука я теглиш:
                              www.PlanetSide2.com/download

Засега регистрацията е с едни кодове, които разработчиците пращат от време на време, от 20 ноември нататък е свободен достъп. Няма да се плаща за игра.

Ето няколко ключа, може и да не са ползвани още:

6DNDM6ANDAPD977DGRGN
                              HAF7GEHDDC2J496NJX9A
                              R9M6FAF29DJPFZHNZ2KH
                              4742HNNGFCJGGMR7XRFE
                              HT64DD3DGH9HTANZZTMJ
                              Мерси, за разяснението
                              Тази вечер, може да се постреляме
                              Ако има герой Снайперист, ще е супер
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Мерси, за разяснението
                                Тази вечер, може да се постреляме
                                Ако има герой Снайперист, ще е супер
                                Моля, моля

Има шест героя - Лек щурмовак (прост кашик), Тежък щурмовак (тоз е моят - с картечницата), Медик, Индженер, Инфилтратор - снайперистът, и един с механизиран скафандър и две картечници, ама нещо не ме пуска да играя с него...

Ако довечера съм на линия, ще се намерим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X