Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
    Колеги аз бих предложил да цъкнем нещо от сорта на 5он5 Ако някой е играл че там е малко по отборно но..... незнам дали ще има мераклий И имам и друга идея Ако някой с по мощен комп се навие мога да му пратя една програма Ventrilo се казва и там можем спокойно и без да се натоварва пс-то да си приказваме.Това са само идей.
    Аз за 5в5 съм съгласен, при едно условие Да почваме с 16 000 кинта, за да имам за АВП, естествено, това в рамките на бъзика А ако играем деадмач, няма проблеми....
    Аз съм 2рия навит, давайте по-бързо, дорде не са ми се обадили за Стар Крафт, че там почне ли се ..........
    Може и през скайп да си говорим, стига да имате...........
    Ама какви ще са отборите, не знам... Мен в общи линии ми е все едно с кой и къде играя...
    Това 5в5, не съм играл, от как се разпадна последният ми Клан.... Има няма 3-4 години....
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

аз нищъ повече на дедмач ...
      искам на нормална игръъъъъъ със всички оръжия ....
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Бобчо то 5он5 няя стане щото зор с огранизацията но виж за някои класик 10он10 Съм супер нАвит то е се1 5он5 пак с C4 а/у кот тряя еи ся след 20мин флизам нейде ви му мислете.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Бобчо то 5он5 няя стане щото зор с огранизацията но виж за някои класик 10он10 Съм супер нАвит то е се1 5он5 пак с C4 а/у кот тряя еи ся след 20мин флизам нейде ви му мислете.
          10в10 винаги е по-интересно/повече хора, повече ситуации, абе всичко...../, но няма да се съберем 20 човека....... Иначе на мен не ми пречи... Каквото кажете, такова, дайте един път да се съберем, в един сървър, всички дето сме от форума, е така да "бозим" и да праим лаф.... Пък и може да скълъпим нещо 4в4, 5в5, 6в6
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

ААа точно за това говоря хич не ме бърка колко ще сме ако ще и 1в3 да е се1 ми е важното е да е КЛАСИК че да има малко Мислене> Кюковски дай да се организираме малко смисъл дай ИП???

Коментар

ААа точно за това говоря хич не ме бърка колко ще сме ако ще и 1в3 да е се1 ми е важното е да е КЛАСИК че да има малко Мислене> Кюковски дай да се организираме малко смисъл дай ИП???
              Кюковският Брат, май си е легнал, ще проведем разговор по Тела...Ся ше му врътна една шайба...
              Класик също е добра игра... Но да има синхрон в отбора, не кой на къде му скимне да ходи...
              Хубавите времена, като имах клан, си се бяхме наговорили, Ака/Емки отпред, Авп отзад покриват, евентуално някой който изостава с Ак/Емка пък гледа назад, само в такава формация се движехме и е доста сполучлива....
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Айде де, поразиграх се малко тука за 30-40мин
                и ми дойде музата.

Ще има ли организация?
                Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                Mercedes w212 E350 4matic
                Ducati Monster 600
                O888795575

Коментар

Играят в Деад мача, евентуално организация за утре.... Който иска Аипито е : 88.87.8.50:27019
                  Влизам с Главата напред.....
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Торозов не бързай хубавите работи стават бавно Бобчо прав си за петиците КОНТРА играя от както я има тази игр и си бяха славни времена но немогат да се върнат! давай напред.Ко стана има ли ся някакво ИП!

Коментар

Писали сме заедно ФЛИЗАМ с бира в ръка айдееееее банда

Коментар

Влизам аз...
                        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                        Mercedes w212 E350 4matic
                        Ducati Monster 600
                        O888795575

Коментар

Русанов влезна и всичко свърши .Него за допинг трее го тестваме
                          Бобчо както винаги ламерче със снайпера
                          ТорозоФФ ме стреляше нелегално ама аз му го връщах

п.п 1 Сори ,че излязох но утре ще свалям инсталацията на новото мотор и трябва да съм свеж
                          п.п 2 Всички играем различно ,имаме потенциал за 5-ка и да видим турнирите как са
                          п.п 3 Имам някаква идея да направим един Live CS на събора в Приморско но за тази цел ще ми трябва хелп от къде да намеря оръжия и топчета .
                          Лудак

Коментар

Кюковски не съм толкова добър> А за събора ако има пушка полувината топчета аз ще ги поема като разходи и без това имам покана от Колега да ида в София да се постреляме наживо пък и аз до сега не съм играл ще ми е интересно>>

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                              Русанов влезна и всичко свърши .Него за допинг трее го тестваме
                              Бобчо както винаги ламерче със снайпера
                              ТорозоФФ ме стреляше нелегално ама аз му го връщах

п.п 1 Сори ,че излязох но утре ще свалям инсталацията на новото мотор и трябва да съм свеж
                              п.п 2 Всички играем различно ,имаме потенциал за 5-ка и да видим турнирите как са
                              п.п 3 Имам някаква идея да направим един Live CS на събора в Приморско но за тази цел ще ми трябва хелп от къде да намеря оръжия и топчета .
                              Ламерче е комплимент за мен.... Мерси
                              Понапомпах ти главата малко, ама пусто, нещеш да отвикнеш да клякаш...
                              За пейнт Бола съм съгласен....... Тва ше се размажем...... Ама АВП трябва да изкопам.....
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ама BTW, дайте да се съберем, един ден, да отидем в някоя зала и да си напраим играта, хем ще се запознаем, хем кеф, че пусто аз малко не признавам така, през интернет..... Монитор до Монитор...Дет се вика Ръка да пипне, Око да види
                                Смисъл не визирам вас, ама има глупаци играят с хак, викам ай в зала, ама аз там не съм свикнал, та мишката, та клавиатурата, та контролите, та тва, та онова Иначе постреляхме се, но открих много интересен ФАКТ, вече не ми забива толкова, ама пак имам някви забиващи промеждуци, но се трае....
                                Видя се колко съм слаб, тези дни, обещавам малко да спра с СтарКрафта(че на голяма "боза" го одарихме) и да побоза малко Цс, да добия някаква по нормална формица....
                                Людмиле, имаше голям Цс-турнир в Пловдив, в "Мрежата", но баш тогава станаха филмите с кракът ми, иначе обмислях да "скова" един отбор.... Ще трябва да проследим, но вече турнири подчти няма, едно време ги побликуваха в Cs-bg.info, влез и виж от кога не е постван турнир..........
                                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 29-05-12, 23:34.
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X