Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заглушаване на сигнала на GSM -ите на работното място ,,,,,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заглушаване на сигнала на GSM -ите на работното място ,,,,,

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
    Напълно подкрепям забраната на телефони по време на работа, както и цигарите. При мен тези две неща може да ти костват или ръка или живота, но за съжаление не мога да си позволя да ги заглушавам, защото и моя няма да работи.
    Ми издай заповед, или промени правилника, и накарай всички да го подпишат. Който не иска - да си търси работа. Или може би не си съвсем сигурен в резултата?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес служителката на касата(б-ка ОББ) през цялото време си говореше по телефона. Всеки въпрос се налагаше да го задавам по два пъти. Сигурно си доработва в извън работно време, ама мен това какво ме е....
      В момента щом ми изтече договора няма да стъпя повече там...

Коментар

Постоянното звънене на 2-3 те GSM на всеки колега увеличава и без това излишния шум. Принципно съм против всякакви ограничения, но някак си вътрешно си мечтая да ги няма тия апаратчета в стаята.
        Моите познати и приятели знаят, че мразя да бърборя по това нещо. Съответно моя 1 телефон звъни много рядко.

Коментар

Докато работех за други, (почти) винаги заплатата ми зависеше от това какво съм донесъл на фирмата! Пък дали говоря, ям, мотам се.... или се правя на много зает... Никой не ме е питал, пък и не го е интересувало. Като "направя" парички - получавам заплатка, просто като фасул, дето има една приказка.
          Второто ми наблюдение е, че започне ли един работодател да се занимава с "дисциплината"... нещата отива на Зле и фирмата рано или късно заминава.
          Е може и да бъркам някъде, но за мен Мотивацията на хората е Всичко (естествено и подбора им!!!).

Коментар

Хора, ако оставите колектива без ясни правила - включително изрични забрани, тогава всеки си тълкува нещата както намери за добре. Повярвайте ми, понякога това коства освен загуба на пари и време и до по-тежки и неприятни последици. За да предпазя колегите дето толкова си държат на правата от излишни коментари при мен сме толкова малко хора, че сме като едно семейство и строги ограничения не са ни нужни, но ми се е налагало да менажирам и доста хора и там друг вариант просто няма!
            VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
              Днес служителката на касата(б-ка ОББ) през цялото време си говореше по телефона. Всеки въпрос се налагаше да го задавам по два пъти. Сигурно си доработва в извън работно време, ама мен това какво ме е....
              В момента щом ми изтече договора няма да стъпя повече там...
              На места е недопустимо, на други е без значение. Аз мога да отида в 11 на работа и да вися до 22, и от това нищо няма да последва. Ако работех с клиенти, телефона ще почервенее докато дойда в 11, а след работно време от висенето ми няма да има грам файда. Просто има работа и работа. От друга страна, ако няма никой на гишето тая същата и да говори, и да не говори, все ще е тая. Просто правилата трябва да са смислени. В живота рядко има черно и бяло.

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Докато работех за други, (почти) винаги заплатата ми зависеше от това какво съм донесъл на фирмата! Пък дали говоря, ям, мотам се.... или се правя на много зает... Никой не ме е питал, пък и не го е интересувало. Като "направя" парички - получавам заплатка, просто като фасул, дето има една приказка.
              Второто ми наблюдение е, че започне ли един работодател да се занимава с "дисциплината"... нещата отива на Зле и фирмата рано или късно заминава.
              Е може и да бъркам някъде, но за мен Мотивацията на хората е Всичко (естествено и подбора им!!!).
              Така де. Аз кво разправям? Ама не да се занимава въобще, а да се занимава прекалено. И то на места, на които няма смисъл от това. Щом си го докарал до там като дадеш някакво разпореждане на подчинените си да не си сигурен че ще го изпълнят, ами по нашенски правиш глупости (в случая - заглушаване), значи нещо куца генерално, и това ти действие не само че няма да свърши това, което си мислиш, ами ефекта може да е обратен.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да работиш и да пушиш е все едно да ,вървиш и да сереш!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Ми издай заповед, или промени правилника, и накарай всички да го подпишат. Който не иска - да си търси работа. Или може би не си съвсем сигурен в резултата?
                  След много разговори и санкции се научиха, но защо е нужно да се стига до там? Има професии, където е нужен телефон.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Мда. Мисълта на годината.

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
                    След много разговори и санкции се научиха, но защо е нужно да се стига до там? Има професии, където е нужен телефон.
                    Ми, имал си да наваксваш.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      Вярно е!
                      VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Я помислете и кажете какъв вид работа може да се координира без да имат достъп до телефон подчинените?
                        В коя сфера?
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Чорбаджията на фабриката може да сподели мотивите за решението си да заглуши сигнала на мобилните оператори с психоаналитика си, с приятели на маса и с КРС, при подписване на акта. Последният трябва да се за сериозна сума, за да "държи влага" дълго време, да се препредава от уста на уста и да влива разум и на другите самодейци...
                          Всичко останали не ни вълнуват мотивите му! Тоя начин за решаване на проблема с личните разговори в работно време е незаконен и нереден.

При нужда от ограничаване на разговорите в работно време, се създава съответният регламент - какво е разрешено и какво не. Също така и какво следва при неспазването му. Работниците решават дали условията им изнасят. Ако не, могат да пробват късмета си другаде...

Апропо, ако тоя чорбаджия утре хване някой от работниците да се "закача с колежка" в работно време, кастрация ли ще въведе?
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                            Я помислете и кажете какъв вид работа може да се координира без да имат достъп до телефон подчинените?
                            В коя сфера?
                            Решението на въпроса е много просто - връчваш им по един служебен телефон. Разпечатките идват при тебе с месечната сметка, тъй че неясноти с кого и колко е говорено няма да има никакви.

Коментар

Спарки, днес имаш 17 (седемнадесет) отговора в работно време в тази тема. 17х5 = 85 минути = час и половина!

Почни и друга работа
                              ______2
                              Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
                                Спарки, днес имаш 17 (седемнадесет) отговора в работно време в тази тема. 17х5 = 85 минути = час и половина!

Почни и друга работа
                                Пак ти казвам - аз работно време нямам. А впрочем работя и в момента. Сега ми е дошла музата, а и всичко живо си легна. И форума (а и не само) ме разтоварва, когато зацикля. Отделно дето и да бях на договор, за 8 работни часа имам право на 1 час почивка

ПП: Това отне 3 минути, а не 5. Щом ще смятаме...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X