Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
    Оправили са се, но другата група ( Соти,Йори ) са закъсали на Витоша.

Спасени!
    Направих си една страхотна нощна разходка до Черни Връх
    LZ1VMH

Коментар

• Хааа..... Йори бе ти закъса на Витоша каде си тръгнал в Рила БЕ
      Идваш ли утре а

Коментар

• Голди ако НИ ХВЪРЛИШ още едно проклятие ще стане голем проблем.Ееееее....бааааа го.
        Ама ви нема да видите - 3часа вадене на УЖАСКА.

Коментар

• Днес се изкефих-всички налични средства влезоха в употреба.
          Крик лопата въже колан лебедка секира ..... а бе купон.

Коментар

• Първоначално публикуван от Chico
            Еми то и аз ще идвам ама нещо не разбрах къде е сборния пункт.
            Колкото до барбекюто-не е ли малко хладничко?
            Еми то до април по-топло Нема да стане.

Коментар

• Първоначално публикуван от markan
              Голди ако НИ ХВЪРЛИШ още едно проклятие ще стане голем проблем.Ееееее....бааааа го.
              Ама ви нема да видите - 3часа вадене на УЖАСКА.
              Мдааа, ще има ответни мерки!!! Много злобарско беше това.

Първоначално публикуван от markan
              Днес се изкефих-всички налични средства влезоха в употреба.
              Крик лопата въже колан лебедка секира ..... а бе купон.
              Само да отхвърля малко неотложни задачи и ще кача в темата за съботната разходка малко картинки.
              Лекичката разходчица беше трепач!!! Много приятно изкарахме. Само дето май си довърших левия хъб, доде дърпах Ужаската.
              Ако утре остана само на задно, Влади ще ме дърпа за наказание, дето ни отправи такова пожелание!

Първоначално публикуван от kinex
              Така е . Които ходи на разходка в Събота.
              Съботните разходкаджии се оправиха сами, без да викат трактор. А на корейския дизел-детевоз взе да му става навик да дърпа закъсали УАЗ-ки ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• И ние сме с в къщи вече Страшна идиотия си спретнахме.Добре,че Голди дойде да ни спаси,че щехме да спим на Витоша,а там ся е около...-10градуса,баси студа,още треперя...
                А всичко започна като на шега...
                Значи,отидох аз да си сложа ръчни хъбове.МиткоФулда ми намери(да е жив и здрав)и аз при него...Докато ми разглобяваше Чибуратора,ми вика:''-Оди,земи една фантичка...'',аз викам''-к'ва?'',а той:''ХМЕЛ'',докато зацепя...
                В този момент звъни Йори,пита дали съм готов и дойде да види...Та,така и така е вече дошъл,дай да тестваме новите хъбове,работят ли,не работят ли,и айде нагоре.Таман да тръгнем и идва Киро(ама без Витарата)и айде и той с нас...Ей така инцидентно се резнахме към Черни Връх...
                Горе-красота,имаше и сняг,ние си носехме станции...изглеждаше лесно И тогава се започна.Първо аз се накопах в една преспа,на корем,нема мърдане.Викам Йори по станцията,а той въобще не можел да стигне до мен.Ми сега?Отидох да помогна и с дружни усилия Йори се стрелна нагоре(послуша ме да ''завари'' газта).Докато се кача и аз до КИА-та,те я бяха извадили вече.Отдъхнах си.
                Тръгнахме надолу,лекинко,полечка(че е заледено),Йори намали и аз заседнах(под леда снега е окло половин метър,много коварно).А и той се окопа.Пак се почнаха едни въжета,едни лебедки.Аз вързах техниката за един камък,ама не става.На Йори джипа тръгваше не напред,а надолу някак...И тогава се почна УМОПОМРАЧЕНИЕТО:Този явно изгуби връзка с главния мозък и следващите час,час и половина безсмисленно крещеше,блъскаше,меташе,риташе,псуваше... А се мръкваше вече...
                Аз благоразумно се обадих на Голди да тръгва,че...
                ...И той дойде... Но и на него му беше трудно.Планината не е за подценяване,особено сега,в този сезон
                В крайна сметка колите бяха извадени с помоща на мистър ХАЙ-ДЖЕК(народа е казал:''малко акъл,но навреме...'')и поспадане на гумите,след което дружно потеглихме надолу.
                Всичко е добре,когато завършва добре...
                Благодаря Голди...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• В крайна сметка колите бяха извадени с помоща на мистър ХАЙ-ДЖЕК
                  Еееххххх....Соти -днес сме братя по съдба.Същия уред ни спаси и нас.

Коментар

• УМОПОМРАЧЕНИЕТО:Този явно изгуби връзка с главния мозък и следващите час,час и половина безсмисленно крещеше,блъскаше,меташе,риташе,псуваше...
                    А бе мислим си дали не е заради това че два пъти за седмица Голди му помага а

Коментар

• Абе вие сте страшни, бе говорите за неделя па кво излиза събота - аааааааааапо голям купон
                      VITARA, SAMURAI
                      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                      RENAULT ESPACE QUADRA
                      ...и едно сивикче за града...

Коментар

В крайна сметка колите бяха извадени с помоща на мистър ХАЙ-ДЖЕК
                        Еееххххх....Соти -днес сме братя по съдба.Същия уред ни спаси и нас.
                        Мдааа,гледам по снимките,и при вас е било яко Ма,поне не сте мръзнали много,нали?Щото аз съм полу-умрЕл
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Е ако требеше и ти да въртиш секирата и ти Немаше да измръзнеш.

Коментар

Хааа..... Йори бе ти закъса на Витоша каде си тръгнал в Рила БЕ
                            Идваш ли утре а
                            Ела утре ти на Витоша да вида колко си подготвен за да знам дали да идвам на Рила. Жоре, взе ни се акъла днес. Отидохме на лека разходка на Бистрица към 15.30. Не знам как се озовахме на 100 метра от Черни връх, наистина немам никва идея, губат ми се кадри сериозно. И изведнъж Соти вика: край потъна до вратите идвай да ме вадиш. Е да ама не мога да стигна до него, а му казах да не избързва напред. Снегът беше на места по 1.5 метра, твърд пропаднеш ли нема вадене. 300 метра по надолу го влачих на лебедка и той реши, че е безсмъртен и даде целата газ и направо го изгубих. Та отивам до него и гледам Кията заварена за преспата. С 300 зора закарах моя джип до него и го извадих. Некак си обърнахме и от там дойде тегавото. През 10 метра закопаване в преспите по нанадолното. Немам представа колко часа се борихме с лебедката която връзвахме по камъните (на 2200 метра няма дървета, защо ли) до като не открих силата на джека. Точно тогава дойде Голди. Вдигаш джипа до горе и го хвърляш в страни. И така с двете коли по няколко пъти. Но на последното хвърляне се оказа крика под Кията и нема вадене ни той ни Кията. Връщаме се долу и спаднахме мойте гуми до джанти. Ефекта беше поразителен. Не съм карал верижна техника но мисля, че усещането ще е същото. Тръгнах нагоре буквално като на сухо. Извадих Кията като перце и безпроблемно направих обратния завой в ямите изкопани преди малко. Останах буквално поразен. Едно разбрах със сигурност, изобщо не умея да използвам възможностите на джипа, а те вече се чудя къде свършват.
                            Благодарности на Голди, който веднага тръгна да помага с каквото може. Тази разходка беше много поучителна. Освен всичко друго открих как се вади с джек въже затиснато между камъни. Не знам за Соти но сега като обмислям трезво нещата мисля пак да отида там на тренировка. Тази "разходка" си беше чисто практическо обучение, но беше доста страшничко
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
                              Мдааа,гледам по снимките,и при вас е било яко Ма,поне не сте мръзнали много,нали?Щото аз съм полу-умрЕл
                              При нас имаше слънчице и хич не беше студено. Ако не броим водата, дето беше закъсала уазката. Тя си беше лед студена.

А високо в планината НЕ се ходи ей тъй, без никаква подготовка. Щото стават бели. Големи ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

• 300 метра по надолу го влачих на лебедка и той реши, че е безсмъртен и даде целата газ и направо го изгубих.
                                Е ПА ОН ОТКАДЕ ДА ЗНАЕ ЧЕ Е СМЕНИЛ САМО ХЪБОВЕТЕ.........

Ела утре на сухо и слънце Па като падне още малко снег сме на Витоша.Моя скакалец поне е лек-Ке ме вадиш лесно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X