Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приемете резервация за един джип. Дано подберете някакъв проходим маршрут.
    Иначе желание не липсва...
    NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
    Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

• Първоначално публикуван от mihailkurkiev
      Приемете резервация за един джип. Дано подберете някакъв проходим маршрут.
      Радвам се че ще дойдеш.
      Чувам, че си имаш нов колан ( даже два) за теглене така че всякакви проблеми забрави.
      LZ1VMH

Коментар

• Утре ще ги окаляме тези колани за първи път. А ти откъде знаеш че са ни ги подарили?!?!?!
        Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Утре ще ги окаляме тези колани за първи път. А ти откъде знаеш че са ни ги подарили?!?!?!
          Ушите са ми дълги . Освен ако не са ме подвели!
          LZ1VMH

Коментар

Приемете резервация за един джип. Дано подберете някакъв проходим маршрут.
            Маршрута е перфектен.
            Добре дошъл. Тойотата е супер ЕЛЕ па да си и сменил гумите.
            Ако не си не се плаши.Има от каде да се мине .
            ЯЗЕ ЗА УТРЕ САМ ЗЕЛ един Луаз та да карам с ваз без да ви ЧЕКАМ.
            ОТИ ДНЕСКА КАРАХ С една УАЗ-ка и Ивчето ми се расърди че не го ЧЕКАМ достатъчно та да ме наст4игне.
            Даже са го вкарах У разход ОТИ поръча шпер та ЕГА ме стигне по СНЕГО.
            Та добре дошли.

Коментар

• Уффффффффф ...

Хайде Чавдаре не се чуди, Goldy обещава да се приберем до вечерта за баницата...[/quote]

Коментар

• А бе Соти нещо нащо МЕЗДРЕ не те ДЪПРА НОГО А

Коментар

• Ушите са ми дълги . Освен ако не са ме подвели!

Не са те подвели, просто ние ги разкрихме и те беха принудени да признаят какви ги вършат

Коментар

Уффффффффф ...

Хайде Чавдаре не се чуди, Goldy обещава да се приберем до вечерта за баницата...
                    Мене не ме мисли. Оказа се, че сме по-луди, отколкото си мислех ...
                    Ти гледай да не закъсняваш!
                    А пък на обещания много-много недей да вярваш ...
                    Освен това, ако ще се прибирам вечерта, няма да има кой да направи баницата. Щото жената по щатно разписание заема навигаторското място и утре пак ще си е на дясната седалка ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Чавдаре, погледни какво става с природата. Глобално затопляне и какво ли не още. Ква баница кви късмети я на живот го удари.
                      LZ1VMH

Коментар

• Та са да се извиня и в ефир въпреки че го направих по-рано на който ТРЕБЕШЕ.
                        ИЗВИНЯВАЙТЕ че ви викам все към нас ама като ви омръзне сменяваме мястото.
                        Ако некой намери маршрут за Стара Планина или към Родопите АМА да е поне за 2-3 дена тръгвам веднага.
                        Разбира се с подходящите ХОРА.
                        А ХОРАТА 35% ГИ ЗНАМ.Сигурно и останалите 75%са същите та НЕМА ДА ИМА ЯДОВЕ.
                        ЧУРОВ--ЧУ ЛИ МЕ АКО че с Чавдар ще сме ЗАЕДНО--сигурно де....

Коментар

Уффффффффф ...

Хайде Чавдаре не се чуди, Goldy обещава да се приберем до вечерта за баницата...
                          [/quote]

ТОВА КАТО ВИ Е ОБЕЩАЛ ДА НЕ ВИ Е РЕКАЛ НА

Коментар

• Първоначално публикуван от markan
                            Ако некой намери маршрут за Стара Планина или към Родопите АМА да е поне за 2-3 дена тръгвам веднага.
                            Разбира се с подходящите ХОРА.
                            Амииии, то Родопите са хубава планина. Пък и маршрути ще се намерят.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

• А бе не са ли малко РАВНИ Родопите а
                              Не чи сам бил . То за това ми се ходи де.

Коментар

• А бе ебавам малко темата ама да ви КАЖЕМ.
                                Кара ми се на шибан маршрут без обиколен път без значение къде е.
                                И с КРАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ.-
                                То дестинацията е до каде стигнеме ама да имаме време де.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X