много е ако идем по асвалт ше имаме време да се губим под ком

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий

X
- 

Аз отпадам за утре

Имам някакъв проблем с каретата на кардана(аз отде да знам,че трябвало да се гресират),та ще я пазя тука ден-два,до четвъртък.Така и така трябва да сменям съединител вече...Жалко 
 идваше ми се...

0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
 - 

Предлагам, ако ще се ходи някъде разбира се да бъде някъде около Мургаш . Имам на разположение супер подготвена Уазка под флага на мобилната спасителна служба. Заплащането се уточнява на място.Първоначално публикуван от ceco Lj
Гумите са ми рошави , лебедката ми е пробвана в главата ми има нахъсени брмбари пък и компания ще си взема
 .

Коментар
 - 

Бе ти от луната ли падаш?!?Първоначално публикуван от ninja_1Имам някакъв проблем с каретата на кардана(аз отде да знам,че трябвало да се гресират)...
 Тая кола не може само с ръчка ...
На "паркета" хъбове се чупят, но поне не изпадат по пътя. Да не говорим пък, ако се поведе статистика по брой на вдигане на капаци кой ще води в класацията ...Първоначално публикуван от Yordan KolevПаркета се разпада

Колега, при нас се плаща само по предварително обявен и поставен на видно място ценоразпис и само срещу издаване на редовен фискален бон.Първоначално публикуван от Vi4o&Machinery... Заплащането се уточнява на място. ..Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от ninja_1Аз отпадам за утре

Имам някакъв проблем с каретата на кардана(аз отде да знам,че трябвало да се гресират),та ще я пазя тука ден-два,до четвъртък.Така и така трябва да сменям съединител вече...Жалко 
 идваше ми се...
Заварка на 6500 об. води до това. Иначе е супер количката.
Коментар
 - 

Ще те сбъркам от теглене !Първоначално публикуван от V93Това като проява на чувство за хумор ли трябва да се брои?!?Първоначално публикуван от Vi4o&MachineryЧавдаре, новаци приемаш ли ?
Поне не съм с паркетник.
Може да се наложи да ме теглиш ... щот чувам, че си станал бог на паркетниците.

Майтап да ставава. Сори, за изцепката.
Всъшност ти си от малкото хора които не тегля всеки път.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар