А кой ще кара ладата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РАЗХОДКА
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Асен ВасилевА кой ще кара ладата
Оооо аз съм я дресирал, тя сама знае от къде да мине....
Относно подготовката за сериозен off-road, и аз съм на мнение че трябва де се обърне по сериозно внимание на обурудването. На първо място според мен е безопасността на човека и после за автомобила.
Също според мен е много важно да се носи питейна вода и нещо сладко. Дори няколко вафли в жабката са достатъчни. На някои хора има става лошо от друсането и изгорелите газове....особено при по тежките терени.
Добре да се носи и аптечка, одяло, канап.......
Ето тук съм снимал част от нещтата които взимам като ходя в планината с кола... http://www.bgphoto.net/photos/18656/...8227031250.jpg
Освен нещата които виждате на снимката взимам и малко иструмент, крик, гума, вода, хапване, телефон, карта, копмас, ножче, и дъждобран.
Off-road обувките от снимката са задължителни... без тях съм за никъде...
На последния off-road носех само някои неща, защото бяхме предвидили предимно скара бира и простотий на поляна... а то какво стана.....
По този повод се извинявам на Goldy, че трябваше да ползвам неговото въже- няма да се повтаря
живи и здрави....
Коментар
-
Браво на мастора! И ръчна лебедка си имаПървоначално публикуван от mastoraЕто тук съм снимал част от нещтата които взимам като ходя в планината с кола... http://www.bgphoto.net/photos/18656/...8227031250.jpg
Освен нещата които виждате на снимката взимам и малко иструмент, крик, гума, вода, хапване, телефон, карта, копмас, ножче, и дъждобран.
.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Бе то,аз си мислех,че съм оптимист,ама
Евала момчета
Ама най-големите премеждия стават именно когато си си''забравил''част от екипировка,случайно или не...може би заради риска...Но може да стане и опасно,да,трябва да се внимава
Голди и Йори май са ме разглезили...
Да не викам дявола...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Здравейте... Аз съм още един от онези съботните лада екстремисти. (човека с картата
.
Благодаря на всички ви за преживяните емоции и се надявам, че скоро ще има нова планинска среща в Лозенска и Плана!GPSът работи винаги с ел. захранване! Навигаторът с каквото има (бира, лимонада, мезе)!
GPSът не може да бута, когато затънеш! Навигаторът може!
Все още не е дошъл денят, когато навигаторът ще е пътник, а GPSът навигатор!
Коментар
-
Асене, в неделя сутринта се събираме и отиваме да си довършим кефа, а който му се ходи по състезания да си ходи.Първоначално публикуван от Асен ВасилевЧуват се някакви слухове, за довършване на трасето! Тъй като няма никакво инфо за състезанието в събота, та може да се измисли нещо ...! А момчета (от 2wd клуба) - оставете по един тел., та да имаме връзка с вас!
Коментар
-
Еми той Соти, друго спомена, ма ...! Абе квото се разберете това!Първоначално публикуван от Yordan KolevАсене, в неделя сутринта се събираме и отиваме да си довършим кефа, а който му се ходи по състезания да си ходи.Първоначално публикуван от Асен ВасилевЧуват се някакви слухове, за довършване на трасето! Тъй като няма никакво инфо за състезанието в събота, та може да се измисли нещо ...! А момчета (от 2wd клуба) - оставете по един тел., та да имаме връзка с вас!RB Patrol Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар