Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз идвам.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Ето я емблемата по идея на Митко /Fulda/.

Коментар

• Айде още един вариант.
        Само дето още не съм намерил хубава картинка на гума-злобарка в профил. Мисля, че ще изглежда по-добре.
        Ако някой има - да метне един линк.

Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
          Айде още един вариант.
          Само дето още не съм намерил хубава картинка на гума-злобарка в профил. Мисля, че ще изглежда по-добре.

Стахотна емблема.
          Събирам членове,симпатизанти и мераклий за новият клуб.
          Трябва и име да измислиме.
          LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
            Айде още един вариант.

Една лебедка може да се сложи като мустачки.
            LZ1VMH

Коментар

• Тоя ХаиДжак си е чиста лека картечница.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                Тоя ХаиДжак си е чиста лека картечница.
                Ама тежи колкото 2 (или като 1 с триножник)
                Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                  Организирам екскурзия с начало 10 00 часа пред автоцентър Голди в събота. Маршрута ще се състави спрямо хората, които ще дойдат и тяхната подготовка.
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                    Организирам екскурзия с начало 10 00 часа пред автоцентър Голди в събота. Маршрута ще се състави спрямо хората, които ще дойдат и тяхната подготовка.
                    Ми,крайно време беше... По принцип на Мъро му е ред да състави маршрут,но днес като говорих с него,май не беше много идеен,а нали мислим да се каляме накъде близичко до София,та затова да поведа аз групата.Предложението ми е следното:Да тръгнем посока Курило,там има една лудница,на брега на р.Искър,да минем по дигата(в дясно винаги има блата,та който иска...),оттам през една вилна зона се излиза в гората(страшни баирчета)и по пътя на колите на енергото се стига малко преди с.Ромча,като крайна точка една огромна песъчлива поляна на брега на реката...За връщане вариянтите са два:по х'асвалтовия път до София-20 км,или наобратно,но леко в лЕво до околовръстното(10-12 км).Така цялото начинание няма да надхвърли 50 км.Как ви се струва?
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• аз трябва в 14.00 да съм в Овча купел
                      Сузуки Самурай-старт от скрапа
                      0885192667

Коментар

• Ще го пробваме(маршрута).
                        LZ1VMH

Коментар

• Асене, вместо да разделяш темата разходки вземи че ела поне веднъж за да видиш за какво става въпрос. :x
                          LZ1VMH

Коментар

• Кинекс , предлагам да те преместиме в София. По възможност някаде близо до мен.
                            LZ1VMH

Коментар

• Днеска приключвам с монтажа на лебедка "Вромос" на една Голяма Тойота и отивам да я изпробвам в тестови полигон Голди. Ако има мераклий и сеирджий нека се обадят. Може и някой друг да изяви желание за каляне.
                              LZ1VMH

Коментар

Днеска приключвам с монтажа на лебедка "Вромос" на една Голяма Тойота и отивам да я изпробвам в тестови полигон Голди. Ако има мераклий и сеирджий нека се обадят. Може и някой друг да изяви желание за каляне.
                                Кога ще е това бе колега
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X