Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ninja_1
    Първоначално публикуван от V93
    Първоначално публикуван от ninja_1
    Не си ли съгласен?
    Напротив...радвам се...
    Соти, ти се радваш, а аз треперя покрай теб. Нали лежите на моята подготовка... Да де ама ако стане нещо с мен .
    Работата не е съвсем безгрижна.
    LZ1VMH

Коментар

• Соти друго ти беше мнението тук и децата шта бегат
      Да не се повтарям,ама ЧАКАМ ЗАЛОЗИ
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Соти, ти се радваш, а аз треперя покрай теб. Нали лежите на моята подготовка... Да де ама ако стане нещо с мен .
        Такова''черногледство''...не го споменавай повече...Нищо няма да стане с теб

Коментар

• https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...5%f0%ec%e0%ed/
          Кога отиваме да се бегаме???

Коментар

• Децата са на училище нямат време

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
              V-93 , време ти е да се включиш в групата. Сега, така или иначе ти идва тунинговото окачване и току виж си станал по висок и от мен.
              И това може да стане, само че не си падам по разходки от типа "Дай да се бухнем в дерето и да видим кой ще излезе". Аз карам паркетник, че и дълга база, който не става точно за такива работи и не виждам смисъл да го троша зорлем
              Виж, за интересни преходчета (особено до интересни места) - винаги готов.
              По-висок от тебе няма да стана, ама, като сложим окачването, все някое сантиметърче ще се добави под кила, а и лебедката ще си отиде на мястото (а не да ми стои в хола) и ще мога по-спокойно да се пускам.
              Мисълта, че все ще трябва да разчитам на някой друг да ме вади, ако се окопая, хич не ме кефеше.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                Децата са на училище нямат време
                Сметай ръкавицата за хвърлена

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                  Децата са на училище нямат време
                  Сметай ръкавицата за хвърлена
                  Остана с една ръкавица Виж това
                  https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...f0%e0%202.0TD/

Коментар

Соти, ти се радваш, а аз треперя покрай теб. Нали лежите на моята подготовка... Да де ама ако стане нещо с мен .
                    Такова''черногледство''...не го споменавай повече...
                    Голди е прав. И не мисля, че става въпрос за черногледство, а за нормална и разумна предпазливост.
                    Използването на машини в трудни (или дори екстремални) условия си иска сериозно отношение за да не стане "играчка - плачка".
                    А сериозното отношение включва и някаква минимално задължителна подготовка. Не може аз да се пиша, че се занимавам с офроуд и да ходя без най-елементарни неща като например едно свястно въже за теглене. Като се заровя някъде какво става? Що някой да ми е длъжен не само да ме вади, ами и да ми осигури въже за целта, че и лопата да си носи, за да може да ме изрови, ако е необходимо?
                    Най-малкото не е коректно така, непрекъснато да се разчита, че едни и същи хора ще имат, ще носят и ще направят каквото трябва!
                    Не сме малки деца и всеки трябва да носи своята отговорност.

Да не говорим пък за други неща, като аптечка например. След като миналия месец налетяхме на групата с АТВ-тата и Ендуро и се наложи да превозим пострадал колега, аз в същност наистина осъзнах колко лесно може нещо подобно да се случи с всеки от нас (пу-пу да не дава Господ!) и си зададох въпрос до колко сме подготвени и какво правим, ако "нещото" стане там, където квалифицирана лекарска помощ няма да е бързо и лесно достъпна?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Остана с една ръкавица Виж това
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...f0%e0%202.0TD/
                      Явно е минутка за реклама Гледам,гледам,ЩЕ ТЕ ИЗЯМ С ПАРЦАЛИТЕ

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                        Ето това са изискванията за автомобил на МСС
                        Изисквания към автомобил и неговото оборудване:
                        ...
                        Значи, изискванията към автомобила ще ги докараме. С някои леки уговорки.
                        Ама списъка нататък комай по-голям от "бойната готовност", дето я имах едно време.

В частност, гледам няколко списъка на аптечки и констатирам, че на една голяма част от нещата, включени там, гарантирано аз и повечето хора дори не им знаем предназначението, та камо ли да ги употребим както трябва ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Ммммда,а аз изобщо нямам такава

Коментар

• То и но мен не са ми ясни но ще има курс за МСС и ще ми стане ясно,
                            изискванията са за членовете на МСС и понеже тук в тази тема се обсъждаше необходимото обурудване сметнах за необходимо да ви
                            покажа тези изисквания тъй като не всички могат да четат в тази тема
                            за МСС

Коментар

• Видях по нагоре, че се говори за фотограф. Ако идвам на такива мероприятия, обещавам да снимам много. Това ми е хоби. Сега плзвам един Canon който се справя отлично във всякакви условия Ето малко снимки от мен http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...&AlbumId=61282
                              http://photo-forum.net/index.php?APP...&USER_ID=43899

Коментар

• Тука виждам познати джипки...ааааааа и познати лади.Май си намерихме дежурен фотограф...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X