Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хайде,снимки няма ли ,или си останахте в Бистрица в кръчмата.Или забравихте фотоапарат ,дето го разграбват във всеки "Техномаркет".
    B+

Коментар

• Много гот си изкарахме. Снимките по късно.
      LZ1VMH

Коментар

• Друго си е с включен климатик

LZ1VMH

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• Какво стана с чудото на Yordan Kolev,та го дърпаш?Днес бях в провинцията и като минавах покрай сервиза ти по обяд ,гледам му бяхте дигнали капака.
                    B+

Коментар

• AAAAAAAAAAAAAA не така

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от vokel
                        Какво стана с чудото на Yordan Kolev,та го дърпаш?Днес бях в провинцията и като минавах покрай сервиза ти по обяд ,гледам му бяхте дигнали капака.
                        Чудото е уникално, но го кара и уникален човек.
                        LZ1VMH

Коментар

• Наближава свободния за мен ден наречен неделя . Има ли идей за ходене по горите . Защото на мен ми хрумна една. .
                          LZ1VMH

Коментар

• Нали ще ходим на годишнината.
                            http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...er=asc&start=0

Коментар

• Той Голди само в тази тема влиза и само нея чете, това за годишнината го е пропуснал
                              Майтап. Иначе мисля че ще е центърнападател на събирането, тъмкмо му е съвсем близо до базата
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
                                Той Голди само в тази тема влиза и само нея чете, това за годишнината го е пропуснал
                                Майтап. Иначе мисля че ще е центърнападател на събирането, тъмкмо му е съвсем близо до базата

За годишнината няма нищо конкретно. Ако излезне нещо , базата е на разположение .
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X