Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Конкретно ще е или на 24 или на 25, като нещата май клонят към 25-ти.
    Това не отменя калянето по околните баири, ти поне знаеш
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
      Конкретно ще е или на 24 или на 25, като нещата май клонят към 25-ти.
      Това не отменя калянето по околните баири, ти поне знаеш
      Да де, ако калянето е на 24-ти разходката може да е на 25-ти .
      LZ1VMH

Коментар

• Снощи говорихме с Вско Горанов - от управата на клуб УАЗ който предложи датата 01.07.2006 като най-удачна за да могат да присъстват повече хора. Аз моля за мнение и за тази дата.
        VPetrov.photography

Коментар

• Предполагам че всеки лично трябва да каже за себе си. Аз нямам проблем да е на тази дата, предполагам че е удачно да се напише и в темата в която се дискутират нещата около годишнината.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Супер. До първи може и раздатката да си оправя.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
              Супер. До първи може и раздатката да си оправя.
              Къде я счупи в блатото ли.
              LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                Наближава свободния за мен ден наречен неделя . Има ли идей за ходене по горите . Защото на мен ми хрумна една. .

Както разбрахте тази неделя е свободна. Така че мислете за едно ходене към езерата на Рила
                LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                  Супер. До първи може и раздатката да си оправя.
                  Къде я счупи в блатото ли.
                  Не. По светофарите. Нали знаеш какъв кеф е да въртиш четири гуми на старта.

Коментар

• Ето, как си патиме от кефа... Някой върти гуми, някой скача.... мани...

Коментар

Ето, как си патиме от кефа... Някой върти гуми, някой скача.... мани...
                      Ще те вземеме в хвърковатата чета....
                      LZ1VMH

Коментар

• Като си купя Вранглер съм първа писта за там

Коментар

• Тои че Гранда е бърз - бърз е. Ама чак да го караш да лети.
                          Да не си му сложил крила
                          Както каза Alexander в затворената вече тема СантаФе: - Баща ми кара такова вече 3 години и никакви проблеми.
                          Е със сигурност поне с гравитацията проблем е имал човека

Коментар

• Карай, че заспамихме темата

Коментар

Като си купя Вранглер съм първа писта за там
                              Има да чакаме.
                              LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                                Наближава свободния за мен ден наречен неделя . Има ли идей за ходене по горите . Защото на мен ми хрумна една. .

Както разбрахте тази неделя е свободна. Така че мислете за едно ходене към езерата на Рила
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X