Звяра е готов и очаква идей за приятно прекарване на неделята.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РАЗХОДКА
Свий
X
-
Ха !Първоначално публикуван от alex_markovИ аз мисля че не трябва винетка, ама знае ли човек?
а за маршрута ми се върти нещо такова:

ама не знам как е може да не става или пък да е много лесно???
Вие пичове добре сте завъртяли ама защо не затворихте трасето?!
Коментар
-
щото си забравихме затварачката
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от VolkХа !Първоначално публикуван от alex_markovИ аз мисля че не трябва винетка, ама знае ли човек?
а за маршрута ми се върти нещо такова:

ама не знам как е може да не става или пък да е много лесно???
Вие пичове добре сте завъртяли ама защо не затворихте трасето?!

всъщност Това е маршрута който минахме - горното беше от миналата година
, а не го "затворихме" защото стана късно.
Коментар
-
Времето напредва да действаме.Първоначално публикуван от goldyЗначи е време да ги обиколиме.Първоначално публикуван от alex_markovЗа съжаление аз района не го познавам много добреПървоначално публикуван от VolkЯ пусни още някой затворен маршрут в района!
, но красиви места там има колкото душа ти иска

Коментар
-
Много приятна разходка. На сред една гора си намерихме изоставен трактор закъсал в калта. До трактора в дълбоката кал си почиваше и една кола. Трактора имаше късмет че с нас имаше тракторист-Диксън и че беше изоставен абсолютно отворен. С помоща на няколко лебедки и майсторското управление на Диксана успяхме да измъкнем трактора от калта. Колата нямаше този късмет, че беше заключена. Така може би за първи път джипове изкарват трактор от калта.
От вчера може да се счита , че сезона за теглене на трактори е открит
Разходката беше в околностите на Люлин планина. Там се оказва, че има доста неизследвани от мене места. Групата ни беше много мобилна и проходима, съставена от мераклий омесени от едно тесто(кал). Имаше и завършек на вечерта в местната кръчма. Малко се изложихме с кюфтетата и останаха, но за сметка на това бирата свърши.
LZ1VMH
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар