Първоначално публикуван от ceco Lj
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РАЗХОДКА
Свий
X
-
Нали имаш две уазки. Дай едната неподготвена на мен, че моят тунингован ръб не може да се сравнява с твойте неподготвени Ужаски.Първоначално публикуван от buldogИма желаещи, с неподготвени Уазки може ли до участвамеПървоначално публикуван от goldyНаближава неделя. Има ли желаещи за разходка.

LZ1VMH
Коментар
-
Разходка ще има но кратка, с Иван Попов се разбрахме да потренираме половинките на Камбаните , ще си направим и барбекю както си трябва
Честито на ВОЖДА купи си Сузуки Витара
Goldi ЕЛА ДА ГО ПОИЗЦАПАШ ТОЗИ ВРАНГЛЕР

който желае да дойде
Коментар
-
аз предлагам да се разбираме до ПЕТЪК най късно, щот всеки си планува по нещто за уикенда още през седмицата. В случея аз изпуснах хубава разходка щот в петък заминах след работаПът е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Съгласен. Въобще смятам че миналия уйкенд организацията понакуцваше. За това има вина и моя колега от "разходки-ООД" Булдок. Стоях дежурен пред интернета до към девет часа събота, а ти обявяваш разходката чак в десет вечерта. Май е по добре да ги обявяваме направо час преди разходката. Имаше и други издънки. Хора който са обявили че ще дойдат в един момент изчезнаха. Кофти. Ако искате да водя тази тема нека да има минимална точност.Първоначално публикуван от ves1аз предлагам да се разбираме до ПЕТЪК най късно, щот всеки си планува по нещто за уикенда още през седмицата. В случея аз изпуснах хубава разходка щот в петък заминах след работа
Честито на Вожда за новата придобивка. Изненадън съм че не е уазка.
Кога ще я пробваме.
LZ1VMH
Коментар
-
какво имаш предвидПървоначално публикуван от goldyТъй като разбрах че всички места за спане в Троян са заети и тъй като нямам 250лв. излишни само за спане, реших да не ходя. Това не значи че ми се стой в Софето. Предлагам едно излизане по празниците в близост до София. Може да бъде и в мястото на бъдещата "война".
Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Стара Планина.Първоначално публикуван от ves1какво имаш предвидПървоначално публикуван от goldyТъй като разбрах че всички места за спане в Троян са заети и тъй като нямам 250лв. излишни само за спане, реших да не ходя. Това не значи че ми се стой в Софето. Предлагам едно излизане по празниците в близост до София. Може да бъде и в мястото на бъдещата "война".
LZ1VMH
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар