Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: При Дядо Владо

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    ...на дневен ред е "Рейндж клсик" 3.5 с два карбуратора "Стромберг" + газ ( изхвърляме метана и го зменяме с пропан ).
    Ето кой ще ми пази газ-анализатора.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Ето кой ще ми пази газ-анализатора.
      И туй го не разбрах?
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

И туй го не разбрах?
        Ще ти бъде обяснено

Коментар

И туй го не разбрах?
          А ти що пишеш преди да си изпил кафето.

Коментар

Форумна демокрация, кой каквото имАл, с това дОшЪл, .....................ама вчера,Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SSL11029.jpg
Прегледи:1
Размер:150.1 КБ
ID:5603720
            а днес "гранд 5.9" щяха да са на ята,отделно някои малолитражки ( 4.7) ама нъц зорлем един-два + "некои други".........едвам им смогнах на прЪжолчетата
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Странен инвентар в гаража на дядо Владо:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:160820142241.jpg
Размер:174.6 КБ
ID:5605375

Ровичка си дядо около него, пък то не мърда. Реших да го снимам по-отблизо и:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:160820142243.jpg
Размер:154.9 КБ
ID:5605376
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ами нали някой трябва да топли поялника и да пази инвентара
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Абе съмнителен ми идва дядото с тея пържоли. Някой да е намирал рижи косми?
                  42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                    Абе съмнителен ми идва дядото с тея пържоли. Някой да е намирал рижи косми?
                    Тц... Рижавия дзвер е много хилав - дедо ги държи гладни и за прЪжоли не стават
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Абе в събота има ли сбирка? И ако ДА, що няма снимки?
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                        Тц... Рижавия дзвер е много хилав - дедо ги държи гладни и за прЪжоли не стават
                        Това може да прилича на котка, но всъщност е яката от зимното работно облекло на Дядо. Месо на практика няма (освен бълхите).

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        Или са правили нещо тайно, или много ги е срам.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Или са правили нещо тайно, или много ги е срам.
                          Всъщност Боюков-Sariones в събота мина оттам. Явно плете някакви интриги с това свое питане
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Специално на теб ще ти изпратя снимка как пия бира и ям кюфтета.
                            А иначе нормално дъртия първо намери ток без жица , после жица без ток , после стана жица с ток а накрая и досадниците дойдоха. И аз намерих един плик бири , после друг намери плик кюфтета и те така.Лошо само за котко че им показах едни куки на тавана къде да виси мършляка и аха котака да проходи на два крака.
                            Ясене , ние тайни работи не правиме и правителства не сваляме. И по не си знаем простотиите не се срамуваме.

Коментар

Ей. Никви интриги не плета. Искам да знам само дали да ме е яд, ама много да ме е яд. Поне само заради това, че не се видяхме с Чоко за повече време. Иначе деди го наглеждам и ОТК му правя де.[emoji14]
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ей. Никви интриги не плета. Искам да знам само дали да ме е яд, ама много да ме е яд. Поне само заради това, че не се видяхме с Чоко за повече време. Иначе деди го наглеждам и ОТК му правя де.[emoji14]
                                Ми ядосвай се . Другият път с двуколесните - оправих Кавазакито.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X