Скоро се замислих и ме обхвана тревожност... Всеки се допитва до Дядо Владо когато реши да си купува Жиб. До кого аджеба се допитва Дядо Владо, когато той реши да си купува Жибка?
Скоро се замислих и ме обхвана тревожност... Всеки се допитва до Дядо Владо когато реши да си купува Жиб. До кого аджеба се допитва Дядо Владо, когато той реши да си купува Жибка?
Ясене тоя английски дръгел с нищо не е по добър от УАЗ . Само където за УАЗ има всичко и е милиметрово а за тоя ковах по една гайка ключ за гумите . Външно не гние щото е алуминиев ама рамата му гние повече и от на УАЗ http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=50438 .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Вчера един приятел се преметА за пореден път, като за пореден път му казах, че си е купил английска УАЗка, след като и Киро от Видин му каза, че и дупките на карданите са им на същото място, но с различен диаметър, и кардана ставал директно.
Хич не ще да го приеме като факт, щото само гумите и джантите са му по-скъпи от среднопазарна ужазка.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
....никой нищо не каза под стелките тенекето с какво да го обработвам.....
У наше село голите ламарини ги превехме така:
1.реактивен грунд,известен още като пасиватор
2.след 24 часа-нежно шлаифане и епоксиден грунд
3.Вътрешните повръхности спокойно могат да останат само на епокси,отвън тлнл шагрен,ма да не е на асфалтова основа е,и ако не е на Боди още по- добре.
п.п. по местата дето се събират ламарините-т.н. уплътнителна маса. на Новол беше добре като цена /кечество.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Пусто държи цена мамка му....
....никой нищо не каза под стелките тенекето с какво да го обработвам.....
Боди 999.
сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар