Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Деди отпуска съм и по случая ми се такова ръчната на Дисководещия, а съботно трябва да пътувам.
За ренджитата нямам идея за слаби неща ама ще разровя.
Утре сутрешно метам книгите и съм при тебе.
Чокича е правилния човек, ще бута по едно рамо от далеко
Дядо Владо, какви читалки ти трябват за джипки, електронни стават ли или държиш да са на хартия?
Ако електронни те устройват, аз имам не малко и мога да ги систематизирам и кача някъде където ти да свалиш всичко подредено по папки, модели или години например, ама. тва би могло да стане след седмица две, че сега съм отпуска и пътувам всеки ден, опиши си нуждите?
Дядо Владо, какви читалки ти трябват за джипки, електронни стават ли или държиш да са на хартия?
Читалка, не читанка, това му е гадно на нета че може да интерпретираш грешно.
Под читалка имам предвид скенер (ОBD четец) Такова което да чета живи данни на мотор, кутия и купе,да не е само за една марка, ако може и грешки да трие е по-добре, а ако може и да пипа настройки най-...ама докато първото е десетки, второто е стотици а третото хиляди пари и трябва и доста четене и опит за да се намери подходящ за малката ми дейност компромис цена/качество.....но както казах полека, ще си трупам финансови тлъстинки и и ще се освиня ако Създателя не реши друго
Деди. Сори за Димата първо. Дай някакви изходни данни за това дето ти трябва. Се имаш поглед (щото аз не съм заглеждал де). Да взема да се оглеждам и ослушвам.
п.п. И "Лимоновите резанки" са по-хубави от "Пияните вишни".
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Не, баш си уйци, типични слаби места не описани в книгите, на "Джип" до към 2000г ги знам горе-долу, ама "Рейндж" ми е непознат.
Колкото до документация, собственика ще ми донесе за да облекчи старчешкото ми ежедневие
Епа - моя е мноу по-ноф - чак 89-а е
Разбираме се вече над петилеДка, тъй че - ако мога нещо да помогна с уйци... Ще гледам да мина викендо да се видим и да го видя и тоз ветеран
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Дядо, читалиа за грешки има в Англия, струва мисля 20-30 лева с пращането още 10-15 ... мисля за 50тина лев ги има същите читалки и в Бг, имате теми за тях, едни сини такива през сни зъб които работят, моята сработи на Сахара 2007 и на Пежо 406 2002ра, демек работи, трябва ти андроид телефон или таблет да вържеш читалката.
Има разни по-сериозни ама трябва да се види в алибаба как точно се казват, подозорирам и те може да се докарат от китай за скромни парици.
Тя читалката трие и грешки... Обаче този тип читалки чете само ЕКУ-то без боди, АБС и т.н.
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Деди. Сори за Димата първо. Дай някакви изходни данни за това дето ти трябва. Се имаш поглед (щото аз не съм заглеждал де). Да взема да се оглеждам и ослушвам. п.п. И "Лимоновите резанки" са по-хубави от "Пияните вишни".
Що'сори бре, човека си е жив и здрав, той си решава кое как и къде, аз съм решил че ще си вадя хляба със сервизиране, а това си е мръсна и тежка работа, ако е и вършиш качествено си е и нискодоходна, че и неблагаодарна, ама каквато-такава ( да съм станАл дупедавец еххххх....)
Да се оглеждаш , ами знам ли? (виж отговора ми на БатДжорджоне)
Дядо, читалиа за грешки има в Англия,.....трябва ти андроид телефон или таблет да вържеш читалката.
Има разни по-сериозни ама трябва да се види в алибаба как точно се казват, подозорирам и те може да се докарат от китай за скромни парици.
Лаптоп ми останА свободен, ама това синьото нещо душата ми го не иска( не съм работил с него но...????) Преглеждайки на бързо пазара не видях нищо, но съм сигурен че трябва да има "китайци" около 100-те лева който да отговарят на горните условия - мотор, купе, кОтия. И секънд хендЪ, ама полека, с малката лопатка толкуз
Дядо, остави ината на страна, за няколко десетки лева четеш грешки и две дузини параметри на двигател и системи в реално време, в този ред ма мисли защо не говориш с Елиан, той е доста на вътре с електронките по Джийп.
Инат няма. Просто нета променя смисъла. Като казвам "печка за готвене" един си представя двойна фурна и шест плочи, друг микровълнова, а аз си мисля за газово котлонче в каравана. Сега ситуацията е същата като с " ГАЗа" и "Автобуса" - полека лека, то ще се появи
С Елиан ще говоря (не ми беше дошло на ум), но малко да напредна и с "Рейнджа". Обездвижих го, да го направя пак движим
П.П. Друже Боголюбе, тази машина е прекалено специализирана, ако закуча с диагностика пращам при Еди, после заедно се чешем по главите
Коментар