Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    Мисля 31" но още не съм сигурен..
    Браво! Витарата и 32" си ги развърта, качвай максимума пък предното не му мисли.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
      Браво! Витарата и 32" си ги развърта, качвай максимума пък предното не му мисли.
      С 31" се мъчи ама и на мотора ще му дойде времето..75 коня само, ама е яка мамк@ и!!!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
        За 31" ти трябва и мотор ,а ти го нямаш ,и ако го сложиш(големия мотор) ти трябва цял мост , и ако го сложиш (целия мост) ти трябва скоростна кутия и раздатка ,защото на витаровата и се разтяга веригата ......................... и тнт..... Та съвета ми е да си осмислиш размера ,според мен ти трябва номер 29" и най много 30" ама в краен случай и да не е регенерат на малатеста ,че не отговаря номерацията,истината е в тясната гума широката гума е за машини над 2 тона ,инък ще изпадаш в комични ситуации с широките гуми .Успех!
        +1
        Тесните и сравнително високи гуми са много добър вариант за лека,малолитражна джипка и като проходимост,и като разход на гориво,и като натоварване на трансмисията.
        Недостатъкът им е само един:като влезеш в много дълбока кал,сняг,мочурище,пясък се окопаваш за нула време,но там има друг трик-лавираш с налягането-/спадаш го/ и донякъде нещата се оправят,но не нацяло естествено спрямо широката гума.
        Последно редактирано от Янко Желязков; 30-04-13, 22:26.

Коментар

С 31" се мъчи ама и на мотора ще му дойде времето..75 коня само, ама е яка мамк@ и!!!
          След мотора нали знаеш какво следва ?А В6 ги развърта 32" ама само на подемника като са вдигнати и четирите колела във въздуха инък Ники да каже как падат чугунените мостове И тази агромегалия дето ви гони за големи гуми на детски играчки не мога да я разбера Прилича ми на клуба Алфа ромео ,колкото повече им влиза толкова са по доволни За номерацията 32",33",35" и нагоре си трябва НИСАН ПАТРОЛ
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Може и турбина да му монтираш, 05 ще му дойде добре. Може да размислиш и за Омега, със Стефан много им разбираме, всякакви експерименти-Сузуки подлежи на много тунинг.Малко по - яки полувалове и мачкай газта.
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
              +1
              Тесните и сравнително високи гуми са много добър вариант за лека и малолитражна джипка и като проходимост,и като разход на гориво,и като натоварване на трансмисията.
              Недостатъкът им е само един:като влезеш в много дълбока кал,сняг,мочурище,пясък се окопаваш за нула време,но там има друг трик-лавираш с налягането-/спадаш го/ и донякъде нещата се оправят,но не нацяло естествено спрямо широката гума.

За пясък съм съгласен ,там ти трябва даже гума без грайфер ,за сняг само ако мокър и тежък ,за мучурище ти трябва друга машина различна от джип ,Чарли19 я има

Коментар

Смяната намарката и междуосието също се обмисля.. До момента са само тестове с гумите..
                Трайте да ви обичам!
                Начинаещ съм, ламер съм, ама си знам моята..

Коментар

След мотора нали знаеш какво следва ?А В6 ги развърта 32" ама само на подемника като са вдигнати и четирите колела във въздуха инък Ники да каже как падат чугунените мостове И тази агромегалия дето ви гони за големи гуми на детски играчки не мога да я разбера Прилича ми на клуба Алфа ромео ,колкото повече им влиза толкова са по доволни За номерацията 32",33",35" и нагоре си трябва НИСАН ПАТРОЛ
                  Тоше,ти ме разби направо бе човек.
                  Че е тъй,тъй е наистина,ама и с щатните размери в гората не става.
                  Бе дето викаш трябва да е нещо по-големичко,но с мярка-за Витарката 1.6 29-30" ще е добре,ако са НЕрегерат още по-добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    Тоше,ти ме разби направо бе човек.
                    Че е тъй,тъй е наистина,ама и с щатните размери в гората не става.
                    Бе дето викаш трябва да е нещо по-големичко,но с мярка-за Витарката 1.6 29-30" ще е добре,ако са НЕрегерат още по-добре.
                    Тъй де Зачети се в пост номер 3000 .Янко на 1,2,3 съм в Елена(знам че ти е любима дестинация ) на една виличка ,ако си свободен може да наминеш ,менюто е агне с бира и пресен чесън ,има и три свободни места за спане ,ако решиш си добре дошъл .

Коментар

Смяната намарката и междуосието също се обмисля.. До момента са само тестове с гумите..
                      Трайте да ви обичам!
                      Начинаещ съм, ламер съм, ама си знам моята..

Точно така, постепенно през всеки етап. Тошко пише за якоста на патрулския мост, аз седем години карах У-60 с 31" МТ. Така му строших задният мост че го смених друг.Няма желязо което не се троши.
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                        Точно така, постепенно през всеки етап. Тошко пише за якоста на патрулския мост, аз седем години карах У-60 с 31" МТ. Така му строших задният мост че го смених друг.Няма желязо което не се троши.
                        А на витарата колко предни хвърли за 1 година ? А за 7 ,колко щяха да станат?На самика колко предни изкриви ? Прекалиш ли с размера си бъркаш в джоба ,а вземеш ли да бъркаш в джоба ,по добре махай .Колкото и да си ги обичаме не трябва да прекаляваме с размерите .........Искаме ли по големи гуми сменяме заедно с по големи джипки .И последно ,Десо мога да ти взема евтин лагер за главината ,има една тема за лагери на предна главина ,там съм писал за марките и цените ,ако искаш мога да ти взема лагер на много ниска цена .

Коментар

...Десо мога да ти взема евтин лагер за главината ,има една тема за лагери на предна главина ,там съм писал за марките и цените ,ако искаш мога да ти взема лагер на много ниска цена .
                          Чисто нов го взимам за 52 лева.. Мерси, приятелю! Това сервизна цена.. Ако на тебе ти потрябва нещо, пиши или звъни - 6:30 сутринта съм на линия!

Коментар

Чисто нов го взимам за 52 лева.. Мерси, приятелю! Това сервизна цена.. Ако на тебе ти потрябва нещо, пиши или звъни - 6:30 сутринта съм на линия!
                            За каква марка става въпрос? И гледай да не е съчмен че не стават и за чеп .

Коментар

Тъй де Зачети се в пост номер 3000 .Янко на 1,2,3 съм в Елена(знам че ти е любима дестинация ) на една виличка ,ако си свободен може да наминеш ,менюто е агне с бира и пресен чесън ,има и три свободни места за спане ,ако решиш си добре дошъл .
                              Тоше аз ще съм в района на 5 и 6-ти,че имаме един колега Георги и иска да почерпи на въздух.

Коментар

Ей пак го обърнахте на скайп !
                                Ние последно измислихме да направим едно преходче на 6 май ,понеделник ,до Агликина поляна .Какво ще кажете ?
                                Аз обичам големите купони и колкото повече се съберем,по-добре !Няма да се отбиваме на вилата,а някъде по пътя ,на красива поляна ще направим ббкю то !Ако искате ,може и с жени и деца !
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X