Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Пак съм в играта. Дори днес си направих малка разходка до плажа на Паша дере. По късно ще кача снимки.
    Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
    Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
      Ако е топло ще вземеш ли един "голфаджия" на стоп?
      Няма. Балзака се намести вече.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
        Велико,от снимката на аватара ти не остана ни един джип наличен,а сякаш беше вчера.
        ...а за много години на всички.
        За много години Васе как не остана бе невянка си е жива и здрава само дето нямам време да излизам.Като цяло нашата групичка се пръсна

Коментар

Аз ще го взема голфаджията, да опъва лебедки

Коментар

Да ви се похваля ,че да ми мине мерака: Днес научих ,че малкия ми лост имал още една позиция на която се включвали бавните.Не че са ми трябвали бавни и блокажи досега ,но друго си е да знае човек ,че ги има и може да ги ползва.Има още едно-две копчета дето не са ми ясни за ко са ,ама докато ги разуча ... не си крийте коланите и не се причеснявайте да ме вадите от локвичките

ПП: При толкова много желаещи за следващата разходка се притеснявам да дойда поради:
            защото подвизите ти ( моите ) и познанието ти по офроуд (пак моето) явно (очевадно е) стигат до калта пред въпросната чешма
            И ако няма да ходим до Тодорова чешма да си начеша разходкаджийската краста...неискам да съм в тежест на хората тръгнали на сериозен офроуд
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Това ти го писа Тенев. Уж аз съм дъртия в бригадата, пък то.... Ще се ходи на юг. Имам кобри за продаване, ама ме мързи да ги снимам.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Боги, ти откога си нямаш джипка?
                Кой казва че нямам джипка. Май са три ако броя двата бъдещи проекта. Искам да се повозя малко да отморя от ежедневието.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Ето и снимките Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo8.jpg
Прегледи:1
Размер:190.5 КБ
ID:5448862първа лебедка и само да ви кажа ,че бях съвсем самНатиснете снимката за да я уголемите

Име:photo15.jpg
Размер:224.9 КБ
ID:5448863Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo10.jpg
Размер:170.3 КБ
ID:5448864исках да видя дали става за плаж, но водата ми се видя студена и подкарах обратноНатиснете снимката за да я уголемите

Име:photo16.jpg
Размер:123.1 КБ
ID:5448876Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo12.jpg
Размер:205.6 КБ
ID:5448877Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo11.jpg
Размер:227.8 КБ
ID:5448878Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo11.jpg
Размер:227.8 КБ
ID:5448878
                  Стефан Арзатов

Коментар

Не знам какво стана, но не ми стигна мястото за писане, затова продължавамНатиснете снимката за да я уголемите

Име:photo14.jpg
Размер:114.2 КБ
ID:5448879и както винаги се случва в кал имаше двама закъсали в пустошта,които останаха безкрайно учудени,че някой им идва на помощ,без да са го викалиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:photo2.jpg
Размер:154.6 КБ
ID:5448880след което геройски се снимаха с извадения от калта автомобил,защото им казах,че ще кача снимки във форумаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:photo1.jpg
Размер:204.6 КБ
ID:5448881и кой от къде е. Беше прекрасна,но и опасна разходка защото както казах бях абсолютно сам,но нали съм ,,голям'' офроудър...Хайде сега да си лягате, че стана късно и ако слушкате утре пак ще ви заведа някъде.
                    Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                      първа лебедка и само да ви кажа ,че бях съвсем сам
                      В това се крие чара на самооцеляването и научаването му по трудният начин те прави самостоятелен и подготвен в повечето следващи закъсвации
                      >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                      Защото така ми харесва...
                      Телефон: НЯМАМ
                      Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Хубава разходка,а за 03.02 ако успея и аз ще дойда

Коментар

Колеги малко извън темата,но имате ли координати на някой коректен скрападжия,че имам едно купе за изхвърляне и не ми се занимава с идиоти.Благодаря ви предварително.

Коментар

След упорито няколко месечно търсене Весо най-накрая откри своята Сузи куатро 2.
                            Днес ходихме до Шумен да я купи,даже остана време да я регистрираме в КАТ-Варна /със моето съдействие/
                            Дано му служи вярно,да върви много,да харчи малко,асфалт да не вижда и най-вече да не я изяде ръждата.....
                            Съвсем скоро ще се появи на нашите разходки /трябват малко доработки/
                            Това е бившата Витара на DJ Пач
                            Весо това ,че вече имаш Витара в движение,не отменя задължението ти да снимаш разходките -ти си нашия щатен фотограф
                            Ето и няколко снимки на Витарата и щастливия и собственик !Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка 0284.jpg
Размер:124.8 КБ
ID:5449016Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка 0285.jpg
Размер:125.1 КБ
ID:5449017Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка 0286.jpg
Размер:122.3 КБ
ID:5449015
                            NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                            ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Честито Весо и много безаварийни OFFROUD и ONROUD километри.
                              Стефан Арзатов

Коментар

Off-road ,On road

Честито Веско, не предаваш марката. Няма значение че Сузуки-то не става за черното, знаеш израза "самурайски пътеки" сигурно има защо да е в обръщение. :-)
                                Последно редактирано от banjo; 31-01-13, 16:18.
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X