Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Всички знаем, че дори случайно да срещнем закъсал в калта, даже и непознат да е, го изтегляме с удоволствие.В този ред на мисли предполагам,че Пламен Тенев се е пошегувал за еднократното изтегляне.Няма такъв случай /предполагам/ да изоставиш някого в беда. Не познавам Пламен и не съм му адвокат, но от всички с които съм излизал в гората и извън нея,смея да твърдя,че нито един от тях не би го направил.Заравяйте томахавките и се радвайте на живота.... нали знаете защо.
    Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
    Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
      Ееееее!!! Щом я докарахме до признания да взема и аз да си призная ...пък знае ли човек може и да ми олекне.Та: "Странно ми е да получавам мнения и препоръки в темата за разходки от хора на които за две години неможах да им видя очите на поне една разходка или да има някакви следи по снимките от тях на такава."
      Дали ще искаш да ми видиш очите, в разходките твоя и моя път са в "различни посоки". Престанете с определенията "профита" и "аматьори". На никой в трудовата книжка не му пише че е професионален шофьор на автомобил 4х4.
      Тенев , наистина с писането в темата за разходки и показването на снимки от трасето какво очакваш да няма заяждане ли. Знаеш правенето на трасето и запазването му в "тайна" не включва разходкаджии. Ако ти трябват помошници казваш и идваме. Тази година все още нямам ангажименти към пилоти и отбори така че казваш и помагам.
      Та за неделя разходкаджиите, кажете на къде ще ходите за да не си месиме маршрутите.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Ще трябва да обясня явно. На разходка се ходи, за да се кара. Повече от 3-4 коли е грешно, защото ще има поне 1 с галоши и двама без лебедки. . Така се опорочава цялата разходка. Като са 8-9 джипа сам знаеш какво се получава. Ако ще се събираме на пикник, мога да дойда.
        Отворете една успоредна тема за варненски пикници де Ние с безлебедните галоши също искаме с батковците ама ..... Така никой няма да пречи на никой
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

В първите страници на тази тема виждам, че е имало разходки от по 30-40 джипа... след това по някое време бях питал: "защо вече не се събират толкова хора?". Мисля, че вече разбрах. Благодаря на всички, които взеха участие в даването на този толкова ясен, подробен и живописен отговор на въпроса ми. Можем да приключим спора до тук.
          Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
          Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Tyk e темата за пикниците с големите BBQ-та
            Tyk даже има и клуб "Фронтера Барбекю Оффроуд Клуб Варна"

Tyk е за хора свикнали да се придвижват на лебедка за да не харчат гориво

Теми бол само дето няма хора или ги мързи да пишат в тях
            Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 12-02-13, 10:51.
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Навит съм за събота.
              Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
              Стефан Арзатов

Коментар

Tyk e темата за пикниците с големите BBQ-та
                Благодаря! Не знаех за тази тема
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                  Дали ще искаш да ми видиш очите, в разходките твоя и моя път са в "различни посоки". Престанете с определенията "профита" и "аматьори". На никой в трудовата книжка не му пише че е професионален шофьор на автомобил 4х4.
                  Тенев , наистина с писането в темата за разходки и показването на снимки от трасето какво очакваш да няма заяждане ли. Знаеш правенето на трасето и запазването му в "тайна" не включва разходкаджии. Ако ти трябват помошници казваш и идваме. Тази година все още нямам ангажименти към пилоти и отбори така че казваш и помагам.
                  Та за неделя разходкаджиите, кажете на къде ще ходите за да не си месиме маршрутите.
                  Твоите ,на Злои и на Каскадьора съм ги виждал ... само дето немога да намеря допирни точки между отношенията тук във форума и тези на въпросната разходка.Нужно ли беше да разпъвате лебедки и да цапате колани за да ми докажете колко съм неподготвен и неопитен. Не беше ли по-добре да ме за*бете в гората и да седя и да си чакам Слави да дойде да ме извади...той така или иначе беше привикнал да му вися на теглича и се чувстваше некомфорто ако не съм там.Явно ,че задволанното и задклавиатурното у-во нямат нищо общо или греша

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                  На никой в трудовата книжка не му пише че е професионален шофьор на автомобил 4х4.
                  В моята пише ,но на автомобил 8х8 с два двигателя и перка на дупето за да плава като патка във водата
                  Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 12-02-13, 12:17.

Коментар

За събота и неделя нещо? Предложения за маршути?Че....бързичко ще минат 3 дена...

Коментар

Разбрахме се на лични
                      Последно редактирано от Злой; 12-02-13, 22:25.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от tzani Преглед на мнение
                        ...... Предложения за маршути?...........
                        Маршрути много, ама трябва да се съгласуват с поземлената комисия и общината за да не се окаже че сме нагазили в някоя частна собственост пък сигурно знаеш ,че за там си трябва време

Коментар

Маршрути много, ама трябва да се съгласуват с поземлената комисия и общината за да не се окаже че сме нагазили в някоя частна собственост пък сигурно знаеш ,че за там си трябва време
                          Xa-ха-ха.............Хайде ,заравяйте секирите,кой бил "земепритежател"(тая дума май аз си я измислих) кой бил безлебедник(тая също) или галошник,ами давайте да чертаем планове за разходки със или ББК. Чее времето на суша отива.....ще ни изсъхне кълчицата...

Коментар

Събота 16.02.2013г.в 09:00ч. сборен пункт на бензиностанция Лукойл преди Аспаруховия мост.
                            Ще ходим на юг,очертава се да изминем поне 100км.
                            Засега сме 6 джипа,барбекю няма да има,носете си ядене и пиене.
                            п.п.за неделната разходка ще напиша каква е уговорката в събота след като се приберем.
                            NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                            ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Пишете ме и мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Кесов Преглед на мнение
                                Пишете ме и мен.
                                От 2 месеца не си идвал с нас,ама с твоето работно време.....така се получава.Винаги си добре дошъл на разходките
                                Вече почти всички джипове на АМАТЬОРИТЕ-РАЗХОДКАДЖИИ са оборудвани с лебедки и кални гуми.Само една Фероза е без лебедка,ама поне е лека,ако трябва ще я носим на ръце
                                Сега е момента тези ,които се плюят един -друг в темата,да отидат в гората да плюят там ,че да има кал за разходката
                                NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                                ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X