Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Чух, че не само неразбралия се счупил...

Коментар

С Благой ходихме да тестваме лебедката:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:538333_480105895370175_1579835522_n.jpg
Прегледи:1
Размер:216.3 КБ
ID:5454245

После се спуснахме в кариерата, малко да поразчупим ходовете на окачването и да наместя боклуците в багажника и се прибрахме.
      Така с 1-2л нафта си начесох крастата, повече отколкото ако бях карал 100км. Утре пак съм там

Коментар

добро утро и от мен,чак сега чета за вчерашните приключения и съжалявам че бях на работа,но днес ако поканата важи за всички тук(дори и за тези с неподготвените машини)може да се включим още двама ентусиасти.

Коментар

Снимчици, клипченца...бавите се нещо.
          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Днес се събрахме 7 джипа и си направихме 150 км преход,същия който вчера не можахме да завършим.Чак в 19:00 излязахме от гората.....щото баси виетнамските коловози,поне 100 метра съм се влачил легнал на рама с лебедката докато акумулатора реши ,че днес е неделя и не се работи Днес в групата имаше още един Патрол,много подготвен,обут с правилните за терена гуми,само той премина през всички екстреми на ход.Добра комбинация-подготвен Патрол и водач Любо Димитров.Снимки и видео по-късно / най-вероятно утре/
            Разход на моя Патрул-за 280 км/вчера и днес/ и няколко моточаса работа изхарчи 60 литра нафта.А вчера един авантаджия с червено Паджеро ми беше прикачен инвентар 70 км,само от него ми се е вдигнал разхода толкова
            NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
            ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

От вчера вечерта за втори път сядам пред компа да изпия едно кафе далеч от гаража .... и ко .... пак аз виновен.Карах те да заредим ...каза че имаш...давах ти пари да си заредиш сам ако те е срам да те видим на бензиностанция ....каза ми да се махам....сега разхода му бил голям заради мен.Ще имам да черпя каса бира и кофа кибапчета или местна салата( смес от кюфтета и кибапчета).Майтап си правя Остана ли от стека с бирата ,че вчера така ми се искаше да опитам една чаша като спрем за хапване ,ама нямах късмет

ПП:И аз като Стефан чакам фотковците да се отчетат ,защото след малко излизам на тест и да не ви кача нощни снимки ...така и така в каросерията има една педя кал поне да го донапълня че да запуша автомивката

ППП: Не стойте на тръни дали ще закъсам .... няма да ви се обадя
              Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 17-02-13, 21:15.
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Аз съм на линия, но вече съм пил.

Коментар

Аа, Любо снегорина го знаем в нашия вилает.
                  Изби рибата по-миналата година като най-дълбоко проходим джип на Добрич.
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

След вчерашния неуспешен опит да заършим разходката,днес решихме да я завършим докрай(разходка,разходака,ама си беше баш хард)

Име:P1080981.jpg
Размер:186.3 КБ
ID:5455721
                    Първо Божко се погрижи за това,що беше останало от вчера

Име:P1090008.jpg
Размер:198.4 КБ
ID:5455722
                    Вранглера се поизмъчи 20-тина минути,преди да използва изпитания метод-лебедка

Име:P1090020.jpg
Размер:218.5 КБ
ID:5455723
                    Некои запецват и напреки...

Име:P1090036.jpg
Размер:228.5 КБ
ID:5455724
                    Коловоза не прощава на никой...

Име:P1090041.jpg
Размер:169.9 КБ
ID:5455725
                    В тая връзка...и 2-рия Патрул опъна лебеда...

Име:P1090047.jpg
Размер:223.6 КБ
ID:5455726
                    ...........

Име:P1090052.jpg
Размер:236.2 КБ
ID:5455727

Име:P1090055.jpg
Размер:200.0 КБ
ID:5455728

Наистина,много добра разходка се получи.Нядавм се,ако ви е харесала ,да я повторим, като включим нови отсечки(там не липсват такива)

Коментар

И да видиш вчера, като наближихме язовира на Горно Оряхово как Любо стои на почетно разтояние.А за преминаването на дупките и коловозите съм доволен от "вълка в овча кожа"
                      Много хубава разходка.Желание на всички да карат само напред.Божко с нетърпение чакаше някой да закъса, че да му закача въжето.Видя се и предимството на по-леките джипки при коловозите.
                      Кокичета и минзухари колкото искаш.Дано да се видят от снимките.
                      GSM 0888 611 289; 0877 611 289

Коментар

Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                        Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

къде намерихте това кално съкровище? Ще има ли ,,поправителен,, за тези които не можаха да го минат и за тези които не можаха да участват по уважителни причини?
                          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                          Стефан Арзатов

Коментар

Ето и малко видео и от мен:

По-късно още

Коментар

tzani ако може да качиш малко видео от съботната разходка от джаджата в горния край по средата на предното стъкло за да добия някаква представа за качеството на заснемане
                              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                              Защото така ми харесва...
                              Телефон: НЯМАМ
                              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                                tzani ако може да качиш малко видео от съботната разходка от джаджата в горния край по средата на предното стъкло за да добия някаква представа за качеството на заснемане
                                С удоволствие,но да знаеш че преди да ги кача,ги копресирам малко,понеже са във FULL HD формат,като компресията от своя страна води до загуба на качество в известна степен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X