От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Чух, че не само неразбралия се счупил... 

Чух, че не само неразбралия се счупил...

с лебедката докато акумулатора реши ,че днес е неделя и не се работи
 с лебедката докато акумулатора реши ,че днес е неделя и не се работи  Днес в групата имаше още един Патрол,много подготвен,обут с правилните за терена гуми,само той премина през всички екстреми на ход.Добра комбинация-подготвен Патрол и водач Любо Димитров
Днес в групата имаше още един Патрол,много подготвен,обут с правилните за терена гуми,само той премина през всички екстреми на ход.Добра комбинация-подготвен Патрол и водач Любо Димитров .Снимки и видео по-късно / най-вероятно утре/
.Снимки и видео по-късно / най-вероятно утре/ литра нафта.А вчера един авантаджия с червено Паджеро ми беше прикачен инвентар 70 км,само от него ми се е вдигнал разхода толкова
 литра нафта.А вчера един авантаджия с червено Паджеро ми беше прикачен инвентар 70 км,само от него ми се е вдигнал разхода толкова  

Остана ли от стека с бирата ,че вчера така ми се искаше да опитам една чаша като спрем за хапване ,ама нямах късмет
 Остана ли от стека с бирата ,че вчера така ми се искаше да опитам една чаша като спрем за хапване ,ама нямах късмет

)
)

.А за преминаването на дупките и коловозите съм доволен от "вълка в овча кожа"
.А за преминаването на дупките и коловозите съм доволен от "вълка в овча кожа"В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар