Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
    За утре нещо?
    Чакаме предложения...

Коментар

Успех и от мен на Жоро и Стефан на траяла в СЗ!Желая ви да се накефите максимално и на трасето,и на срещата с приятели и колеги!

Коментар

Това с поздравите и приятното изкарване е 100% ясно - ние утре ще се каляме ли или?

Коментар

В колко часа и къде???

Коментар

Мишо, ако имаш две радиостанции мога да те окалям по предполагаемото трасе. след 10:30.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Имам как да нямам Утре ще ти звънна след 10:30

Коментар

Е то Patrol на Гошо , отива в свои води (да не забравяме, че е старозагорски) Значи и купата ще си остане там !

Коментар

За утре има ли желаещи за разходка?

Коментар

колеги здравейте миже ли да пишете от къде ще се тръгва и в колко часа

Коментар

Днеска изкарахме супер - ледебки /много на брой/ окаляхме се зверски! Леки щети - без които неможе

http://www.offroad-bulgaria.com/show...74#post2094074 - Снимките са тук!

Коментар

Хубави снимки, ама пак се чухте по телефоните и си направихте разходка без да кажете час и място, за да могат да се включат и други колеги от форума
                        Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                        Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
                          Хубави снимки, ама пак се чухте по телефоните и си направихте разходка без да кажете час и място, за да могат да се включат и други колеги от форума
                          Така си беше.
                          Морския ще потвърди едно просто изводче: - Грижата за евакуацията трябва да е грижа на самия угрижен.
                          Какво значи това, със една Нива се справихме, но ако имаше още една щеше да е зор.
                          Съгласен съм следващия път да се присъедини всеки, който желае...
                          Всеки ще има право на една акция по изваждане, изтегляне или някаква форма на спасяване.
                          Целта на тази драконовска мярка е да се съхрани продуктивноста на екипа правещ трасето.
                          Истина е, че се забавляваме. Дори не подозирате колко.
                          Но!
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Вие като се разхождахте само по един път ли се "спасявахте" или имаше "ледебки /много на брой/". Трябва да внимаваме кой накрая ще остане сам в гората за мечката.
                            Това е тема за разходки, така че да - може да се присъедини всеки, ако не искате да се присъединява никой - недейте да пишете тук. Че и да не беше тема за разходки, аз и на състезания не съм видял да не извадят някой.
                            Последно редактирано от MMB; 10-02-13, 23:53.
                            Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                            Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
                                Вие като се разхождахте само по един път ли се "спасявахте" или имаше "ледебки /много на брой/". Трябва да внимаваме кой накрая ще остане сам в гората за мечката.
                                Това е тема за разходки, така че да - може да се присъедини всеки, ако не искате да се присъединява никой - недейте да пишете тук. Че и да не беше тема за разходки, аз и на състезания не съм видял да не извадят някой.
                                Забрави...пускай водата ...и си гледай кефа
                                >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                                Защото така ми харесва...
                                Телефон: НЯМАМ
                                Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X