Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Неразбралия,честито ти Паджеро и от мен !
    Имах възможността да го видя още преди да е дошло до Варна
    п.п-другия път гледай да аварираш по-близо до Варна,имаш късмет че щатните фотографи не бяха на линия,иначе щеше да има компрометиращи снимки
    В неделя ще черпиш,на кален капак разбира се !
    NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
    ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от Жеко Жеков Преглед на мнение
      Много безаварийни км!
      Безаварийни,безаварийни ... колко да са безаварийни...първите 100 километра... и що...как що...шото съм тъпо копче и няма как да ми дойде на пипето,че малкия километраж мери в мили ,а не в километри.Ама аз спокоен кат гледам километража,ЖипЪ се е закротил с едни 2 500 оборота и таман зех да свиквам да не карам като селски тарикат по средата на платното като идва ТИР срещу мене и късмета ме споходи ...и как ще ме подмине аз да не би да подминах последната бензиностанция ... несъм...спрях си като пич ,купих си кафе и кренвиршка щото от снощи не бях ял и това ми беше фикс идеята в момента и нали съм вече охранена куха лейка от похапването, забравих да сипя газ пък и що ли трябваше да сипвам ( знаете ли колко ми е голяма бутилката предназначена за детско камионче )...и пата-кюта, пата-кюта за десетина метра умря от раз.
      И сега! Хе-хе разбира се ,че ще се минава на бензин...нали преди да тръгна се подсигурих с едни 20 литра ... да ама не ... копчето имало кариес и неискало да хапе, ма нали аз това не го знам (чак като се прибрах му видях сметката и се досетих за сичките му роднини до трето коляно) въртя ли въртя докато акумулациите станаха пълна щета.
      Седя насред нищото, цигара ,две... щот са ми малко...иначе по две щях да ги пуша...ще се ползва жокер: помощ от приятел...вадя тилифона и ги подкарвам по телефонен указател като се съобразявам ,че животното си тежи ... първият- пил малко, ама не смее да кара...разбираемо,вторият-нещо ми фъфли...няма смисъл,третият - имал само 20 лева, пък трябвало да си ходи на село...DELITE...бла-бла..YES и му реших проблема ,чтврътия незнам от кога е почнал да празнува нито кога ще завърши - ЪЪЪЪЪ ко уа MMMMM ? ...затворих,иде ред на Жоро-GEORGI Y60 - 5 мин сладкодумни приказки ...-Миииии малко позакъсах. Веднага ме засече: -Къде ? ...Ами сега!!! Интересно ... как да кажа къде съм като GPS-а седи в къщи и сутринта нямаше кой да го вземе,а на телефона показва 49 км. до колхозния (точка останала от първите ми дни във Варна) по права линия като пешеходец шото и СД флашката с картата е в къщи.Криво-ляво съумях да го насоча в правилната посока,но и той малко празнувал та каза че ще види какво може да се направи.Остави някаква надежда но аз реших да не се правя повече на телефонист ми да ходя да се спасявам като намеря пътна помощ или нещо друго дето да ме завлече до най-близкото населено място или бензиностанция.Почнах да прехвърлям по-лъскавите неща от каросерийката в близкото храстче да не ги гепат докато ме няма и зад мен спира ТИР...иска Човека да помага,че чак искаше да ме дърпа нищо че е натоварен.Тотално му отказах но не и да ме закара до бензиностанция.Аха да се качваме и да потегляме и Жоро звъни ...до час ще е при мене има всичко необходимо.Обясних как са се стекли нещата ,благодарих за жеста както и на мен са ми благодарили някога други ,пожелах му лек и безавъриен ...кратък момент за напън за размисъл и запрятане на ръкавите щото ония брони и седалки дето ги стрелях в храста сега някой трябва да ги вади и да ги качва обратно в камиончето.Тъкмо свърших с товаренето и смятах да унищожа едно-две фасчета докато чакам и СПАСЕНИЕТО пристигна озарено от ярка светлина ,паркира пред мен и пусна и втория си арсенал от ярки светлини в обратна посока.И нали ми е интересно да видя кви са тия светлини... сега очите са ми като на начинаещ електроженист.Метна едно ласо дето трябваше да се провери дали е здраво зашито и съвсем културно ме извлече доста солидно разстояние.Горе-долу колкото Жеко с три метров колан с 70-80 км/ч без да дава на колана да провисне

Жорe в този случай ... ти баща - ти майка за което хиляди благодарности

ПП: Излизам в отпуск по писане
      >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
      Защото така ми харесва...
      Телефон: НЯМАМ
      Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Честито и от мен и много безаварийни километри... /МИЛИ/
        Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
        Стефан Арзатов

Коментар

Честито
          Имам предложение за днес - лека вечерна разходка. Срещата с едни приятели е в 19h на паркинга на Палах Център до ХЕИ.
          Всеки желаещ /скучаещ/ е добре дошъл.
          Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
          Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
            Безаварийни,безаварийни ... колко да са безаварийни...първите 100 километра... и що...как що...шото съм тъпо копче и няма как да ми дойде на пипето,че малкия километраж мери в мили ,а не в километри.
            Дето се вика тъкмо му свикна на 7/100 разход нали...

Питай ве. Иначе честито и от мен. Много безаварийни и да знаеш ако до сега никой не те взема на сериозно с ферозката сега може повече да те търсят за помощ(предполага се, че можеби би издърпал един патрол от гората с това)...

Коментар

Неразбралия,така и не разбра къде беше я окъсал ама аз ще уточня:прохода Обзор-Слънчев бряг,малко след село Баня ,на 80 км. от Варна.
              Единственото вярно в първоначално подадените ми координати беше че е в прохода Обзор-Слънчев бряг

Коментар

Желаещи за разходка с барбекю утре 30.12.12 ?
                Неразбралия обеща да почерпи за новата джипка,обаче много държи барбекюто да е на Тодоровата чешма !

Коментар

Ако се намери влекач, да ме дърпа от асфалта, идвам
                  С моите АТ гуми ще изчакам късна пролет

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                    Ако се намери влекач, да ме дърпа от асфалта, идвам
                    С моите АТ гуми ще изчакам късна пролет
                    КОлега винаги ще се намери поне един който да те извлече, ако закъсаш.Няма нищо срамно в това - на всеки може да се случи.Най-трудно се свиква с това да гледаш колана на предния капак готов за следващото му опъване.

Коментар

И са ко?
                      Няма желаещи за разходка

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                        И са ко?
                        Няма желаещи за разходка
                        Трябва да ходим само 2-3 джипа.
                        Някои са в бокса,други заминаха надалекоооо,да посрещат новата година
                        Отлагаме разходката за догодина

Коментар

Не остана много! Желая на всички весело посрещане на новата 2013 г. и дано бъде по-добра от предходната.

Коментар

Честита Нова Година на всички колеги и много безаварини километри.Да сме живи и здрави.
                            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                            АСК Ален Мак

Коментар

За много години, бъдете живи и здрави!
                              Nissan Patrol Y60

Коментар

Сурва весела година,
                                до година до амина.
                                Здраве, щастие и рози,
                                виното във двойни дози,
                                бесен секс във всички пози,
                                пожелаваме на вас
                                от страна на Дядо Мраз!
                                100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X