От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
То че няма да се кара много е ясно, ще наблягаме на свинско, винско и пързалките
Маршрут - някъде наоколо. Да има място за барбекю и къде да седнем, карането ще си го направим интересно.
Аз съм с АТ, здрави въжета и две лопати в багажника
Да кажем в 10.30 на ОМВ под вятърната мелница.
					То че няма да се кара много е ясно, ще наблягаме на свинско, винско и пързалките

Маршрут - някъде наоколо. Да има място за барбекю и къде да седнем, карането ще си го направим интересно.
Аз съм с АТ, здрави въжета и две лопати в багажника

Да кажем в 10.30 на ОМВ под вятърната мелница.

/
/ 

.... отивам да си купувам Канон-че или Kамион-че за да мога да присъствам и ако може да не е на Тодорова чешма за да не ми подхвърлят после реплики и дуплики къде съм си бил пълнил гащите с кал
 .... отивам да си купувам Канон-че или Kамион-че за да мога да присъствам и ако може да не е на Тодорова чешма за да не ми подхвърлят после реплики и дуплики къде съм си бил пълнил гащите с кал 

,че тая година няма да се прибирам по шопско.... чааааааак догодина
 ,че тая година няма да се прибирам по шопско.... чааааааак догодина ... каза да ходя да си го купя сам и ако слушкам и папкам догодина щял да ми осребри паричките
... каза да ходя да си го купя сам и ако слушкам и папкам догодина щял да ми осребри паричките

Коментар