Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Хайде в неделя да се раздвижимаз съм готов, стига да има още някой съгласен, да не съм сам, веднага тръгвам
Дано да задържи този сняг поне до неделя, много е красиво на вънДано и по Коледа да е така - прилича му.
П.П. ако някой е желаещ за неделя -> Тодор - 0886757285Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Коментар
-
Някой има ли желание да ме повози?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Нищо му няма..... Гуми, водна помпа, антифриз.......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
За утре да чакаме ли някого? Ако някой иска да идва да се разберем за среща. Злой, аз ще се возя щото имам малко ядове с лоста за предавките така че нямам къде да те возя,ако някой друг е сам да пише. По назад в темата съм си дал телефона но тук е по удобно,пишете.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Аз уви оново съм пътник. Ако искате можем да довършим разходката от миналата седмици. Там къето ви обещах да ви разходя...Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Някой предложения къде да се чакаме утре в 10:00 ?- моето предложение е ОМВ Чайка
А маршрут ? - аз съм за нещо, което да не е супер хард ...Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Коментар
-
Сега се уговорихме за утре да мръднем до Провадия, сборен пункт 11ч лукойл Аспарухово. Трасето няма да е хард,но ще има заигравки. Никой няма да остатане в гората,не се тревожете.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Аз съм пеша в момента. дет се вика пътник. А до Провадия има доста път особено в това време.
Може да се разходите/дим в по-близък район и пак да се навъртят километри, без 50 км прибиране по асфалт до ВарнаКолкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар