От: Караме на фарове през цялата година!
А , то въпросът ми беше риторичен
Естествено , че аз ще ги пазя !
Ама аз със 30 годишния ми стаж като професионален шофьор пазя и келешите с книжка на 6 месеца , които не считат за необходимо да дадат мигач при завиване . Пазя и малоумниците , които са тръгнали да изпреварват колона и карат насреща ми със 120 . Пазя и далтонистите ( незнайно как взели книжка ) , които не могат да различат сив автомобил на сив асфалт , та искат забрана за сивата боя .
Пазя и тези , дето нямат чувство за дистанция , ако отсреща им не блестят фарове ( същевременно други колеги властите ги карат периодично да дават психотехнически преглед ).
Е нещо ми писна все аз да пазя . Ше взема да се кандидатирам за депутат .
Първоначално публикуван от митре
Преглед на мнение
Естествено , че аз ще ги пазя ! Ама аз със 30 годишния ми стаж като професионален шофьор пазя и келешите с книжка на 6 месеца , които не считат за необходимо да дадат мигач при завиване . Пазя и малоумниците , които са тръгнали да изпреварват колона и карат насреща ми със 120 . Пазя и далтонистите ( незнайно как взели книжка ) , които не могат да различат сив автомобил на сив асфалт , та искат забрана за сивата боя .
Пазя и тези , дето нямат чувство за дистанция , ако отсреща им не блестят фарове ( същевременно други колеги властите ги карат периодично да дават психотехнически преглед ).
Е нещо ми писна все аз да пазя . Ше взема да се кандидатирам за депутат .
Коментар