Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караме на фарове през цялата година!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Караме на фарове през цялата година!

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    .... ако догодина по същото време ( след 1 година каране на фарове) статистиката отчете нарастване броя на катастрофите в сравнение с предишната , тогава какво ли ще е обяснението на властите ( и на привържениците на целогодишното светене ) за "файдата" от тази поправка ?
    С тези думи на Владо темата се изчерпи и достигна логичния си край!
    Живи и здрави всички (противници и фенове на "светенето"), очите на четири..., на пътя стават големи бели!
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

А точно по този повод ме гложди един друг въпрос : ако догодина по същото време ( след 1 година каране на фарове) статистиката отчете нарастване броя на катастрофите в сравнение с предишната , тогава какво ли ще е обяснението на властите ( и на привържениците на целогодишното светене ) за "файдата" от тази поправка ?

И ще имат ли сили тогава гениалните ни законотворци да си признаят очевидно лобисткият и характер и респективно да върнат старото състояние на нещата ?
      Или дет` се вика - веднъж влезе ли ти ......
      Ще трябва да изчакаме до следващата година и ако не дай си боже статистиката отчете повече жертви.Отговора на властите ще е.
      -Еми и това не помага,ще мислим нещо друго но този закон ще си остане в сила.

А ние темата можем да е продължим с.

Гадаене и потъркване на кристалната топка кое ще е поредния копипеист от Европата.
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Очевидно е, че ще караме на фарове... И въпреки всички гръмки приказки на властта - внимавайте за дупки, че фаровете няма да помогнат! Ако ще и със 140 км/ч да сте - пак няма да прелетите над тях!

А за това не е виновен Бойко, разбира се! Аз съм виновен!
        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
        СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
          А за това не е виновен Бойко, разбира се! Аз съм виновен!
          Всъщност е точно така, щото тиквата не се самоизбира.
          Граждани няма в тая държава, само овце ...
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Хихи! А дали не се самоизбира? Защото аз СЪМ виновен, без да съм го избрал. А ти?
            ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
            СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
              Хихи! А дали не се самоизбира? Защото аз СЪМ виновен, без да съм го избрал. А ти?
              Ми понеже нищо не сме направили така щото да не си избират подобни тъпунгери ние сме виновни. Демек да, и аз съм виновен за боко.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За пореден път се уверявам, че в тая държава управия няма.Поредната глупост на управниците ни, или напротив поредния начин да се пълни хазната-основната дейност на това правителство.Що за глупост е това, да си мислиш че с карането на фарове през деня ще намалеят ПТП-та, някой ще каже- ама то на всякъде на запад е така, така е в целия Европейски съюз, защо и при нас да не е така.Някой задал ли си е въпроса защо се кара на фарове там?! Е поради същата причина-ПАРИ.
                Основната причина за катастрофите е дисциплината,подготовката и културата на водачите, която е под всякаква критика в България.
                Нима това е толкова важно, нима няма по-важни неща за решаване в тази държава-като например как да се повиши жизнения стандарт на населението.Данъци,данъци и пак данъци, защото в ш...ния ЕС било така, а доходите гледа ли някой!?
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Интересно мие управляващите какви данъци плащат?Или теса освободени от тази наша "привилегия"!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                    Интересно мие управляващите какви данъци плащат?
                    Доколкото знам,те са ''държавни служители'',и техните данъци и осигуровки ги плащаме ние.
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Сега па и господ, и политик и гербер ме направиха някой. Стига,че ще падна. През живота си съм гласувал веднъж като ни строиха в казармата - вече и не помня - 90 та ли 91 ли. За което може би имам вина, ама не съм видял за кой да гласувам де. Антиглобалист и ъндърграунд човек съм.
                      Просто се стремя (доколкото мога) да не преча на другите и да помагам. "Да"- карам на фарове, "да"- събирам си фасовете в джобовете, "да" карам с ограниченията. Може би е по-добре да си кажете направо ваш'то мнение - "тоя е някакъв балък страхлив". Аз пък си мися,че за да се оправим трябва да започнем от себе си, после семейството и т.н.. нагоре. Ами ако лошите неща идват все "отгоре" от политици и админстрация , явно добрите трябва да тръгнат от нас "отдолу" и накрая да ги качим нагоре. С това "те па ше ми кажат, Я съм най-веУик" нема да стигнем до никъде. И се потвърждава последните 20 години. Дайте па да пробваме да видим вината в себе си първо. Да я изправим и после да търсим обвиняеми. С това не казвам, че "ония" стават за нещо. Ама явно си го заслужаваме...
                      И сега седя пред прозореца и гледам как през населено място минават с над 100. Е ма явно аз съм ангелче (както ме нарекоха) а другите са сичкоможещи. Ама може па и дяволи да са....
                      Е и два дни останаха да спестите без фарове. Карайте на воля на изключен електромер тия два дни . Че после кат се почнат едни небивали разходи за четки на алтернатори и крушки и направо без хляб ще останем.
                      Защо не се огледате около себе си и не спрете с тези смешки. Повечето коли в града и извън се движат с по един човек а вие ми говорите за преразход от крушки и светлини...
                      Ама спирам, че както каза някой - няма смисъл от дълги постове. Никой не ги четял почти. Ами то явно и от книги нема смисъл,че мноо страници....
                      Дайте да си сипем по ракия, да погледаме силикона на чалгаджийките и след две три питиета да се метнем на колата (без да включваме фарове разбира се) и със 100 да минем отвсякъде, да теглим по една на полицайте дето що ли седят край пътя да ни пречат да си лудуваме и да си дигнем егото. А мое па и да постреляме по некоя камера. Защото за жалост за сега това е действителността.
                      Дано копи пейстнат още закони от Европа , защото аз лично съм изморен и уплашен от това което цари тук.
                      висете отпуснато

Коментар

Истината е много проста,спора ,,за'' и ,,против'' е безсмислен . Средностатистически всеки на година поне 2 пъти ще забрави да си включи светлините.Това прави по 100 лв на автомобил...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

А точно по този повод ме гложди един друг въпрос : ако догодина по същото време ( след 1 година каране на фарове) статистиката отчете нарастване броя на катастрофите в сравнение с предишната , тогава какво ли ще е обяснението на властите ( и на привържениците на целогодишното светене ) за "файдата" от тази поправка ?
                          И ще имат ли сили тогава гениалните ни законотворци да си признаят очевидно лобисткият и характер и респективно да върнат старото състояние на нещата ?
                          Или дет` се вика - веднъж влезе ли ти ......
                          Чакай някой да си признае нещо- просто пак ще прехвърлят вината,на предишните управляващи!
                          А да върнат старото положение /абе ние да не сме Австрия/ ,едва ли ,най-много да измислят някоя "рационализация" като едно време и пак ще лапкат до насита!

От статистиките до сега, с въвеждането на този закон , ще се постигне поне едно сигурно нещо: - по-голямото замърсяване на околната среда! Та следва да ни ограничът дните в годината ,кога да си караме автомобилите, а също и да наложат възрастово ограничение на колите,примерно по-стари коли от 5-години да не могат да се движат!
                          / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

То и аз имам един акт преди 20 години като наченаещ и на лице са ми всичките точки,но това нищо не значи понякога нагазвам лука ,невъзможно е да не го направиш при наште прекрасни пътища и" правилно" сложени знаци и маркировки!Пътувам често в командировки и колкото и да се опитвам да карам по правилата е не става съвсем,вместо да стигна до В.Търново за 3.30мин, ако карам с 40, 50, 60 на абсурдни места ми трябват около 5,6 часа!Въпроса е за поредното минаване изодзадзе на всички ни ,и аз на дълъг път карам на фарове ,но смятам ,че не трябва да е задължително,ДИВАЦИТЕ се размазват и на Дълги и убиват хора ,нищо няма да ги спре,нито тези дето не спират на зебра,а ти ако спреш тръгват да те надминават и те избива на саморазправа,па ти си карай на фарове колкото искаш,то и шрауса си заравя главата ,ама не се е скрил!Има много други неща да се свършат от тая държава дето събира парите,че опрехме до фарове ,най- напред да си изчистят мръсно раздадените книжки/те са много ОПАСНИ/ и да вдигнат изискванията за взимане!Едно време имаше 90 въпроса листовки,полигон и най-малко 30мин. изпит кормуване,няма нищо общо със сегашните!Темата не трябва да се политизира,във всяко стадо има мърша,много работа трябваше да се свърши отпреди 20 години ,а не за 4,5г. и сега разни паразити си пробутват празитните идейки/като комсомолски секретари има ги много/,както и с винетките!Хората навън плащат такси и винетки ,но знаят за какво,не можеш да усетиш по карането ,че имаш нещо амортизирано по автомобила,тука сега ще пропадаме в дупките светейки!
                            Последно редактирано от faster; 05-08-12, 18:21.
                            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                              Доколкото знам,те са ''държавни служители'',и техните данъци и осигуровки ги плащаме ние.
                              И заплатата не само данъците и осигуровките .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Истината е много проста,спора ,,за'' и ,,против'' е безсмислен . Средностатистически всеки на година поне 2 пъти ще забрави да си включи светлините.Това прави по 100 лв на автомобил...
                                ... и поне 3 пъти ще забрави да ги изключи. Това прави средно по 100 лева на автомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X