Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караме на фарове през цялата година!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Караме на фарове през цялата година!

Сега трябва да търся и данните, на които са се позовавали немските Зелени ли? Тяхното мнозинство в Бундестага прие че става дума за средно литър, и че това е неприемливо за обществото и икономиката им. По колко са смятали кпд-то не знам, нито колко лампи горят едновременно в голям камион, малък трамвай и среден автобус за да е така, и в момента не ме интересува. А че някакъв палячо въвежда за моя сметка данък крушки, ме интересува. Като за капак и лъже обществото, че това ще увеличи безопастността му. Което вече е наистина опасно.

Коментар

Абсолютно съм съгласен с доводите на Стефан, Обера и Заарин( забележете, че са на едно мнение). Това е правене на недомислени и ненужни закони, които опорочават законодателството, като цяло. Такива закони винаги наливат вода в мелницата на корупцията.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Охх,добре явно толкова години съм аз в грешка,моля за прошка цялото пътно войнство.Ще изпродам всичките си возила,ще си купя нещо от калибъра да Додж Рам и ще си перкам без фарове,даже и през нощта.Кво ми пука че не ме били виждали аз нали си гледам през нощното.Айде кажете как и при най-добро желание на полицията да направи на някой,който не спазва сегашния член от ЗДП за намалената видимост акт.Като веднага ще има обжалване с аргумента "ми беше си светло,тия само се заяждат с хората".Единственото решение засега е това.Стефан е много прав обаче за обучението,но ако се започне сега с него ефекта ще се усети чак след поне 10 години затова дотогава само тояга.

Коментар

За по-ранно виждане на тъмни, мръсни и сливащи се с настилката автомобили не говорим в град. Аз си пускам късите само ако преценя, че е нужно, а си карам постоянно на габарити. Толкоз. Именно щото като съм в задръстване няма никакъв смисъл да се свети. Ситуациите, в които може да заблудя и заслепя някой денем, с фарове хич не са много и ще ми е много интересно да се посочат примерни такива, като и реални за да си направим изводите.

Коментар

От цялата тема разбрах, че когато се пътува в Германия много трябва да се внимава . Там карат много ОПАСНО!- БЕЗ ФАРОВЕ! Който е свикнал на безопасна пътна обстановка да си стой в БГ!........ А като се замисля то в доста цивилизовани държави си е опасно.

Коментар

А според мен пък, който в града не забелязва колите с НЕпуснати фарове, трябва да внимава малко повече
              За извънградско не е лошо, тъй като там скоростите са по-големи, дистанциите също...

Коментар

Дали, кога и как да се предприемат мерки за допълнително обозначаване на транспортните средства е напълно законен въпрос. Но е друг, и е малка част от общата система за транспортна безопастност. Хвърлен в закона сам по себе си, и по такъв начин, е или откровена глупост, или откровено изнудване. Или, най-вероятно, и двете заедно.

Коментар

Има само едно решение! Не включвайте фаровете през деня! Ама всички!
                  Малко прилича на гражданско неподчинение, ама е решение...
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                    звучи добре,ама нашта "мила родина" си е орел,рак и щука отколе време,затова сме на тоя хал! няма никакво единство,за това ни мачкат така и си правят експерименти с "псевдо закончета". от 20 години все към по-"големите" гледаме за пример и какво.....защо ли сме най-бедната и най -корумпирана държавица ЕС?
                    нека се справят първо със "слабите сърца" на катаджиите,дето не се удържат да приемат дарения срещу индулгенции,безконтролните технически прегледи и пияндурите по пътиищата в Бг,тогава да ми се ежат със изкуственна загриженост за моята безопасност.....,абе мани не е за говорене,а и ние си губим времето тука да пишем и препираме,като махленски клюкарки
                    щом "трябва" ше караме и с фарове,аз даже и свещичка ше си пална до скоростния лост за здраве на тия наши законодатели
                    хайде със здраве!
                    TЛК 80-4.2ТД
                    ТЛК 73-2.4ТД
                    ...................

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Просто няма да стане.
                      виш к'фо нешто е.......

Коментар

Незнам, аз си карам на габарити през деня в градовете, привечер пускам и фарове, извънградското го карам на фарове, спирам ги ако преценя, че ще пречат на другите или са безполезни в дадената ситуация. Нещо не разбирам що тая наредба се променя толкоз често, предполагам спомага за натрупването на мангизи за определени хора. Така де, до сега не са ме спирали за фарове, но ако го направят ще е интересен и продължителен разговор, щото не виждам как ще ми докажат, че трябва изобщо да знам за това! Ако не следя новините от къде се предполага да знам? Е това ми е чудно, няма как да знам за тая простотия ако не гледам телевизия, не ползвам радио или вестници, как се предполага, че изобщо съм информиран за това???

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Незнам, аз си карам на габарити през деня в градовете, привечер пускам и фарове, извънградското го карам на фарове, спирам ги ако преценя, че ще пречат на другите или са безполезни в дадената ситуация. Нещо не разбирам що тая наредба се променя толкоз често, предполагам спомага за натрупването на мангизи за определени хора. Така де, до сега не са ме спирали за фарове, но ако го направят ще е интересен и продължителен разговор, щото не виждам как ще ми докажат, че трябва изобщо да знам за това! Ако не следя новините от къде се предполага да знам? Е това ми е чудно, няма как да знам за тая простотия ако не гледам телевизия, не ползвам радио или вестници, как се предполага, че изобщо съм информиран за това???
                          Непознаването на закона не те освобождава от отговорност, това е основен принцип, колкото и да е новоприет и идиотски един закон. А дългото говорене с полицаите е добра идея, може и да ти се размине

Коментар

Аз много обичам да си лафим и те са хора. Знам, че не ме освобождава от отговорност, но те не са ли длъжни да го направят обществено достояние? По всеки възможен начин? А не само за определени групи... Чудя се де...

Коментар

Поредната хранилка! Пак ще накацат зад всеки завой или кръстовище, изгладнели. Май това е подхода сега, вместо да им вдигат заплатите им създават условия за самоиздръжка!
                              Относно разхода съвременните ДВГ имат специфичен разход на гориво около 250 г/КВ. Сметките всеки може да си ги направи.
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

Какво ще рече съвременнен двигател? Щото тези от 2000-та и тези от 2008 се различават като разход, какво остава за тези преди 2000-та и дори преди 1990, които сякаш са повече от най-новите, та не мисля, да са с еднакви разходи...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X