Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
    Те го тук отворения Първо не зачете предимство и засече колегата пред мен - вижда се как удря спирачки. След това реши да тръгне докато го заобикалям... А след това нещо ми говореше... Ама не знам какво - не го чух
    Сутрин на някои хора психическото им състояние не им позволява да шофират нормално както се вижда
    eeee, не видя ли че е на "аварийки" - това осигурява абсолютно предимство и имунитет, не го ли знаеше

Коментар

Не бе - аварийките не ме притесняваха... Просто тръгна в момента, в който го заобикалях... И това не ме притесни много - нали все пак е на аварийки
      Ама що за тъп идиот трябва да си за да спираш и да се опитваш да спориш, при условие, че сам си направил глупост?
      И то да спориш с моя клаксон, дето в отговор на ръкомахането ти свири на метър от ухото, акомпаниран от 2-3 клаксона от опашката зад мен
      А на джипа клаксона е много ЯК - то се вижда как се стресна п..дала когато чукнах леко клаксона докато тръгваше (мястото там наистина е малко, и първият звуков сигнал бе с намерението да предотвратя ПТП )
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        eeee, не видя ли че е на "аварийки" - това осигурява абсолютно предимство и имунитет, не го ли знаеше
        Също дава предимство при тръгване без подаване на мигач.

П.П. Пак трябва да си купя регистратор - 3-ти поред.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Тия дни в Перник,
          гърбица май изненада състезателя, не знам дали е имало жертви:
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
            Тия дни в Перник,
            гърбица май изненада състезателя, не знам дали е имало жертви:
            Има загинал. Причинител на катастрофата определено е влезлият в насрещното. Скоростта на състезателя ,обаче, допринася най-много за тежестта на произшествието.

Коментар

Имам усещане, че пролетно време най-много пощуряват водачите, потвърдено ли от статистика?
              След края на клипчето има друг клип от вчера, на сакатлък в Казанлък
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                Имам усещане, че пролетно време най-много пощуряват водачите, потвърдено ли от статистика?...
                Потвърдено от статистиката е, че юли и август даваме най-много жертви по пътищата.

Коментар

Няколко клипа и от мен:

Бакшиша не му се чака в средната или дясната лента и опитва да се престрои когато вече линията е непрекъсната. Понеже не го пуснах, реши да мине на червено и от лявата лента да направи десен:

Още един оптимизатор - от дясна лента ми сече пътя в кръговото и мина в лявата:

А този наглец (втория пасат, който се появява от дясната лента) нещо не му се чакаше. Криволичеше по този начин чак до алея Яворов, като повечето време на практика беше окупирал и двете ленти...

Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                  Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първият (с червена "Астра") естествено е натиснал "копчето, което му дава право да спира и паркира където си иска" и даже си стоЙ в колата, но вторият (със сребристото корейско "СУВ") просто си е ПАРКИРАЛ там, излязъл от колата и сигурно някъде надвечер кротко ще си дойде да си я подкара:

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Първият (с червена "Астра") естествено е натиснал "копчето, което му дава право да спира и паркира където си иска" и даже си стоЙ в колата, но вторият (със сребристото корейско "СУВ") просто си е ПАРКИРАЛ там, излязъл от колата и сигурно някъде надвечер кротко ще си дойде да си я подкара:

Ми то там е "Зелена зона". Нормално е да се паркира.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                        Ми то там е "Зелена зона". Нормално е да се паркира.
                        не е зелена зона, но сигурно това е инвалида, паркирал на обозначеното инвалидно място /за джипа говоря/........иначе има приложение "гражданите" за смартфон - качваш снимката и пращаш до КАТ - за неправилно паркиране глобявали по снимка.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          не е зелена зона, но сигурно това е инвалида, паркирал на обозначеното инвалидно място /за джипа говоря/........иначе има приложение "гражданите" за смартфон - качваш снимката и пращаш до КАТ - за неправилно паркиране глобявали по снимка.
                          Няма смисъл от пояснения ,коментатора всичко е видял но харесва така тънко и винаги учтиво да се заяде.
                          Когато пусне негов клип управляващ МПС ще почерпя.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                            Няма смисъл от пояснения ,коментатора всичко е видял но харесва така тънко и винаги учтиво да се заяде.
                            Когато пусне негов клип управляващ МПС ще почерпя.
                            Кой се заяжда, бе? Слагай цаките и почвай да гледаш!

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                              Кой се заяжда, бе? Слагай цаките и почвай да гледаш!
                              На "бе" може да говориш на майка си.Винаги си бил дразнещо учтив защо така днес?

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                                На "бе" може да говориш на майка си.Винаги си бил дразнещо учтив защо така днес?
                                Доста ниЗко ниво си.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X