Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    ... и аз, аз и само аз (т.е. синът ми де, щото той караше) съм виновен, че му се подмотвам наблизо и се осмелявам да минавам покрай него...
    Че кои сме ние да оспорваме суверенното ти право да вземеш челно някой моторист? Аз по това кривото четирилентово шосе над Кавала никога не изпреварвам, гърците там секат завоите както им е кеф, а чужденците блеят надолу към града и криволичат
    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
      Тате така ни е научил... с ролбарите по светофарите.
      Еее, стига де, може пък да е свестно момчето, и да не прилича на татко си !
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
        Че кои сме ние да оспорваме суверенното ти право да вземеш челно някой моторист? Аз по това кривото четирилентово шосе над Кавала никога не изпреварвам, гърците там секат завоите както им е кеф, а чужденците блеят надолу към града и криволичат
        Да-а-а-а, що катастрофи съм виждАл тамА... И ако има българско МПС, астиномиЙците направо изскачат от колата с големата отвертка в ръка като пристигнат на оглед Затова си мисля, че шофьорът на хафтобуса просто скучаеше и искаше да си разнообрази месимерито с първа жертва - Вульгарос за годината
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Може преподобна Стойна да ти е ударила едно рамо, гледам скоро си ходил тъдява
          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Да-а-а-а, що катастрофи съм виждАл тамА... И ако има българско МПС, астиномиЙците направо изскачат от колата с големата отвертка в ръка като пристигнат на оглед Затова си мисля, че шофьорът на хафтобуса просто скучаеше и искаше да си разнообрази месимерито с първа жертва - Вульгарос за годината

Язе пък се чудя, що все така другите са Виновни?
            Ако е имало дупка на пътя, дето не я виждате? За какво го даде тоз мигач - замислихте ли се?
            Или пък костенурка или куче? Може и каквото и да е.

Коментар

Шофьорът на автобуса просто тръгна да заобикаля неравност по пътя. После по стара автобусо-камионска традиция включи мигач, а после и погледна в огледалото, видя нещо след което тръгна да се прибира. Не мисля че е някой на който Гагич е секвестирал житцето, даже най-вероятно с изненада установи че го изпреварва още някой. Маляките не знам ама тукашните юнион-ивкони-биомет-етап-адрес и товарните им събратя точно така се движат.
              Последно редактирано от Ясен; 03-01-17, 16:25.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Или пък костенурка или куче? Може и каквото и да е.
                Костенурка на минус 4 градуса по Целзий ? То не, че на 29-ти декемврИу не срещнах бодро пресичаща "Фритьоф Нансен" на подскоци жаба ма май беше плюсова температурата...
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Пак изгледах клипа, и освен настъпването на лентата, нищо страшно не видях.
                  Видимост на правата имаше достатъчно, и освен моториста, който си беше в неговата дясна лента, нямаше никой в насрещното.
                  ХЕМИто си върви, та с малко повечко газ щеше още по-бързо да се излезе от ситуацията.

Тоя рейсаджия беше в пъти по-безопасен от софийските маршруткаджии.

Коментар

Костенурка на минус 4 градуса по Целзий ? То не, че на 29-ти декемврИу не срещнах бодро пресичаща "Фритьоф Нансен" на подскоци жаба ма май беше плюсова температурата...
                    И кво, размаза ли я ?

Коментар

Какво изпреварване, бре, другарю Джими? Имаш ли две ленти за движение в едната посока? Можеш ли да си караш дори успоредно на автобуса без да си в никакво нарушение (както прави колата пред нас известно време)?
                      Тъй, по ред на номерата:

- Първо, това че има две ленти в посока, не значи, че можеш са седиш в лявата. За това си има един знак, ако не ме лъже паметта, а не го виждам на клипа. Или поне съм го пропуснал.
                      -Това какво прави предния, няма абсолютно никакво значение. Пък и да не говорим, че си изпревари адекватно, а не го дошубя като младшия.
                      - Автобуса, при условие, че е видял задния водач намалява, е предприел престрояване поради някаква причина, която не е длъжен да обяснява.
                      - И после следва наглото изпреварване в насрещното. Но това вече го потретвам.
                      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                      Drag Grand Canyon Daily
                      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                      LZ1JYM

Коментар

Къде го това препяДствие ? Вижда се много добре, не случайно съм дал целия клип, че такова няма? Първата кола изпреварва бааавно, сума ти време се движи успоредно на хаФтобуса. Ако настъпиш газта на ХемВиито, моментално се тресваш в нея. Па нали и ограничения некви спазваме?
                        Хубуу де, кво са бииш?
                        Според мен в този момент трябваше:
                        а) да бъдеш в лявата лента до автобуса, а не зад него - тогава автобусът или щеше да те избута, или щеше да набие спирачки.
                        б) след като си зад него, да го изчакаш да си обиколи (костенурката) и да се прибере и тогава да започнеш да изпреварваш.
                        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                          - И после следва наглото изпреварване в насрещното. Но това вече го потретвам.
                          Да де, ний сме с ........, как така автобус няма да ни дава път?

Коментар

Дааааа, клипът пожъна очакваните ругателства, но за голямо мое разочарование - не от водачите на автобуси във форумЪт. Нищо, още може.

Коментар

Е, ти си го поиска, сега се прайш на ощипан.
                              Ъ? Аз очаквах тука да ми наскачат, как автобусът е винаги прав, ама винаги и в конкретния случай така е трябвало и е немало друг начин да не направи така, защото еди-какво си... и аз, аз и само аз (т.е. синът ми де, щото той караше) съм виновен, че му се подмотвам наблизо и се осмелявам да минавам покрай него... Никаква автобусаджийска солидарност, ееееей...
                              Преди това немаше такива- онакива.
                              Да ти река и аз кво мисля, ма после да не кажеш "Ей го и тоя, ко са праска?!"
                              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                                Да ти река и аз кво мисля, ма после да не кажеш "Ей го и тоя, ко са праска?!"
                                E, айде де, нали знаЙш колко много ценя твоЙте мнения?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X