От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

И аз.
Това е рутинна ситуация, която може да ти се случи поне по 10 пъти на ден ако караш активно в София, и не виждам защо някой друг трябва да ти е виновен за това, че не си се огледал на всякъде, което е основно задължение (и отговорност) на всеки който управлява не само МПС, а и ППС.

Първоначално публикуван от Тропчо

Преглед на мнение

Това е рутинна ситуация, която може да ти се случи поне по 10 пъти на ден ако караш активно в София, и не виждам защо някой друг трябва да ти е виновен за това, че не си се огледал на всякъде, което е основно задължение (и отговорност) на всеки който управлява не само МПС, а и ППС.

на една мадама, живуща на ул. Христо Белчев и съответно трябваше да изчезна рано, за да не ми вдигнат бмв-то (този път не бях с УАЗа на Ясен
 на една мадама, живуща на ул. Христо Белчев и съответно трябваше да изчезна рано, за да не ми вдигнат бмв-то (този път не бях с УАЗа на Ясен ). Реших, че нямам бърза работа и мога да направя измервания на въпросното кръстовище, ако се пресича през пешеходната пътека, за да установим дали ходенето ще бъде 400-500 метра, каквито предположения се изказаха вчера. Инсталирах "Pedometer"
). Реших, че нямам бърза работа и мога да направя измервания на въпросното кръстовище, ако се пресича през пешеходната пътека, за да установим дали ходенето ще бъде 400-500 метра, каквито предположения се изказаха вчера. Инсталирах "Pedometer"

Коментар