От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители
Абсолютишен. По същата схема е и чл. 20 примерно, и още много такива... На мен едни стриктни "пътни" полицаЙ се опитаха да ми напраскат акт по чл. 119 преди известно време за това, че не съм пропуснал пешеходец, в... 02:45, на бул. Първа българска армия. Обясних, че и да е имало някога пешеходец там, то, вероятно, е било доста по-рано и в момента е или отляво (гробищата) или вече е някъде около Пазарджик. Разчувстваха се и ми върнаха документите.
После видях, че съм дал тези за колата на майка ми (същия ден влачих Шевролета за смяна на масло)... Това е нивото!
Движението е здраве. Шумът е живот. Memento mori.
Бембевето го пАлА когато ми е кеф, понякога и за 50 метра. Понякога даже и гумите му пАлА (докато са си на него). Когато ми е кеф ходя и километри пеша - дори мога да ти покажа скъсани обувки от 'одене, не от ритници по съединителА на бембевето.
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение

Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
Бембевето го пАлА когато ми е кеф, понякога и за 50 метра. Понякога даже и гумите му пАлА (докато са си на него). Когато ми е кеф ходя и километри пеша - дори мога да ти покажа скъсани обувки от 'одене, не от ритници по съединителА на бембевето.

Коментар