Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фенер с Cree XM-L T6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Фенер с Cree XM-L T6

Не, не правя. Аз карам лодки а не се занимавам с жичкаджийство. Ако кажеш в каква позиция да сложа волтметъра за да върши работа, цена няма да имаш. Ако се напънеш да си преглътнеш сарказма, също...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Спарки,когато съм споменал 1000 лумена, съм ги споменал, щот съм бил сигурен ! Не напразно,съм споменал именно 1000 ......

Мерил съм го преди 3 години !

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        Не, не правя. Аз карам лодки а не се занимавам с жичкаджийство. Ако кажеш в каква позиция да сложа волтметъра за да върши работа, цена няма да имаш. Ако се напънеш да си преглътнеш сарказма, също...
        Извинявай!

Това ли показва на максималния режим ?

Коментар

Ооопс- на предната снимка не бил в турбо режим. Така става като те напече слънцето...
          Това е единствената настройка на която светва фенера. Ама не иска да светне постоянно ами мига много бързо. Все едно ток не му стига.
          Прикачени файлове

Коментар

Спри с опитите. С този фенер 100% ще прецакаш този уред (малък му е обхвата), ако вече не си свършил тази работа. А и при него драйвърите се управляват по друг начин, така, че няма да е коректно измерването. Фенерът с и без мерене си е точно той.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Егати "уреда"! Един фенер като не може да премери!
              Тия дни ще си имам друг "уред". Дано го уцеля.

Коментар

Ооопс- на предната снимка не бил в турбо режим. Така става като те напече слънцето...
                Това е единствената настройка на която светва фенера. Ама не иска да светне постоянно ами мига много бързо. Все едно ток не му стига.
                С това "чудо",ако се пробваш на фенер кат моя,може да се наложи да си търсиш ново.Ново мултицетче де .Кой знае пък,може и да има предпазител .
                Иначе,Спарки е по сметките и сигурно ей сега ще ти сметне лумените.

Veskov, ме е изпреварил

Коментар

Бе ти уред си имай, ма тоз фенер не го инквизирайте. Достатъчно е мъчен преди да се пръкне.
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Егати "уреда"! Един фенер като не може да премери!
                    Тия дни ще си имам друг "уред". Дано го уцеля.
                    Ако искаш уред, търси си такъв, дето има обхват 10-20А и дето не е с обхвати. Това е джобно и предполагам евтино. И при уредчетата е горе-долу като при фенерите - 2-3 доказани марки, и всичко останало - както го уцелиш.

А фенера мига, защото уреда в тоя обхват е с много голямо съпротивление. Заради което напрежението, достигащо до драйвера, пада, той отчита че батерията е изтощена и изключва за да не я повреди. Като изключи, напрежението се вдига, драйвера пак отпецва, ама за малко, защото напрежението пак пада, и т.н.

Иначе, със сигурност има предпазител (и най-калпавите от по 5лв имат).

ПП: Какво има в читав драйвър:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3264.jpg
Прегледи:1
Размер:200.3 КБ
ID:5586751
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23m5ylj.jpg
Прегледи:1
Размер:98.8 КБ
ID:5586753

Не знам от какви фенери са тия и дали самите фенери са нещо особено, но такъв драйвер може да накара фенера да свети константно от прясно заредена чисто нова батерия до почти на нула и на няколко години батерия. Както споменах - разликата е само в тов аколко време ще свети.
                    Последно редактирано от sparkybg; 09-05-14, 23:07.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако прецакам фенера с опити и мерене- голяма работа, не държи ли на бой, и без това заминава зад борда. Пък и сега на тая гемийка си имаме няколко подобни такива /няма да ви кажа колко да не се смеете/.
                      Спарки, уреда съм го избирал по юнашки критерии- да е малък, да е лек, да е в кутия за да не му се натискат копчетата... Всичкото това защото ми стои в аварийната раница с още 256 джиджавки. А раницата трябва да държи на хвърляне от втория етаж /жената не винаги ме цели като хората/.
                      Абе, аз и шампоан купувам базирано на тапата а не на мириса... На някой да му е трескал шампоан в раницата?
                      До днес уреда си работеше, ползвам го да си премеря волтажа на акумулаторите. Майка му и уред, предаде ме!
                      Утре- в други ден си взимам гъзарско мерило да си пробвам фенера.

Спарки, да не отварям тема, я кажи правилните марки за тия "уреди".
                      Последно редактирано от NIKSD; 09-05-14, 23:57.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        но такъв драйвер може да накара фенера да свети константно от прясно заредена чисто нова батерия до почти на нула и на няколко години батерия. Както споменах - разликата е само в тов аколко време ще свети.
                        Няколко пъти споменаваш, за използване на батерия почти до нула ???
                        Да си чувал случайно, че сносните батерии(включително и моите 3 годишни китайски ментета ), имат защити с разни функции ? Та в тоя дух,
                        за защита от преразреждане да си чувал ?

Коментар

А ти да си чувал за "constant current LED driver"?

Защитите в общия случай следят напрежение, евентуално и температура. Като падне под нивото - изгасва. Може за малко, а може и за постоянно, докато не я заредиш. Някои драйвъри (всъщност повечето дето не са просто бързи щракалки) също имат защита по входно напрежение, ако фенера е правен за точно определен вид батерии.

Използване на беатерия до нула, значи използването и докато фенера престане да свети. Дали ще сработи защитата на литиева батерия или просто ще си изстискал всичко от обикновена алкална, все тая - изкарал си от батерията всичко, което може да даде.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ма нали ви пусках какво дават като лумени дадени марки и модели фенери с дадени батерии на еди колко си време на метър от фенера,за колко време какъв % губят от светлината па на колко дистанция мятат дадена светлина.........и да не товаря темата няма да пускам пак тоя опит или тест правен от хора със знание и уреди които позволяват точно мерене?Аз само им чета тестовете и избирам.

Брат споко,кое да гръмне от тия на снимката го имам в резерва,че от фенерите имам и 2,мачкай ги.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Абе ръчкам аз ама си правят та.ак с "уреда" ми. Ама сега какъв уред съм си намерил...! /ако знаех и всичките му копчета за какво са... Ама на, хората учили, ние само повороти въртяхме в залива... Сега неук си стоя!/

Коментар

Спарки, да не отварям тема, я кажи правилните марки за тия "уреди".
                                FLUKE но за мен бяха много скъпи, когато исках да си купя и вече 20 години ползвам един и същ волткрафт.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X