От: Препоръчайте ми зарядно за акумулатори.
Незнам,нямат дисплей както предишните,за режима и това при мен е така,но не ми пречи,задължително зимата поне веднъж седмично го поглеждам и ако е изключено го включвам.Утре ще купя още едно за джипа и ще пиша дали е така !
Незнам,нямат дисплей както предишните,за режима и това при мен е така,но не ми пречи,задължително зимата поне веднъж седмично го поглеждам и ако е изключено го включвам.Утре ще купя още едно за джипа и ще пиша дали е така !
. Та резултата е , че като го включих автоматично си светна червения бутон че е в готовност. От бутона MODE така и не можах да сменя функциите ( предполагам че зарядното само си определя) но пък като го натиснах започна да мига индикатора за зареждане на акумулатора. След 10 мин свалих предпазителя , като индикатора , че се зарежда акумулатора продължи да мига още 3-4 секунди и изгасна. Когато вдигнах предпазителя зарядното светна но не започна да зарежда а чакаше да избера програма. Пробвах обаче да сваля предпазителя и да го вдигна пак след 2 секунди преди да е спрял да мига индикатора за зареждане на акумулатора. В този случай зарядното продължи да зарежда. Значи от премигвания на тока за не се бърка но спиране за повече от 3-4 секунди го превключва на режим изчакване на избор.
Коментар