Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препър като синоним на луд а...

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
    Чета отдавна тази тема...и се чудя, дали някои не са наистина за вързване...Какви пушки, какви гранати...животът е толкова хубав.
    Прав си да се чудиш
    Това е болест, краста... и е до гроб. Е, с различна интензивност във времето.
    Боса сега го е хванала.
    Това за което благородно му завиждам е, че може да си "начеше крастата".
    Вярно мъка е, само по едно на месец, ма времето е пред него.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
      Прав си да се чудиш
      Това е болест, краста... и е до гроб. Е, с различна интензивност във времето.
      Боса сега го е хванала.
      Това за което благородно му завиждам е, че може да си "начеше крастата".
      Вярно мъка е, само по едно на месец, ма времето е пред него.
      ЧААААКАЙ МАЛКО,какво значи Сега го е хванала?Ако говорим за огнестрелни ДА,напоследьк ме хапе петела,преди това по едни обясними причини / за мен,вьв форум не смятам да ги разисквам / се бях ограничил до по-скромни неща.
      И ако става вьпрос дали може и трябва и колко……….да си готов за някои прости проблеми ммммммм ми да,за мен поне не е нищо ново и не е от вчера.Питай ме защо имам 3 еднакви коли,кога за последно сьм имал 2 и за колко време примерно.Последните ььььь а де,20 години да речем не се сещам да е имало момент в който едното да направи клик и да не мога да се кача на друго.

Какво катаклизми,какво врьзване,какьв страх и какво болестно сьстояние???Вьже за дьрпане имате ли по колите?АЗ имам.Вие там можете ли да се теглите законно?ДА.Аз мога ли тук???НЕ.Познай какво е следващото изречение

Да ви питам тогава - купувате си пушка,купувате си 250 патрона и имате един пьлнител на който аки му стьпя на тиквата и я стане за нещо я не.Какво правите после?От страх ли или от проста логика???

Кой си порьча още 3 резервни пьлнителя го врьзваме и 100 такова на голо

Па каква чанта сьм си взел за дьрпане на пушката мммммьлиииии,сега се оглеждам за ГилиНе ме е хванало,ТРЕСЕ МЕ.
      Последно редактирано от BENZBOSS; 05-11-13, 22:00.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Чета отдавна тази тема...и се чудя, дали някои не са наистина за вързване...Какви пушки, какви гранати...животът е толкова хубав. Защо не създавате положителни емоции ...
        Защо, защо ?!?

И ти по цял ден така да работиш и ти ще се чудиш с каква глупост да се захванеш

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          ЧААААКАЙ МАЛКО,какво значи Сега го е хванала?Ако говорим за огнестрелни ДА,напоследьк ме хапе петела,преди това по едни обясними причини / за мен,вьв форум не смятам да ги разисквам / се бях ограничил до по-скромни неща.
          И ако става вьпрос дали може и трябва и колко……….да си готов за някои прости проблеми ммммммм ми да,за мен поне не е нищо ново и не е от вчера.Питай ме защо имам 3 еднакви коли,кога за последно сьм имал 2 и за колко време примерно.Последните ььььь а де,20 години да речем не се сещам да е имало момент в който едното да направи клик и да не мога да се кача на друго.

Какво катаклизми,какво врьзване,какьв страх и какво болестно сьстояние???Вьже за дьрпане имате ли по колите?АЗ имам.Вие там можете ли да се теглите законно?ДА.Аз мога ли тук???НЕ.Познай какво е следващото изречение

Да ви питам тогава - купувате си пушка,купувате си 250 патрона и имате един пьлнител на който аки му стьпя на тиквата и я стане за нещо я не.Какво правите после?От страх ли или от проста логика???

Кой си порьча още 3 резервни пьлнителя го врьзваме и 100 такова на голо

Па каква чанта сьм си взел за дьрпане на пушката мммммьлиииии,сега се оглеждам за ГилиНе ме е хванало,ТРЕСЕ МЕ.
          Ама нали темата не е оръжейна...какви 250 патрона, какви 3 пълнителя...ами за чий ми е 3-ти?...закона няма да ми позволи да го напълня...За друго иде реч- светът е такъв, кавъвто го изграждаме в съзнанието си, автогенен тренинг.

Коментар

И май някои от вас бьркат катаклизми,катастрофи,фантазии ………..с това да си готов или леко подготвен / препьр от там идва / за прости неща.Пример за нещо просто - светка индикация за износени накладки на единия,излизам да сменям,а жената все едно не ме знае та ме пита А накладки имаш ли.Е мчи как,не ги знам в коя кола стоят ма имам поне 3 чифта,едни дадох на брата,едни смених вчера след малко ровене из багажниците и едни останаха резерва.

Живота наистина е прекрасен,не ми се налага да ходя до магазина,да се лутам в тьрсене и да се задоволя с ментеливе защото сьм нямал време или план като си купя кола да купя и каквото може да поиска колата,простите неща.

И това ли е лудост?Лудост е да си монтирам сейфове из колите,такива дето са легални тук и след петата секунда си с ютията в рька.Лудост е с една рька да караш,а с другата да стискаш сейфа.И да,това е лудост за мен,за някои луди е ежедневие.

Чичо,едни момчета ме бьзикаха за Какалашки пьлен автомат вчера в магазина.Ако мислите,че аз сьм луд…………..
            Последно редактирано от BENZBOSS; 05-11-13, 22:16.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Ама нали темата не е оръжейна...какви 250 патрона, какви 3 пълнителя...ами за чий ми е 3-ти?...закона няма да ми позволи да го напълня...За друго иде реч- светът е такъв, кавъвто го изграждаме в съзнанието си, автогенен тренинг.
              За чий ти е законът като се сговнят нещата?

Коментар

Ми не е ми,каква орьжейна тема,за препьрство говорим или за подготовка или за план,а вече какво ще стане ба ли га.Света е прекрасен,живота е прекрасен и всеки ден ни е бонус,кефи му се както му се кефя аз,а дали кефа идва при стрелба,бране на печурки или зяпане на залеза е все тая,номера да ти е кеф.На мен може да ми е кеф да си дьрпам пушката с черга на главата лазейки из пустинята.На теб може да ти е кеф като видиш кална локва да се бухнеш в нея с колата.КОЙ по-луд?

Като се сговняса обаче познай кой кеф ще е по-полезен,ония с филателията,кинкалерията и икебаната или твоя мерак с калните локви и на Чичо пушките и уменията му.

Е за това говорим,а не кой кьде се барикадирал и му треперят мартинките щото утре света свьршвал.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                  За чий ти е законът като се сговнят нещата?
                  А ти какво предлагаш?

Коментар

Чета отдавна тази тема...и се чудя, дали някои не са наистина за вързване...Какви пушки, какви гранати...животът е толкова хубав. Защо не създавате положителни емоции на "втория си етаж" и мисленето ви да бъде свързано с произвеждане на ендорфини и други такива? НЯМА да дойде апокалипсис, такъв не съществува, той е просто философска категория, насаждана ежедневно от властимащите, в световен мащаб, които чрез икономически, биологически и други методи, обременяват психиката на cheap labor-a, и се стремят да го държат под напрежение, за да може да плаща данъци, ипотеки и др. такива, измислени от една порочна икономическа система, чието развитие не се знае къде ще доведе...

пп: обичам няколко калибъра...и пресовките също...както и всички сфери на познанието
                    Не мога да се сдържа да не поздравя и chirichi пак с един цитат от Вонегът:

Някои от влудяващите игри, които се играят днес, са любов и омраза, либерализъм и консерватизъм, автомобилите и кредитните карти, голфът и женският баскетбол.
                    Вино не пия, но си сипвам малка ракия и пия за оптимизма и положителните емоции.

Коментар

А ти какво предлагаш?
                      Ми, при разпад на системата не смятам да зачитам тукашната съдебна практика при случаи на непосредствена отбрана.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                        Защо, защо ?!?

И ти по цял ден така да работиш и ти ще се чудиш с каква глупост да се захванеш

ВЕНЦОООООО де си ва майка,айде идвай или ще дойда аз,да почерпиш един вид,да си почина,че виж как сьм настрьхнал на тая снимка,а сльнцето пИче ли пИче.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Хахх! Гледам по улиците много бианаболни бодибилдингари се пъчат разперили ръце. Тия ще да очакват нещо по-скоро. Ако проима и други , очакващи нещо още по-скоро -мисля си , че ще са се напраскали с Виагра! Всички в БГ сме препъри- и компотите , и туршиите , и цевите си ги имаме винаги от....Абе , винаги. Но не си мъчиме мисълта с Холивудски дивотии.Не е луд МаДДог , просто си има по-голям избор.Другото са дивотии
                          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            ВЕНЦОООООО де си ва майка,айде идвай или ще дойда аз,да почерпиш един вид,да си почина,че виж как сьм настрьхнал на тая снимка,а сльнцето пИче ли пИче.
                            Да бе.. в Сан Диего, Западен Бейрут.
                            Ти ми ела. Резервен, само черен дроб ще ти трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                              Не е луд МаДДог , просто си има по-голям избор.Другото са дивотии
                              Тук шспорим,не си прав.

Избор има Кучето,и бачкането му едно такова интереснома като кацне зеленото човече с трите пишки пьрво ще клеца такива като него,че са опасни за здравето,той за това се е окопал и заредил
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Момент- от къде тръгнахме, къде отидохме.
                                Не виждам нищо ненормално във факта да притежавам палатка, комплект спални чували и някой нещица за лагеруване на открито. Не виждам нищо ненормално , след като цял живот съм харчил свои и чужди пари за определени умения свързани със стрелба и подобни да ги поддържам на ниво. Също така не виждам нищо ненормално да поддържам достатъчно заредена аптечка, или пък да имам няколко различни "багажни системи". Не е ненормално и да придобивам оръжие и боеприпаси по законен начин и да поддържам разрешеният ми от закона максимум патрони в касата. Сигурно като лека девиация може да мине склонността ми да имам няколко кашончета MRE в единия ъгъл на стаята с екипировки- ама пък кво толко. А навика ми да държа по- голямата част от спестяванията си във валута и ценни метали пък намирам за повече от логичен. Да, като всеки средно интелигентен човек съзнавам, че постигнатото в момента ниво на цивилизация е доста крехко и уви лесно разрушимо. Също така считам, че е добре човек да има план ако нещо "неприятно" стане в глобален или локален мащаб.Тоест някак си съм се отказал от идеята че съм просто нещо което плюска за да се размножава и квото му поднесе живота- това.
                                Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                                No man left's behind !!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X