Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ха познайте магнитуда!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ха познайте магнитуда!

То да сравняваш сгради от 1934 и от 1734 или примерно от 1034, а що не и от 34-та само... не си е работа. Перник не е като да се е разминал тънко като София. А ако беше 6.1 и тук, щетите сега в Перник, щяха да са в София, а Пернишките можеше и да задминат Италия.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
      Защото са на малка дълбочина трусовете в Италия.
      На същата дълбочина като тукашните са.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Магнитудът е едно, а интензивността на повърхността е друго. Едно и също 5.8 надълбоко и встрани от населени места няма да направи нищо, а примерно на 300 метра под града няма да остави камък върху камък.
      На 300м не може да се случи с такъв магнитуд - няма какво да удържа толкова много натрупана енергия. А като е надълбоко пък засяга по-голям район. Вранча като друсне се усеща в половин Европа.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има си плутоний за тази цел. Все едно де, разликата между магнитуд и интензитет няма скоро да се влее в главите на народонаселението. Виновен е Рихтер, разбира се.

Коментар

От всичкото писане тук и от всичкото прочетено в интернет мисля ,че грам няма за какво да се тревожим.
          Блоковете няма да паднат , най-много някоя постройка която си е за бутане .
          Мисля ,че Спарки и Стас трябва мноу бири да ги черпиме за цялата информация !
          Лудак

Коментар

Днес някякъв селяк към 9.00 с един мегафон евакуира целата махала по дворовете.Продаваше некви битови кочини от една Волга.Викам си айдее някъде е изтупала деветка спатия или идва приливна вълна...На кой гении му роди тиквата да обикалят патрули и да жужът по мегафоните за вторични трусове??.Като гледам хората толкова са стресирани...как решиха подобна глупост.Навремето имаше една уникално кретенска заповед полицейските патрули да са постоянно на лампи.Беше нещо като предупреждение за айдуците..БЯГАЙТЕ ЧЕ ИДВАМЕ.

Утре ще опънат ЦИРК в центъра и някоя шашната лелка ще си строши краката по стълбите.
            Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 30-05-12, 12:55.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
              как решиха подобна глупост.
              Тази глупост, както и сродната и имат една единствена роля - да свикне гражданинът, че милицията е на всяка манджа мерудия. Още повече, че като стане нещо такова, гражданинът съвсем забравя за съществуването на държавата. Не е зле да му се напомни, че има такова нещо и то си има Органи.

Коментар

Всичко което се прави в тази държава е цирк.Земетресението ни дойде като гръм от ясно небе и на господата управлявящи им хрумна тази гениална идея с мегафоните, просто защото не знаеха как да реагират, а нали бате Бойко трябва винаги да отреагира да се направи на велик.Чудно че още не е обвинил някое от предишните правителства, но още не е късно!
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Обаче ги бием италианците повече от двойно по посещения тук.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IT_1.jpg
Прегледи:1
Размер:152.6 КБ
ID:5379724Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BG_1.jpg
Прегледи:1
Размер:204.7 КБ
ID:5379725

Коментар

Румба, абе нещо бъгави ми излизат тези карти. Където е оцветена България пише Италия и обратното.
                    www.offnews.bg

Коментар

План за управление на риска при земетресения на територията на Столична община, ако го има документа се извинявам
                      http://www.sofia.bg/pictss/ZEMETRESENIE_2011.pdf
                      LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                        Обаче ги бием италианците повече от двойно по посещения тук.

[ATTACH=CONFIG]458010[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]458011[/ATTACH]
                        Ми тука клати към 2 000 000 човека, там едва ли са повече от 200 000.

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
                          Румба, абе нещо бъгави ми излизат тези карти. Където е оцветена България пише Италия и обратното.
                          Файловете ги правих с PrtScr бутона, че картите излизат в някакво java, не ми бръмка как да ги копна иначе като файлове.
                          Та като сложа курсора на мишката върху Италия - светва България пък показва данните за Италия и обратното.
                          После, логично в графичния файл вече няма курсор.
                          Мани, и аз се обърках в началото.

Коментар

Я, земетресението си имало и хубава страна.
                            9 дни ваканция в Перник заради земетресението

www.offnews.bg

Коментар

Мерси по добре без такава ваканция . И тоя министър е откачил хората там полудяха от страх а явявящите се на матура са на практика още деца . Какво ще направиш след такъв стрес сигурно много не могат и името си да напишат след това . Ние че сме хора на години преминали през много критични ситуации пак не всички реагираме адекватно .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Малко се надценява "стреса" - специално децата и младите хора са необременени с предрасъдъци и ако не са родителите им да ги побъркват с паниката си, едва ли въобще ще усетят, че е имало "земетресение"... Моите деца, а и на всичките ми познати въобще не са се събудили сами, а са били СЪБУДЕНИ ОТ МАМА И ТАТЕ...
                                Ако зависеше от някои хора (например жена ми ), би трябвало да сме умрели от това заматресение - то не беше сърцебиене, то не беше "шок и ужас"... а е няма и една (нова) пукнатина вкъщи!
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X