Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ха познайте магнитуда!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Ха познайте магнитуда!
Хъм, пак в нашия район!!Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнение
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
-
По БтВ радио пее Дана Интернешънъл всичко е спокойно.Дано да кажат нещо в късната емисия.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеТоку-що. Пуснах радио и телевизор за подробности.
Може би три - три и половина
.

Коментар
-
Ето малко повече инфо. 4.2 по Рихтер според БАН, близо до епицентъра на земетресението от 22 май.
http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/79083/zemetresenie-raztrese-sofiya
Коментар
-
Е, БНР "Хоризонт" пак бяха най-адекватни. В началото на емисията цитираха само този европейски-средиземноморски център, а към края вече имаха информация и от БАН.Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнениеПо БтВ радио пее Дана Интернешънъл всичко е спокойно.Дано да кажат нещо в късната емисия.

Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
голем майтап - говорихме си с кумеца за онова земетресение и бумтара... Интересно, на партера бяхме и ни лашна здраво, горе на първия и втория етаж никой нищо не усети... Само басейна на терасата го даваше малко моренце откъм вълни...
Коментар
-
Ковачевци преди Самоков,втория етаж и ме сьбуди след няколко бири,жената ми скочи,сина само пита Тати какво става и аз.....нямаше как да му обясня,оставих на майка му.Чу се и думммм ма може и от бирите да е било.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар