Да тук си прав. Аз също смятам че брадвичката е нещо изключително полезно и задължително. Но не заменя големия нож според мен а двете се допълват. А за най-удобно и двете са ми на колан (обикновен армейски) и за секунди се озовават там където има е мястото (на кръста):

А Стефан не знам каква параноя го гони с цените. Моя GLOCK го купих за ~45 лева и съм съвсем сигурен че и в момента се продава за горе долу толкова...
Както и по-горе съм писал при едно ходене до Арсенал Казанлък си купих и бойния (щиков) нож. Той си е добър за това което трябва да прави но изключително неудобен за нож... Глог-а в това отношение го превъзхожда...

А Стефан не знам каква параноя го гони с цените. Моя GLOCK го купих за ~45 лева и съм съвсем сигурен че и в момента се продава за горе долу толкова...
Както и по-горе съм писал при едно ходене до Арсенал Казанлък си купих и бойния (щиков) нож. Той си е добър за това което трябва да прави но изключително неудобен за нож... Глог-а в това отношение го превъзхожда...
И второто по опастност в природата след жената животно - човекът, веднага пада по гръб изцъклено щом му го покажеш. Само най коравите още известно време си бъркат по джобовете и жално питат Колко бе мъжки, дай да говориме, обаче - не!

Коментар