Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един нож,но кой?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Един нож,но кой?

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Нещо не ми е ясно та викам да ме светне някой.

Ф1 го намирам на цена от 240 долара,добра гаранция,НОВ.
    ЕСЕЕ 4 в сьщата страница е 85 долара или тройно по-малко,НОВ и ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ БЕЗ УСЛОВИЯ И ВЬПРОСИ / тия ги обичам,може за тесла да го ползваш /.

Вьпроса е ЗАЩО Фчето е тройно на парите,тройно по-добро ли е,при положение,че всяко има по около 200 ревюта и ЕСЕЕто е почти пьлно,а на Фчето му липсва една звезда за да блесне???Това тройно по-добро ли е или айде двойно по-добро,че е на тая цена или???И едното има репутация и дьржи на бой и другото така,гаранцията на второто по-добра от тая на пьрвото и парите му на 30%.

АЗ ли бьркам някьде???

Най вероятно гледаш цена на Ф1 в изпълнение от стомана 3G, а ние обсъждаме по-стария вариант в изпълнение от стомана VG10. Втория (VG-10) при вас се намира за 90-120 долара в зависимост от сайта и канията.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

http://www.knifeworks.com/fallkniven...edition-1.aspx

ДОБЪР СИ БЕЕЕЕЕЕ,точно 3Г е ама аз чак толкова не ги разбирам.

Значи долу горе са на една цена,че нещо не ми излиза сметката ако ми хареса и нещо малко за резерва от едната марка трябва да дам 500 долара,а другата 150 за двата и точно там шь мь почешат по конИя тоя от Ф1.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Така разликата става минимална: $123.95 за http://www.knifeworks.com/fallkniven...hersheath.aspx срещу $102.95 за http://www.knifeworks.com/ratrc-4des...mboedge-1.aspx
        Май хич не ти помагаме с избора?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          Така разликата става минимална: $123.95 за http://www.knifeworks.com/fallkniven...hersheath.aspx срещу $102.95 за http://www.knifeworks.com/ratrc-4des...mboedge-1.aspx
          Май хич не ти помагаме с избора?

Така де,аз така го сравних вече и за това писах,че така по се яде.

И много ми помагате,така си правя домашното за марки и модели,ревюта се четат,тестове се гледат и си правя сметката като ми падне някой на гюме какво да го правя.Сега знам кой модел,на каква цена е,какво прави и с какво се сравнява...........а не да го погледна за 150 кинта и да ми се видят или много или малко,знам,че го има за 90 и си заслужава от всякьде,а ония от 230 ги пропускам като беден емигрант.

Сибирски АЗ питам за какво ли не,то половината теми от последния месец в раздела вече са мои.Питам какво ли не,че не сьм много в част кое,кьде,как и за колко.Това ми дава база за ровене и ограмотяване за което много БЛАГОДАРЯ.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Отиди в някой магазин с голям избор, нареди на тезгяха тези които ти хващат окото като дизайн, затвори очи и ги започни един по един - все някой ще ти "лепне" на ръката. и после чакаме снимков материал.
            Последно редактирано от derhunter; 20-09-13, 12:12.
            Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

Коментар

Малък шанс.

По големия е да ги изчакам да се съберат на изложение всичките излагачи,да се изложат тия които продават оръжие,туристическа екипировка,свистели за охрана и сигурност........да им видя цените и какви оферти имат и какво предлагат.Избирам по твоя начин в който има много смисъл и се пазаря като циганин,ако не ми пасне цената ровя по нета,вече поне знам и цените им и моделите които да гледам.

Аз лесно ще снимам ма да не се дразните после,предната година биха рекорда по посещаемост на шоуто,тая година май пак ще е лудница,за какво се въоръжават тия не ми е ясно,но и аз съм с тях.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ей тоя ... ммм японец (май) е леко* маняк на тема ножове и злобно точене.

http://www.youtube.com/user/virtuovice/videos

Приятно гледане

Да напомня пак за bark river, че гледам си захапал кажи речи две марки, helle също са добри, ама нямат големи "винкели", benchmade, busse (има големи копачи ), Dozier, EnZo, Linder ....
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                  Това означава ли, че ще мога да го сменям с нов всяка пролет например, след като цяла година съм му вадил душата и в края на сезона е заприличал на ножа на дневалния?
                  Е не знам за вид дали ще ти го сменят,май трябва да го строшиш за да си сигурен,че няма мърдане.Сьщата гаранция имат някои инструменти тук и отверките ги ползваме за лост и пак трудно се трошат,а и лесно можеш да си разпорят ръката на тях.До момента каквото съм им занесъл строшено не са и питали какъв съм гений и как го постигам това.Удьлжители за тресчотка последно строших 3, играх си с един виско сьединител и май съм се престарал,сега майстора ми не може да го свали.Малко им беше странно как за 2 часа строших 3 удьлжителя ма на,идва ми явно от вътре.

Спокойно можеш да го ползваш за лопата обаче,това гаранция.

Прегледах и другите посочени марки,ни на цена стъпват,ни на гаранцията на Есеето.Блазни ме нерьждавейка та на Ф1,все пак около мен вода и сол колко искаш и има ли нещо да ръждясва то си ръждясва.С тая цена обаче нещо няма да се разберем,качеството едно,но трябва да ми изпадне на цена което мога да я преглътна по-лесно.Аз не съм луд по ножовете като повечето от вас и трудно ще го преживея ако трябва да сравнявам с 85 кинта на ЕСЕЕто.

Други предложения,нещо нерьждясващо?
                  Последно редактирано от BENZBOSS; 20-09-13, 11:06.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    ...Блазни ме нерьждавейка...
                    Есее предлагат и неръждавейка, но е ESEE-4...

http://www.eseeknives.com/esee-4.htm

И едно предложение:

http://ontarioknife.com/fixed-blades...th-detail.html
                    Последно редактирано от blackfirefly; 20-09-13, 14:34. Причина: :)
                    Only after the last tree has been cut down,
                    Only after the last river has been poisoned,
                    Only after the last fish has been caught,
                    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Напоследък съм силно изкушен от продукцията на марките от Бусе груп, по спициално от "Блатните плъхова" и Скрап ярда...
                      Не са евтини (поне аз в момента не мога да си ги позволя), но това, което видях от колеги на ножарските сбирки силно ме изкушава...

Коментар

Бусето какви стотици долари беше?400 или там някьде май.Ще го пропусна ако е така.

ЕСЕЕто ще предлагат СС модел,за момента чакаме да ни пуснат мелче кога е налична ножката,малкия май го мернах някьде,но 4 или 5 все още няма,гласят му се от 2 години гадовете и все не го пускат.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Това, което ми харесва е от порядъка на 150-200 $. И аз не мога да дам толкова, но мисля в посока на събиране...
                          Фермана колегите го хвалят повече, но там и цифрите са повече.

Аз си взех ЕSEE 6, а 4 и 5 в какъв смисъл няма?

Коментар

Не че няма да ги дам ма няма да го преживея,аз не сьм толкова болен на темата.Ако видиш в нас с какви ножове сьм маааани,не е за тоя раздел,ше ме баннат.От как си загубих и ножа за филиране сьвсем сьс зьби и нокти я карам.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

@BENZBOSS, не го слушай Black Wolf - за него всичко що е под 6 инча острие (желателно поне 5 мм дебело), не е нож, а клечка за зъби Или ако все пак го послушаш - купи си и тиранти за гащите, ще са ти необходими
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Над 4 инча май нямам право да го нося,ровя още какво може да стои в багажника,но там май и 6 инча са си ок.

Едно знам - няма да е над 5,ако ще е така те продават и кукрита колко искам.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X